Skocz do zawartości
IGNORED

Zakupy na E-Bay

bikoz

Rekomendowane odpowiedzi

bikoz:

"21 Lut 2006, 20:19

witam

na dziś kurs bankowy to 3.25 zł

nr konta i dane wysle na mail"

Jeżeli ktoś nie ma danych do przelewu piszcie do mnie na priva. Im szybciej to załatwimy, tym myślę nie gorzej;)

I pamiętajcie doliczyć 10zł na przesyłkę w kraju.

Cześć lancaster i wszyscy uczestniczący w tej akcji zakupowej. Błagam dopiszcie mnie do swojej list zakupowej!!! Potrzebuję dokładnie PIO 0,47 mF 630 V jakie kupujecie jako sprzęgające do mojego lampiaka. Potrzebuję w zasadzie tylko 4 szt. ale wezmę ilość na jaką się zgodzicie. Poszukuję tych kondzi od dawna a dopiero dziś wpadłem na na to forum.

dlatego :)))))))), że średnio co 3 tygodnie , jest u mnie w firmie , gościu , klient ,który przyjeżdża po towar

( od 6 lat ) i jak bym z nim pogadał to przywózłby to napewno za mniej niż 50 $ a przy tym nie martwilibyśmy się o cło , itp. Gościu jest solidny , jak daje słowo to dotrzymuje , może również przez niego udałoby się zapłacić ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.