Skocz do zawartości
IGNORED

Zakupy na E-Bay

bikoz

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) do lamp często 0,22 630V to standard, wziąłbym z 8-10szt

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) dobre na wyjście DAC Petera i do przedwzmacniaczy wezmę z 8-10 szt.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam

spytałem Alexa czy rozkompletuje coś dla nas,ale

na razie nie mam żadnej odpowiedzi

poki co ,mozna sie dopisac z nowymi rzeczami,

jednakże nie wiem czy będzie chciał sprzedać

pojedyńcze egzemplarze

Fajnie by było gdyby można zakupić dowolną ilość, ale wątpię żeby sprzedający poszedł na to. Lancaster na racje, niepełna zamówienia powinny odpaść.

Ze swej strony dałem propozycje i nie będę się upierał jak nie znajdą się chętni na te kondensatory.

Konkrety. Ustaliliśmy z bikozem, że jutro podliczam całość. Powiedzmy o 16:00 zaglądam do wątku, zliczam jeszcze raz wszystkie pełne sety i zamieszczam rozliczenie ile, kto i za co ma podesłać kasę bikozowi. Potem już tylko od nas zależy jak szybko zamówienie dojdzie do skutku.

Od siebie dodam, ze wziąłbym jeszcze 10szt 2,2uF PIO, jeżeli A66 wezmie jeszcze 10szt, to zostanie trzecia dziesiatka dla chętnego i kolejny set zamknięty. Te kondy są po 0,5USD/szt. Proszę o potwierdzenie, tak jak pisałem jutro spisuję całość.

Pozdrawiam

...zresztą zmykam. Dobrej zabawy. Przeczytam o tej 16:00 wszystkie wpisy i podsumuję. Narazie z wyjątkiem 10uF(pawcio) reszta zamówień zakończona powodzeniem. Piszcie co potrzebujecie, bo może się okazać, że ktoś nie pisze, bo nie wie co można zamówić. Jeżeli takich osób bedzie więcej(i napiszą), to ich zamówienie może się udać.

...I drugi sposób: piszcie co potrzebujecie i pilotujecie zamkniecie seta. Jak do tej pory nie zwiodłem sie na tej drugiej metodzie;)

Powodzenia i pozdrawiam.

Poodsumowanie:

0,1uF/200V teflon set 60szt. 56USD

morris: 20szt 18,68USD

lancaster: 10szt 9,33USD

rekin: 10szt 9,33USD

areg: 8szt 7,46USD

magazynier: 12szt 11,20USD

0,47uF/630V PIO set15szt(2 sety) 30USD

morris: 10szt 10USD

lancaster: 10szt 10USD

magazynier: 6szt 6USD

A66: 4szt 4USD

10uF/250V K73-16 set25szt 18USD

lancaster: 4szt 2,88USD

magazynier: 9szt 6,48USD

A66: 8szt 6,76USD

Jaro4444: 4szt 2,88USD

2,2uF/400V PIO set30szt(2 sety) 30USD

lancaster: 14szt 7USD

rekin: 18szt 9USD

magazynier: 6szt 3USD

A66: 14szt 7USD

Jaro4444: 8szt 4USD

1uF/200V PIO set15szt 15USD

morris: 11szt 11USD

lancaster: 4szt 4USD

0,22uF/630V PIO set20szt 15USD

A66: 10szt 7,50USD

pawcio: 10szt 7,50USD

Kwota do zapłacenia za calość: 164USD. Kwota za przesyłkę: 80USD. Proporcjonalnie za każdego dolara dopłacamy 0,49USD. Jeżeli ktoś chce się pobawić w więcej liczb po przecinku nie widzę kłopotu;)

Tak więc kolejno:

morris: 39,70USD + 19,35USD

lancaster: 33,21USD + 16,27USD

rekin: 18,33USD + 8,88USD

areg: 7,46USD + 3,56USD

magazynier: 26,68USD + 13,07USD

A66: 24,26USD + 11,79USD

Jaro4444: 6,88USD + 3,61USD

pawcio: 7,50USD + 3,47USD

...czyli: 164,02USD + 80,00USD

Do wszystkiego proszę doliczyć 10zł na wysyłkę w kraju.

Sprawdźcie proszę całość. Koszty przesyłek mogą być ciut mniejsze niż wyjdą wam z kalkulatora. Umniejszyłem niektóre wartości o 0,10USD, tak by suma wyszła 80USD.

Wszystkich proszę o potwierdzenie, a bikoza o ustalenie kursu USD i podesłanie numeru konta do wysyłki kasy

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.