Skocz do zawartości
IGNORED

znikajace tematy

zdziechu

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

wiem o czym mówię, wierz mi, ja ten Internet współtworze (jakkolwiek górnolotnie to by brzmiało) i dlatego właśnie nie pozwalam żeby był taki jaki ten Twój wymarzony.

koniec tematu z mojej strony

>Lukar

14 Mar 2006, 14:06

pitdog, lancaster: moje dobre serce wierzy że zrozumie co się do niego pisze... ale do czasu

Ja tez mysle Lukaszu, ze Masz Dobre Serce i ta skorupa, ktora go gniecie - wreszcie peknie ! :)

Moglbys miec zreszta nie tylko dobre, ale - Szczerozlote ! :) Naprawde w To wierze ! To NIE ironia ! :)

Piszesz, ze uzalezniasz swoje dobre serce od tego, czy wyda Ci sie, ze zrozumialem co do mnie mowisz !

Nie wydaje mi sie, zeby to byl dobry kierunek, bo jezeli to po mojej stronie sa racje, a nie zdolasz

tego wychwycic to mozesz byc juz od tej pory tylko - gorszy i GORSZY ! :(

Wierze jednak, ze TO TY zrozumiesz gleboki Sens Tego Wszystkiego i szybciej niz wszyscy sie tego

spodziewaja - obudzimy sie w NOWYM SWIECIE !

Serdecznie pozdrawiam

>Lukar

Wiele osob zainteresowanych jest Osobowoscia - Malgosi !

To naprawde Ciekawa Osoba - Artystka !

Ktos napisal tez, ze jezeli poruszane tematy bylyby bardziej "artystyczne", to Forum

zainteresowala by sie takze Jego zona i mialby spokuj z uwagami, co tyle czasu

spedza w Internecie ! :)

Czy moglbym zalozyc na Bocznicy watek : "Swiat wedlug Malgosi" ? Malgosia bardzo prosi ! :))

Zapewniam Cie tez, ze Malgosia - to zaden moj klon ! ! :)

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.