Skocz do zawartości
IGNORED

Od Zydelka jedno słowo!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ kilka moich wpisów czy tematów wzbudziło kontrowersje. Patrząc z "boku" mogły i miały prawo wzbudzić słowa krytyki, za wszelkie jaja, słowa pogardy i nie zrozumiałe dla laika wpisy WSZYTKICH KOLEGÓW PRZEPRASZAM.

https://www.audiostereo.pl/topic/24298-od-zydelka-jedno-s%C5%82owo/

Zydelek o sobie: ...przeciwników pozdrawiam środkowym palcem umniesionym do góry...

...z przyjaciółmi chadzam na piwo......

Zydelek, 5 Lut 2006, 00:59

>Ponieważ kilka moich wpisów czy tematów wzbudziło kontrowersje. Patrząc z "boku" mogły i miały

>prawo wzbudzić słowa krytyki, za wszelkie jaja, słowa pogardy i nie zrozumiałe dla laika wpisy

>WSZYTKICH KOLEGÓW PRZEPRASZAM.

Tylko kolegów? A co z pozostałymi i laikami? I pozostał jeszcze palec w górze.

>Zydelek

twoj problem jak też paru innych kolegów tu na forum nazywa się "DARKUL".

I wątpię, żeby kiedykolwiek darkul się poprawił, niestety. I choć osobiście do niego nic nie mam, mam wrażenie, że jest to ciągle cwaniak szukający frajerów. A do tego uważa się za guru, tylko zastanawiam się czego.

Cwaniactwa???

Tu na forum jest fajna rzecz zwaną "IGNORUJ". U mnie w przypadku darkula już dawno ona funkcjonuje.

pozdrawiam jodel

Nie chce byc stronniczy w tym calym sporze dotyczacym Zydelka, ale mysle ze facet przyznajac sie do tego iz w niektorych sprawach zachowal sie zle zdawal sobie sprawe ze moze wywolac u roznych osob mieszane odczucia. Panowie i Panie nie mysle ze my w swoich zachowaniach jestesmy lepciejsi, a to, ze znalazla sie osoba, ktaora ,,dopiero nawywijala'' to nie powod by siebie usprawiedliwiac i czuc sie lepszym od innych. Ile jest naszych niegodziwosci ,,ukrytych przed swiatem''. Dlatego ja ze swojej stony w stosunku do Zydelka mowie tak: facet nawywijales, ale podziwiam to ze przyznale sie do tego i mysle ze bedzie to nauka dla Ciebie na przyszlosc.

Pozdrawiam Wszystkich kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

Drogi kaszanko.

Dlatego, że mamy w sobie pokorę wiedząc, że nie jesteśmy bez winy, powoduje iż nie kandydujemy do wielu zacnych instytucji.

A inni, żeby nie powiedzieć - szuje, mają za pazurami tony błota i z wielką zręcznością zasiadają w ławach takich czy innych.

Tak więc, mogę nie rzucać kamieniem, ale zdanie trudno zmienić.

Zydelek!!

Za co przepraszać?

Trochę humoru nikomu jeszcze niezaszkodziło, a jeżeli ktos nieposiada poczucia "owego", no cóż, duzo stracił.

Ja sie bawiłem świetnie. Barwna z Ciebie postac i więcej klorów na tym forum by się przydało.

pozdr wszystkich

F:)

Ps

Zauwazyłem że lubisz wędrować. Jakbys kiedyś zawędrował na wschodnie wybrzeże ussssa to daj znac. Ugrilujemy po kawałku krowiej dupy i wypijemy piwko, czy dwa ;-)

> Firebird

No cóż, ja też potraktowałem w ten sposób wpisy Zydelka.

Niestety sporo forumowiczów pewnie najlepiej zorganizowała krucjatę i najechała Zydelka ;-))

Ja Zydelka również najechałbym ale z flaszką i zakąsską, he he he

Gość

(Konto usunięte)

....Niestety sporo forumowiczów pewnie najlepiej zorganizowała krucjatę i najechała Zydelka ;-))

A on taki biedny niewinny!!!

A poza tym jodel oprócz braku moralności nie znasz znaczenia słowa krucjata.

Panowie dla ścisłości. Wątek założyłem w konkretnym celu i to szczerze. Natomiast, to ze ktoś mnie zaprasza lub ja kogoś, nie powinno dziwić. Czy Wy się nie zapraszacie nawzajem?

moralności nie wiem czy posiadam ... zboczony to jestem pod wieloma względami, najbardziej w sferze audio ...

ale nie wypowiadam się o czym nie mam najmniejszego pojęcia (jak to robi większośc forumowiczów w tej sprawie)

jacch czyżbyś został duchowym przywódcą forum, skoro chcesz mnie umoralniać

Krucjata to popularna nazwa wojny prowadzonej przez chrześcijan przeciw niechrześcijanom ze względów religijnych lub terytorialnych, dziś nazwa dość też często używana dla określenia pewnego działania w celu obrony lub też umocnienia wartości moralnych

pozdrawiam jodel

Zydelek ,

myślę że zauważyłeś w końcu że butą i chamskimi odzywkami nic nie wywalczysz więc teraz próbujesz przepchnąc sprawę postawą na "skruszonego Zydelka"

próbuj,nikt Ci nie zabroni,

mnie krzywdy nie zrobiłeś,ale uważam że twoja spółka z Darkulem to paskudztwo,

Co nie znaczy że klikam ignoruj

Gość

(Konto usunięte)

....jacch czyżbyś został duchowym przywódcą forum, skoro chcesz mnie umoralniać....

Uważasz że wyrażanie dezaprobaty dla jego działań pretebnduje mnie na przywódce duchowego???

Wolne żarty.

Na ten temat było już dużo napisane i nie zamierzam rozpoczynać nowej dyskusji.

Zapamętaj jodel - jeśli koło wynaturzeń będziesz przechodził obojętnie , to nim się spostrzeżesz sam się taki staniesz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.