Skocz do zawartości
IGNORED

Denon pma-1560 z b&w 309???

bananowiec

Rekomendowane odpowiedzi

=> bananowiec

Jak już go kupisz bez odsłuchu to trudno, żebyś napisał, że jest do du.., za miesiąc, dwa jednak sprzedasz.....bo żyć z takim dźwiękiem nie będziesz mógł.....spójrz na to nieszczęsne pokrętło basu ustawione na maxa - poewwinn0 dać Ci do myslenia.....ale zrobisz jak zechcesz ;)

Zyzio, a czy to pokrętło jest już tak przyspawane, czy co? Weź przestań przytaczać tak żałosne pseudoargumenty. Równie dobrze można z tego pokrętła wysnuć wniosek ze wzmacniacz ten był używany przez fana altusów i kanapy skaczącej pod dupą.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

O!!! widze starych znajomych - zyzia i elfana. Witam serdecznie. Niczym sredniowieczni rycerze prowadza swoja krucjate. Pogratulowac wytrwalosci... Tak sobie mysle ze wygodne jest przeswiadczenie ze nowe klocki sa najlepsze a zwlaszcza to co sami posiadamy. I niech tak zostanie. Nie zamierzam wiecej toczyc dyskusji wole sluchac muzyki. Pozdrawiam.

=> disco

Gdzie się znowu wciskasz ? ;-) Najlepsze nie są nowe klocki jak i te które posiadam, ale tworzenie legend w stylu forumowym jest po prostu niesmaczne.....i jak widać po cenach na allegro moja Donkiszoteria skutek przyniosła - i oto chodziło - ochrona mniej zamożnych przed przesadnymi opiniami wygłaszanym na tym forum !

Opinie o sprzęcie wygłaszane przez niepoważnych osobników na temat jakiegokolwiek sprzętu na podstawie obejrzenia zdjęć z netu należy olać ciepłym moczem. Opinie Jaro4444 czy Lete są wartościowe, bo poparte odsłuchem, i to nie pięciominutowym.

"=> jaro

I co się znowu rzucasz ?? innego zdania nie mogę mieć czy co ?? To Twój znajomy sprzedaje ??"

Ja mam inne zdanie niż Twoje i co? Kogoś namawiam do czegoś, naciągam, wciskam? Pomyśl troszke i przeczytaj zanim głuptę znów walniesz.

Wcześniej napisałem wyraźnie jeden warunek - "jeśli nie był orany w środku". Poza tym proponuje Ci przeczytać co pisał np o A-9000 StefanB, który myślę, że zna od Ciebie ten klocek o niebo lepiej. Aby ułatwić Ci zadanie podsyłam Ci linka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a tu masz szczegóły techniczne:

Ukryta Zawartość

Przy okazji poczytaj sobie jakie kondy siedzą w A-9000 i sprawdź swojego Primara a może trochę pomyślisz ;)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tak opinie jaro, lete i disco mają nieocenioną wartość :)) Tak, wciskacie kit ! Dlaczego to piszę ? Proszę bardzo - nie chciałem już tego wywlekać, ale piszę to z prostej przyczyny miałem u siebie 3 dni osławionego PM 75 i co ? I dupa blada - grał gorzej niż mój dawny PM 8000 - nie mam pojecia dlaczego...ale tak było - szary, stłamszony...nijaki...tak go odebrałem, z pewnością napiszecie że kłamię, albo się nie znam itp. itd. - a ja na to leję - to jest powód dlaczego tak ostro zaatakowałem A 9000 w tym wątku...tym razem jedyny powód......bo krew mnie już zalewa od tych recenzyjek wyssanych z palca, a potem kur.. jeden z drugim sprzedaje to cóś po miesiącu, bo mu się rzekomo znudziło i szuka czegoś lepszego, a ja się pytam po ch.., skoro to było takie cudowne i niedoścignione......

Koniec, powiedziałem dosadnie co o tym myślę i basta - kończymy wywody na ten temat !

"Tak opinie jaro, lete i disco mają nieocenioną wartość :))"

Zyzio Twoje są równie wartościowe.

Gdybyś zadał sobie choć minimum trudu to byś wiedział, że już mając PMA-1080 szukałem A-9000 i interesowałem się nim. Miałem po drodze kilka wzmacniaczy i dalej potrzymuje na ich temat opinie. Na temat A-9000 nie zamieściłem nawet notki w dziale "Opinie" by nikt nie mógł mi zarzucić "kreowania rynku". Więc Zyzio odczep się ode mnie osobiście i od A-9000. Szanuję Twoją opinie ale nie jesteś nieomylny więc nie naśmiewaj się z innych bo to nie polemika a brak taktu i kultury.

Skończyłem i nie piszę nic więcej o A-9000.

Pozdrawiam serdecznie i życzę Ci miłego dnia.

Tak sie zoladkujecie jakby za ta kwote bylo cos lepszego do kupienia oczywiscie ze nie mozna tworzyc legend wyssanych z palca ale rowniez bombardowac wszystkiego co stare i nam nie znane albo podparte jednym nieudanym starym klockiem a zreszta nie licytujcie ja go chetnie kupie:)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Tak mysle ze gdyby zyzio zadal sobie jednak troche trudu i co nieco posluchal a nie krytykowal z zalozenia to wiedzialby ze np wzmacniacze Yamahy skonczyly sie w latach 80-tych - wszystko to co potem to tandeta. Wiedzialby takze ze koncowki mocy Technicsa skonczyly sie w tym samym czasie a te opiewane przez niego nie sa nic warte. Wygodniej jest jednak po prostu krytykowac i olewac poglady innych. Ja sie dluzej klocic nie zamierzam z prostej przyczyny: klotnia ma byc merytoryczna a ani zyzio ani elfan nie sa dla mnie partnerami do dyskusji. Dlaczego? Krytyka z zalozenia przeszla mi mniej wiecej w przedszkolu. Dziwne ze my wszystcy ktorzy sluchalismy i znamy te klocki (McGyver, jaro444, lete i ja) jakos jestesmy zgodni w pogladach. Co wiecej zgadzaja sie z nami nowi posiadacze PM 75 czy PM 84. Jak ktos kiedys napisal (chyba lete) wciaz poszukuje i zdaje sie ze juz znalazlem ale publicznie na tym forum dzielil sie tym co mam nie bede. Forumowicze zaprzyjaznieni ze mna wiedza o czym pisze. Pozdrawiam.

=> disco

A to znowu co ? Nie pasował mi PM 75 i tyle, koniec kropka. Nie tylko zresztą mnie - szukaliśmy z informatykiem z pracy wzmaka dla niego... w końcu kupił Pianocrafta, dołożył suba SW 1000 i ma dźwięk o jakim ten Marantz może pomarzyć.....

"Wiedzialby takze ze koncowki mocy Technicsa skonczyly sie w tym samym czasie a te opiewane przez niego nie sa nic warte" - co Ty znowu mi wciskasz ??? Jakie końcówki Technicsa opiewam ??? Znowu zmyślasz !!!.

=> disco

Znowu jak zwykle pier...., Mc Gycver słuchał, Jaro słuchał.....Marcin słuchał......;-)))) A co mnie to obchodzi, ja mam swoje zdanie, swoje uszy i swoje upodobania i żadna klika zebrana wokół ciebie mnie nie przekona ;-)))

=> disco

To nie pieprz, wtedy i ja sie od ciebie odpieprzę i nie prowokuj - bo sam zaczepiasz a potem kwiczysz ;-)))

Napisz maila do swoich przyjaciół z inwektywami pod moim adresem - pewno ci ulży ;-)))

Co za gość, co za gość ;-)))

Zyzio, nie ma potrzeby tak sie denerwowac...

Mam A-9000 od paru miesiecy i publicznie oswiadczam - nie sprzedam i nie mam takich planow w dajacej sie okreslic perspektywie (jezeli juz, to na lampe z przedzialu powyzej 4K - np. jakis amplifon WL-25 lub wyzszy). Fajnie to gra i nic lepszego nie jest mi potrzebne.

Co do PM-75 to - jak dla mnie - jest roznica klas na korzysc A-9000 i to przyznaje uczciwie.

Dziwie sie, ze chce Ci sie prowadzic te krucjaty. Mi by bylo szkoda zycia.

Pozdrawiam,

Lete

Widzę,że ktoś mi właśnie sprzątnął sprzed nosa polecanego Grundiga :(

A już byłem gotowy dać za niego fortune.

Jednak w życiu nie wystarczy mieć tylko chęci, ale trzeba być sprytnym.

Tylko jakim cudem aukcja zakończyła się dzień wcześniej????????

Bananowiec - Pytam o to samo sam chcialem dac duzo wiecej nawet pisalem w tej sprawie i dostalem odpowiedz ze jest za granica i nie sprzeda prosze licytowac i co niedosc ze nagle wrocil to jeszcze zakonczyl przed czasem czuje sie oszukany:( to bylo nie fer

Chlopaki, spokojnie ;) Akurat ten egzemplarz wizualnie byl juz calkiem "sfatygowany", zatem nie ma czego az tak zalowac. Polecam polowac na okazje lub po prostu kupic w Niemczech.

A Jaro4444 bedzie mial teraz dwa egzemplarze, ale moze jeden komus sprzeda... :p

Pozdrawiam,

Lete

>bananowiec

Nie przejmuj się tak. Jeszcze zdążysz wydać na niego swoją fortune,

jak go jaro4444 na sprzedaż wystawi ;)

Sądze, że on licytacje przeprowadzi w bardzej "profesjonalny" sposób ;)

Pozdrawiam

Ola

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.