Skocz do zawartości
IGNORED

Ile trzeba mieć pieniędzy by otworzyć...

el_jugador

Rekomendowane odpowiedzi

el_jugador, 13 Lut 2006, 12:23

>Qubric, 13 Lut 2006, 12:13

>

>Zachowuj sie jak mezczyzna, a nie jak rozhisteryzowana baba, "bohaterze" sprzed komputera..

Tkliwym jest on rzeczywiście wielce. Krzyżówka mimozy ze skunksem.

>Jest pewnie równie wiele zagrozen, nawet tak egzotyczne jak funkcjonowanie gospodarki w warunkach szoku ekonomicznego (co z pewnoscia dotyczy rowniez branzy audio) z czego to jeszcze niedawno nasmiewal sie pewien patentowany osioł, który jakims przypadkiem wpisal mi sie rownie do tego watku.Osioł ten, śmiawszy sie z tego tytulu doktoratu nie zdawal sobie sprawy, ze jego ojczysty kraj mial z tym ogromnym problemem do czynienia jakies 16 lat temu<

Największym zagrożeniem dla biznesu jest patentowany osioł, który założył ten wątek. Zagrożeniem są tacy Dyzie Marzyciele, które w dupe lekcji od życia nie odebrały i nawet nie mają pojęcia że w gospodarce nie szcza się pod wiatr.

Nie mówiąc juz o tym że gospodarka w warunkach szoku - dodatkowo wywołanego ideowo i niepotrzebnie - jest dysfunkcjonalna. A jedyny pożytek z wprowadzania jej w szok, to ziwiększona liczba doktoratów na ten temat.

el_jugador, 13 Lut 2006, 12:26

>Prosze rowniez o usuniecie wszystkich wpisow qubrica obrazajacych moja osobe. Spor moj z wymienionym osobnikiem postaram sie zakonczyc osobiscie.<

Plik z ww tekstem został zarchiwizowany.

el_jugador, 13 Lut 2006, 12:34

Jesteś niesłowny.

A poza tym jak sobie wyobrazasz ten biznes w Krakowie??? Tam ludzie oszczedni w tym Krakowie i nic nie kupują.Był taki salonik na ... na Szewskiej chyba - dobre sprzeta mieli ale się zwinęli. Znasz jeszcze jakieś? Czy oczekujesz na jakiś "szok gospodarczy" który podniesie gwałtownie sprzedaż audio?

>el_jugador, 13 Lut 2006, 12:34

>

>Jesteś niesłowny.

>

>A poza tym jak sobie wyobrazasz ten biznes w Krakowie??? Tam ludzie oszczedni w tym Krakowie i nic

>nie kupują.Był taki salonik na ... na Szewskiej chyba - dobre sprzeta mieli ale się zwinęli. Znasz

>jeszcze jakieś? Czy oczekujesz na jakiś "szok gospodarczy" który podniesie gwałtownie sprzedaż

>audio?

Ostatnia moja wypowiedz w temacie tego osobnika. Zaburzona osobowosc na szczescie w dzisiejszych warunkach leczy sie. Polecam rozejrzenie sie za jakims dobrym terapeuta, jak rowniez przyswojenie sobie słów Freuda "słaba frustracja równa sie represji, zas silna jest zawsze rownoznaczna z agresja" - w tym przypadku przemieszczona i werbalna. na tym dyskusje z ww osobnikiem zamykam. Nie zwykłem naduzywac ironii, bowiem juz dawno przekonalem sie, ze i ona jest narzedziem dosc prostackim, dlatego kazde slowo z tego postu jest jak najbardziej powazne.

Ooo dzięki ci wielki dohtorze. Jakiez to szczęście ma mnie spłyneło żem otrzymał darmową konsultacje dohtorskom i tera sie prostacko mogem juz udac po farmakologię.

PS. Czy kiedy czytasz swoje własne wpisy nie masz czasem wrażenia, że są dziełem wielkiego dupka?

Lukar, 13 Lut 2006, 12:53

To łaskawie wytnij też wpis powyżej tego o ośle - tego osła który jest wielkim specjalstą od psychologii i jak się okazuje też od ekonomii

Lukar, 13 Lut 2006, 12:53

>kolejna pyskówka i lecą bany

Lukar, z tego co wiem jestes zalozycielem i szefem tego forum. Zwykle staram sie nie byc strona w sporach, ktore mnie dotycza, wedle starego rzymskiego powiedzenia, ze nie nalezy byc sedzia we wlasnej sprawie. Polecam Ci jednak zapoznanie sie z geneza konflitu w watku o McGyverze. Sam wyciagnij wnioski - jakiekolwiek by nie byly.

el_jugador, 13 Lut 2006, 13:11

Geneza konfliktu dotyczyła tego że postawiłeś bezsensowne pytania. Na które najwyraźniej nie oczekiwałeś odpowiedzi. A następnie nie zrozumiałeś ironicznych sugestii - liczbie dość znaczącej.

Lukar skasował odpowiedź pozostawiając wpis powyżej. Więc ci jeszcze raz odpiszę:

Gospodarka w warunkach szoku - wywołanego w celach ideologicznych i niepotrzebnego - jest dysfukcjonalna. I pożyteczna tylko dla tych którzy chcą o tym szoku pisać doktoraty. A zagrożeniem dla biznesu są takie osły, które tego nie rozumieją.

KPW?

>Zwykle staram sie nie byc strona w sporach, ktore mnie dotycza, wedle starego rzymskiego powiedzenia, ze nie nalezy byc sedzia we wlasnej sprawie.

Jak widać, zwykle jest zupełnie na odwrót:-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.