Skocz do zawartości
IGNORED

Pilot do CD Sony CDP 950

wiktor3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chcę kupić pilota do Sony CDP 950 używany, tylko nie wiem jaki model by pasował.

Pytanie do was czy ktoś wie jaki pilot będzie dobry do mego odtwarzacza, albo gdzie się dowiedzieć jaki pilot do danego modelu CD?

Dzięki i pozdrawiam

Grzegorz

https://www.audiostereo.pl/topic/24267-pilot-do-cd-sony-cdp-950/
  • 1 rok później...

Witam.

Na początku jeszcze zaznaczę, chodzi o CDP-991 :)

Nie chcę zakładać nowego wątku bo sprawa jest banalna dla tych którzy siedzą w temacie ;) Mianowicie chodzi mi o dobranie pilota do odtwarzacza Sony CDP-991. Chodzi mi właściwie tylko o to, by można było za jego pomocą sterować wyjściem regulowanym (line out variable) z tego odtwarzacza. Oryginalny pilot miał chyba oznaczenie RM-D991. Chciałbym wybrać coś z Allegro w jego zastępstwie :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Taki np. RM-D820 będzie dobry ?...

No i nie wiem czy żeby wszystko właściwie działało trzeba będzie wpisać jeszcze jakiś kod ?...

Dziękuję za ewentualną pomoc !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I love the sound of crashing guitars

Kup pierwszy lepszy pilot uniwersalny. W MediaMarkt lub podobnych sklepach jest tego zatrzesienie. Kosztuje okolo 20zl - np. URC22B lub podobny.

Do pilota dolaczona jest spora ksiazka kodow - po wpisaniu kodu WSZYSTKIE funkcje dzialaja.

Sprzęt studyjny i oprogramowanie studyjne. Edytory, sekwencery, stacje robocze (DAW), authoring, stoły, maszyny i linie replikacyjne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.