Skocz do zawartości
IGNORED

CD do 800 zł

grzesik

Rekomendowane odpowiedzi

>Audiofilek17

Ale ja sie powaznie, jak audiofil audiofila, pytam, po co gotowales ten piasek do podstawek? Rozni madrzy ludzie ciekawe rzeczy robia, np. smaruja kolorowymi pisakami plyty, coby lepiej graly, albo owijaja kable zasilajace w weze ogrodowe, coby lepiej prad przewodzily, jednak o gotowaniu piasku jeszcze nie slyszalem, a chcialbym sie dowiedziec, bo jesli tanim kosztem mozna cos poprawic, to ja sie zawsze chetnie ucze.

Nie wiesz bez jaj nawet w sklepach sprzedaja wygotowany.Jak bys wsypał taki np z piaskownicy mogła by ci powstac korozja na podstawkach i podobne rzeczy.Człowieku cztery godziny go gotowałem a potem do piekarnika

Fiu, fiu, dyskusja widzę na poziomie! Rodzice wyszli z domu i zapomnieli zahasłować dostęp do netu?

Sorki, że merytorycznie, ale piasek wypieka się, czy tam wygotowuje, żeby wybić wszelką mikro - florę i faunę, coby się tam potem coś w tym piachu nie urodziło (może się np. zaśmierdnąć).

audoiofilek17

"a przy okazji nie mam o czym z toba gadac po pierwsze nie ta puła a po drugie hk jest troche lepszy od twego wzmaka"

Po pierwsze pozwolę sobie zauważyć iż "nie ta puła" to faktycznie trafiłeś w samo sedno bo twoja zabaweczka nie ma nic wspólnego z moim HK.

Po drugie to faktycznie nie mamy o czym pisać gdyż jesteś po prostu TĘPY jak przysłowiowy "cep"

Po trzecie my nie "gadamy" tylko piszemy a to zasadnicza różnica MATOLE!.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

z "o mnie"

We wzmaku zosaly wymienine

1) okablowanie wewnetrzne

2)gniazdko iec oraz dokupiona sieciowka power audio lab. supra.

W cd wymienine zosalo

gniazdko iec i dokupiona sieciowka pala model supra.

w kolumnach okablowanie to ultralink chellenger.

Panie, tuning że hoho :-D

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

mam 6000ose od 5(?) lat. jak na moj gust to jest calkiem porządny sprzęt. jednak takie brzmienie trzeba lubić. bo może bardziej spodoba ci się H/K. ose gra dynamicznie, z szybkim i mocnym basem, niezłą przestrzenią, potrafi być delikatny, ale generalnie jest żywy i może zabrzmieć ostro w niektórych konfiguracjach. no i jest całkiem ładny;)

Jako, że sam również poszukuję CD do MF A2 (docelowego albo przejściowego), ucieszyłem się patrząc na ilość wpisów....coż, jak to ostatnio bywa PRZEPYCHANKA - zbędna, bo są wśród nas niereformowalni

grzesik

widze, że odpuściłeś tego 6000 OSE, a szkoda dobrą miał cenę - myśle, że nie stracilibyśmy na zakupie.

Jeśli masz jakies inne sugestie dotyczące CD, chetnie poczytam, a kto wie moze i pomogę...

pozdrawiam

• 2 lata później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.