Skocz do zawartości
IGNORED

Nasza przygoda z Zydelkiem...

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

jacm, 26 Sty 2006, 09:58

>chyba oczekuje ze zamiast on przeprosić to my powinniśmy podziekować jaśnie panu.

jacm, spójrz poniżej:

Zydelek, 25 Sty 2006, 23:25

>Powyższy wpis jest z o mnie Igoda.

>

>Poza tym to wy macie problemy z sobą i waszym dłużnikiem a nie ja. Macie również specyficzny humor

>(knajpiany) i sposób podziękowania za przysługę. Najlepiej to zawyjcie wspólnie D.... wróć- damy

>jeszcze trochę.

Wg. zydelka rzeczywiście powinniśmy dziękować mu za przysługę, cóż... pisać nt. jego stanu psychicznego nie będe natomiast mam pomysł na nagrodę za "ujawnienie afery" na forum, pomysł podpowiedziany przez Boney M:

One way ticket to the moon;-)

Walery, pisz sobie co chcesz... Jesli jest tak jak wszyscy mysla, ze jest to ja sie martwie tym ile jeszcze takch "spiochow" na tym forum jest?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, 26 Sty 2006, 16:17

>Walery, pisz sobie co chcesz... Jesli jest tak jak wszyscy mysla, ze jest to ja sie martwie tym

>ile jeszcze takch "spiochow" na tym forum jest?

Jak rozumiem chodzi o wpisy Zydelka:

Zydelek, 25 Gru 2005, 21:38

>Właśnie nie!!!

>Darkul obiecał mi prowizje za jego reklamę. Niewywiązał się z umowy. Wisi mi kupe kasy. Ok. 15000zł.

>Nie daruję i odzyskam.

Zydelek, 25 Gru 2005, 23:28

>A ja myslałem, że nasza rozmowa, to był pewien układ:):) Ja Ci robię dobre imię i chronię Cię na

>forum, a Ty jak obiecałeś, zrobisz mi wysokiej klasy klocki dzielone. Chwaliłeś jeszcze, że będą

>najlepsze....

Cóż, znów spędziłem parę chwil z wyszukiwarką, zasady następujące:

Hasła: darkul, qaudio, q-audio, Kulesza, Darek

Lata: 2006-2005, 2004, 2003

Szuakj wpisów osoby: Zydelek

Zachęcem jak chcesz sprawdzić, w każdej kombinacji wpisów nt. przyjmijmy "darkula" z różnymi nazwami jest z paręnaście, nieraz trochę więcej. W dodatku nie spotyka się jakiegoś wielkiego rozsławiania darkula w tych wpisach, oczywiście przed "darkul gate" wpisy były pozytywne ale o dużo większe klakierstwo na podstawię wpisów można podejrzewać np. użytkowników kolumn AA. Biorąc pod uwagę fakt rozsławiania wniebogłosy produktów Sonus Oliva czy IC Boda (swoją drogą dobrze że inne osoby też dość dobrze się o nich wypowiadają bo byłby to przykład książkowy "niedźwiedziej przysługi")przez Zydelka robienie reklamy darkulowi nie miało miejsca. Moja teoria jest następująca:

Zydelek przed darkul gate:

Zydelek podkreśla jego przyjacielskie stosunki z darkulem dość często, w jego opinii ma dodawać mu to splendoru, podobnie jak "imprezy dla VIPów z Aśką Brodzik (tu nie udało mu się zrobić zdjęcia), znajomości ze światem "byznesu i polityki", częste wyjazdy zagraniczne (tu udało mu się zrobić zdjęcie), czy też znajomość z Chuckiem Norrisem (tu również zdjęcie). I jak tu nie pomyśleć: Kurcze, z tego Zydelka to ale gość! ;-)

Zydelek podczas darkul gate:

Podejmuje się roli mediatora, która zresztą wychodzi mu jak zwykle, licząc że sprawa w końcu się jakoś załatwi a jemu przypadną honory. Pytanie dlaczego się tego podjął - albo nie wiedział o wyczynach darkula, albo wiedział ale był na tyle głupi że się podjął mimo wiedzy - obydwa scenariusze bardzo prawdopodobne. Nie wiem zresztą czy pamiętacie ale Z. zawsze ze swym wysokim statusem materialnym się obnosił, aż tu nagle proponuje żebyśmy od darkula odkupili części użyte do zrobienia preampa, deklarując że odkupi selektor źródeł - nie mógł kupić całego preampa - przecież to tylko 4000 tys zł, czyli wg jego przelicznika ok. 4 "eurokolacji". Nie poświęcić dla przyjaciela 4 kolacji.

Zydelek po darkul gate:

Cóż, koniuktura była taka a nie inna, już znajomość z darkulem nie była tak cenna - w końcu był passe, co by tu zrobić? No i wymyślił sobie chłopina aferę licząć na zaszczyty za ujawnienie i jednocześnie dołączenie do obozu "oszukanych przez D". A że z intelekt taki a nie inny, afera taka a nie inna, tyle.

Dodaj sobie jeszcze teorie psychozy maniakalno-depresyjnej józwy i wiesz wszystko.

Myślę że "wysraczy"

Walery > czy też znajomość z Chuckiem Norrisem (tu również zdjęcie).

Jakie zdjecie? Gdzie? :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zydelek, 23 Sty 2006, 23:18

>Chyba go nie ma?

>Choć się pochwalę, ze 1992r. pracując jako housmen na florida keys miałem przyjemnosc go poznać.

>Nawet zrobiłem sobie z nim foto :):)

wątek: Brak humoru....

>Walery

Kiedyś Ci mówiłem, że się marnujesz na tym forum ;) Taka piękna analiza osobowości pana Z. Gdybyś jeszcze przedstawił wyniki badań z rozpoznaniem choroby sugerowanej przez józwę maryna, to cholercia, ale chyba bym podpisał się pod orzeczeniem o niezdolności do pełnienia obowiązków forumowicza kolegi Z. :):):)

Załóż jakąś prywatną praktykę, a ja skromny pracowniczek będę załatwiał pacjentów - bedzie byznes ;)

foxbat ->heh a moze forum powinno być po angielsku :) wtedy nikt nie męczył by sie z pisaniem bzdur (to zart oczywiscie)

Ale co do handlowców-wciskaczy to nie mam pomysłu, cały czas mam nadzieję, ze dotrze do nich, ze to co robią jest niesmaczne, moze nauczą sie na cudzych błedach ze rynek sam ich zweryfikuje (przykłady na tym forum) z drugiej strony zawsze kusiło mnie załozenie wątku "obalanie mitów potentatów audio" tych wszystkich pseudo rozwiązań typu ClassAA, newClassA, THCB, Legato Link, 20bit (w przypadku pcm56) itd - ale teraz ja pisze nie na temat... zresztą co to za temat ? i na jaki temat ?

w "z drugiej strony o potentatach" - to chodzi mi o to duze renomowane firmy też mają swoje manery i to też trzeba tępić (klient z ulicy , lub nawet pseudo audiofil - czytelnik gazet - jest zielony i leci na hasła)

>> pba

,, wystarczy popatrzyc na diyaudio.com - tam czyta sie w wiekszosci konkretne wypowiedzi i zwiazane z tematem "

Pbo wystarczy popatrzeć jesteśmy na BOCZNICY

>> FOxbat bezzsensowne dyskusje ? więc lepiej przyklaskiwać kolesiowu jak nam zagra ?

jacm, siadz wygodnie w fotelu, policz do 10, wez oddech i jeszcze raz przeczytaj moja wymiane zdan z pba :) ok?

Walery----2 debilu- powiedziałaby nauczycielka.

One way ticket to nie Boney.m a Eurupthion matole. Podobnie żeś słabo odrobił lekcje z przygotowania sie do tematu, jak zresztą wcześniej zauważył Frank i Tomek.

Jacm- mu tam- naucz się ortografii i stylistyki. Zamiast obrażać weź się za swe problemy z sobą samym.

Jozwa- posiadacz pre gramofonowego Darkula i jego znajomy. Pracy Ci nie zamierzam odbierać, więc się nie martw:):) Czy czujesz się niespełniony wyszukując choroby?

Zdaję sobie sprawę, że niektóre moje tematy czy wpisy mogły razić czy też były z złym tonie. Ale na litosc boską, czy nie przesadzacie? Zróbcie rachunek sumienia. Wykorzystujecie sytuację i zagrywacie "piłkę" poniżej pasa jak panienki a nie męższczyźni.

Skoro tak wam wadzę i mnie tak nie trawicie, to w jakim celu cała seria wątków???

Obaj jestescie w bledzie (chociaz Zydelek byl znacznie blizej), one way ticket to Eruption:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dosc dlugo sie zastanawialem czy wypowiadac sie w tym watku, bo to przeciez kompletnie nie moja sprawa, ale wydaje mi sie ze zbytnia dociekliwosc i przesadzona analiza sa tu troche nie na miejscu.

Mimo ze predzej czy pozniej i tak to wszystko pojdzie w zapomnienie, wywody jakie tu obserwujemy w znacznym stopniu obnizaja granice tego co jest uznawane za normalne i i przy najblizszej nastepnej takiej okazji ta granica zostanie jeszcze bardziej zachwiana, co w efekcie doprowadza do degeneracji forum, a to dotyczy nie tylko tych najbardziej zainteresowanych ale wszystkich innych, aktywnych uczestniow tworzacych to wlasnie forum.

>>mam pomysł na nagrodę za "ujawnienie afery" na forum, pomysł podpowiedziany przez Boney M:

One way ticket to the moon;-)<

Jesli juz nawiazujemy do tekstow piosenek, to na mysl przychodzi fragment zaczerpnity z tworczosci grupy Kult:

“Taki czas zdarza sie raz na 100 lat, musimy wszystko przygotowac,

Wszystko dokola przypilnowac i ty przeciez nam pomozesz,

W naszym domu kazdy brud trzeba odszukac i ty z nami brudu szukaj,

I ty moze jeszcze o tym nie wiesz, lecz ty bedziesz z nami brudu szukal.”

>> wystarczy popatrzyc na diyaudio.com - tam czyta sie w wiekszosci konkretne wypowiedzi i zwiazane z tematem

Zydelek, 26 Sty 2006, 22:24

>Jacm- mu tam- naucz się ortografii i stylistyki. Zamiast obrażać weź się za swe problemy z sobą

>samym.

>

Zydelek, tobie (piszę specjalnie z małej) też by nie zaszkodziło, dlaczego, patrz poniżej

Wykorzystujecie sytuację i zagrywacie

>"piłkę" poniżej pasa jak panienki a nie męższczyźni.

>

>Skoro tak wam wadzę i mnie tak nie trawicie, to w jakim celu cała seria wątków???

Znajdź sobie jakąś tzw."blondynkę" wytłumaczy ci.

to w jakim celu cała seria wątków???

Peter dzieki za lekcję .

No właśnie pierwsza lekcję dostałes teraz praca domowa odpowiedz na pytanie : Co nie właściwego w Twoim zachowaniu irytuje ludzi tak bardzo że mnożą wątki o Tobie ?

Widzisz nawet we wpisach wiesz kto kim jest:):)

Tak na poważnie, wzorem podpowiedzi Petera, człowieka, którego cenię skończmy z tą farsą.

Wy obrażacie mnie, ja coś tam odpisuję itd. Zabawa jest przednia ale do niczego nie prowadzi. Kto zyskała? Ja nic! A Wy?

A tak może kiedyś przy odrobinbie napływu dobrego humoru dokończę opowieść i wszystko będzie jasne?

Czołem.

odpowiedź brzmi bo jak się czyta Twoje chamskie , bufoniaste wypowiedzi w tonie siedmioletniego niemyślącego dziecka jakich wielu się dopuściłeś na tym forum to chciało by się abyś jak mężczyzna odszedł z stąd tam gdzie Cię ktos bedzie trawił . Albo zostań tu ale tak nie pie.... .

prześledziłem Twoje wpisy i w wielu tych gdzie poruszałes tematyke audio nawet sie z tobą zgadzam i jakieś tam poprawne spostrzeżenia czasem masz , ale po tonie innych twoich wypowiedzi widze że jako człowiek jesteś mało wart żeby nie powiedzieć że jesteś wart tyle ile posiadasz .... żeczy materialnych , bo odnosze wrazenie że prywatnie bez kasy pracy itp jesteś bardzo bardzo nieciekawym osobnikiem .

Gość

(Konto usunięte)

Peter Daniel, 26 Sty 2006, 22:45

....Na diyaudio tematy w rodzaju “nasza przygoda z Zydelkiem lub Darkulem" nie mialy by racji bytu....

Chyba ci sie chłopie troche pomieszało !!!!

Prawa bytu to"Z" na forum nie powinien mieć , a wtedy nie byłoby całego zamieszania.

Mylisz skutek z przyczyną!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.