Skocz do zawartości
IGNORED

McGyver, czyli rozczarowanie

pentaton

Rekomendowane odpowiedzi

to jakiś obłęd. no ale dobrze - ja też się poskarżę. Kot mi się zeszczał! pomożecie? może miał zły chumor? w dodatku nie odbiera maili i telefonu, nie odpisuje na smsy!!!!! Nie wiem co zrobić, jestem zrozpaczony.... ratunku! pomóżcie forumowicze!

Może z kuwety się już ześlizgiwał i dlatego?? ;)

Wiem,że forum może nie jest najlepszą metodą ale sam pisałem w sprawie,którą miałem niedawno.Nie mam do wszystkich prywatnego kontaktu i dlatego postanowiłem się Was poradzić.

Sprawy typu: Ktoś się nie rozlicza, nie trzyma terminu bez podania dobrej przyczyny,a mija już 6 rok wydaje mi się,że można opisać jednak wyczerpując już inne możliwości.

Omijam już takie seriale jak sprawa Darkulowa czy Zydelek cośtam,cośtam w trzech odsłonach bo to już mija się z celem i traci swój jakiś wyraz.... Poprostu się nudzi i zaczyna denerwować.

Ps.Kota za ogon i za drzwi.Pomarznie to sam zadzwoni:D

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

''Na poczatku października zmieniłem telefon, starego numeru już nie uzywam, jest nieaktualny. Maili dostaję kilkadziesiąt dziennie, nie daję rady odpisywać na wszystkie.''

Gyver, gdybys mial wlasna stronke www to moglbys na niej zrobic wielki napis ''uwaga nowy numer telefonu''.

Nikt nie moze Ciebie zmusic do odpisania na wszystki emaile ale powiniens przeczytac wszystkie. Na czesc z nich pewnie bys mogl odpowiedizec stala formulka '' ta sprawa byla poruszana juz na forum audiostereo, prosze skorzystac z wyszukiwarki'', na inne w dwoch trzech zdaniach. A na maila w sprawie tego gramofonu '' jutro wysle''.

Harvi, jednego konstruktora juz "pogoniles" teraz nastepna ofiara? :D Imho McG to nie imc D.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

Może gdyby wszyscy konstruktorzy i "poprawiacze" czerpiący z działalności na forum zyski częściej korzystali z zakładki "Sponsorowane" Harvi i inni forumowicze byliby mniej "napastliwi". ;)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Ja mam do Gyvera tylko to, ze ''zeruje'' na forum. Czasami cos poradzi forumowicza ale znacznie wiecej jest wpisow ''napiszsz na priva'' wiec do symbiozy daleko. Oczywiscie nie jest aferantem jak konstruktor D..

-->jacch, jeżeli w ten czy inny sposób człowiek dzieli się swoimi rozwiązaniami (ale za darmo!!!), to jego miejsce jest w np. zakładce DIY, ale jeżeli którekolwiek z rozwiązań trzyma w tajemnicy (tzn. są wyłącznie dostępne za opłatą etc.) to wtedy dział sponsorowane.

Tak mi się zdaje że być powinno (ale podkreślam, to tylko moje własne zdanie).

Jedno nie wyklucza drugiego. Udzielam się w zakładce DIY udostępniając gotowe projekty, częściowe opracowania, podpowiedzi, porady, czy też po prostu odpowiadając na pytania. To dla tych, którzy potrafią/chcą/mają czas zrobić coś własnymi rękami. Z kolei dla tych którzy nie potrafią/nie mają czasu/nie chcą z innych powodów robić niczego własnymi rękami wykonuję różne rzeczy na zlecenie. Nikogo do niczego nie zmuszam, jest wolny wybór. To sprawa wyłącznie pomiędzy mną i zleceniodawcą.

A mojego numeru telefonu nie udostępnię publicznie. Zalew maili na moją skrzynkę pokazuje co by się działo.

No coz, mnie tez to troche stresuje. Szkoda, ze nie wiedzialem o dziecku, moze bym cierpliwiej czekal. Tak czy inaczej napisze, jak to sie zakonczy. Pozdrawiam McGyvera i zycze udanego chowu.:-)

Pentaton, gramofon został dziś wysłany. Nic mu nie było, szkoda że nie sprawdziłeś połączenia ramienia z główką bo się obluzowało i stąd problem. Przxy podłączaniu pamiętaj o podpięciu uziemienia, inaczej będzie brumić. Pod klapą masz wkładkę AudioTechnica AT3600.

Nareszcie odebralem paczke. Gramofon gra bez zastrzezen. McGyver, ogromna radosc mi sprawieles. Moje czarne plyty nie uzywane od pieciu lat znow przemowily. Troche to trwalo, ale ostatecznie koniec wienczy dzielo - ile mam Ci zaplacic i czy Twoje konto w banku slaskim jest wciaz to samo? W przyszlym tygodniu ide do szpitala, wiec albo ustalimy to szybko, albo dopiero za 10 dni. Mozesz odpowiedziec na moj prywatny adres - ja odbieram maile :-). Pzdr.

Ten zalew maili i pewnie też telefonów, to dobry przyczynek do rozpoczęcia normalnej

działalności gospodarczej - chciałbym, żeby moi potencjalni zleceniodawcy tak mi "głowę

zawracali" codziennie. Jest to marzenie każdego przedsiebiorcy.

McGyver - chwyć byka za rogi i zbuduj licząca sie firmę w branży Hi-End. Może to jest to :)

pozdrawiam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.