Skocz do zawartości
IGNORED

Denon pma-1560 z b&w 309???

bananowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Ola ----> mylisz się i nie mam takiego zamiaru. Więcej - jeśli trafię gdzieś A-9000 w dobrym stanie to kupię kolejnego do swojego systemu w sypialni. Dzisiaj o godzinie 17.00 mój serdeczny kolega Krystian przyjeżdża po tego A-9000. Trafi on w jego domowe pilesze pewnie na długie lata. Następnym krokiem będzie zrobienie kolumn dla niego.

P.S. Jak ma ktoś parę M18WH to kupię dla niego w sensownej cenie.

Masz rację jaro4444 najlepiej wykup wszystkie Grundigi innym sprzed nosa,jeśli czerpiesz z tego przyjemność!

Uważam, że zrówno Ty jak i sprzedawca postąpiliście po prostu nie fair.

A najgorsze jest w tym wszystki to,że aukcja trwała 14 dni i co najmniej przez 10 dni cierpliwie czekałem na jej koniec (oczywiście z zamiarem jej wygrania), a tu nagle parę godzin przed końcem ktoś odwala taką chu........

Jest to co najmniej niepoważne podejście do zakupów na allegro.

bananowiec

Bananowiec przeczytaj proszę to co tam napisałem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>Masz rację jaro4444 najlepiej wykup wszystkie Grundigi innym sprzed nosa,jeśli czerpiesz z tego

>przyjemność!

Będziesz mógł z nich stworzyć sobie systemy hi end w każdym pomieszczeniu Twojego domu.Nawet w kiblu!!

--->jaro4444

Chyba sam nie wiesz co piszesz:

"mylisz się i nie mam takiego zamiaru. Więcej - jeśli trafię gdzieś A-9000 w dobrym stanie to kupię kolejnego do swojego systemu w sypialni."

Czytałem cały ten wątek i to,że to Twój znajomy za pomocą Twojego konta kupił ten wzmak wcale niczego nie tłumaczy.

Bananowiec -----> myśl sobie co chcesz, nie mam w tej sprawie nic więcej do powiedzenia.

A jak spotkam gdzieś idealnego A-9000 w sensownej cenie to go kupię bo podoba mie się tez wzmak. Koniec i kropka.

>Bananowiec -----> myśl sobie co chcesz, nie mam w tej sprawie nic więcej do powiedzenia.

>A jak spotkam gdzieś idealnego A-9000 w sensownej cenie to go kupię bo podoba mie się tez wzmak.

>Koniec i kropka.

Chodzi mi o sam tranzakcji przeprowadzonej na allegro.Uważam, że jest to wyjątkowo niesmaczny sposób i tyle mam do powiedzenia.Dla mnie jesteś zwykłym egoistą!

Zresztą zakończmy ten temat bo w tym forum nie chodzi o to żeby wywlekać problemy nie związane z muzyką lub sprzętem.

Whatever nie chce mi się o tym gadać jest mi po prostu smutno, bo już byłem prawie pewny tego,że zobacze jak gra ten wzmak.

baranowiec,cos ty sie tak napalił na ten hi end:).Nie sugeruj sie tak opiniami na forum....bez przesady...tak Ci sie spodobał podczas odsłuchu czy jak??bo chyba nie na wyglad lecisz,gusta gustami ale ten grundig jest nie za piekny;).Rozgladnij sie po rynku troche a nie napalaj sie tak.....

Banaowiec ---> chłopaki nie płaczą ;)

A żeby nie ograniczać Ci szans będę raczej szukał w Vaterlandzie bo każdy praktycznie egzemplarz spotkany w Polsce miał jakieś "ale" - mój nie ma boczków drewnianych, ten z Allegro był poobijany, jeszcze inne jakie oglądałem miały wymieniane STK lub końcówki mocy. Dlatego szansa na idealny egzemplarz jest mała, ale jednak, w Niemczech.

Bananowiec, czytam i oczom nie wierzę. Kurde, mozesz mieć pretensje do sprzedającego, że olał Twoje próby kontaktu (a może za słabo sie starałeś?), ale zeby mieć pretensje do nabywcy?? Przegięcie pały. Takie zakończenie aukcji jest pod każdym względem zgodne z regulaminem Allegro, i nie ma nic nagannego w tym, że Jaro4444 jest lepszym negocjatorem niż Ty. Radzę zaprzestać wylewania żółci na ten temat, wróć tu za tydzień, jak ochłoniesz, i przeczytaj to jeszcze raz na spokojnie.

bo jesli cos około 2000zł to........

Ukryta Zawartość

mysle ze by sie torche sprzedawca potargował...odsłuch trudny ale przynajmniej po parametrach mozna sie cos przyzwoitego spodziewac:)

Ukryta Zawartość

Trochę mnie poniosło :( Przepraszam za obraźliwe słowa jakich użyłem w stosunku do Ciebie jaro4444.

Już nic więcej napisze, bo może wyjść jeszcze gorzej :/

elfan.------>Nie chciałem przeznaczać 2000.Masz rację może za bardzo się sugeruje opiniami na tym forum.

Ale kupno tego Grundiga to czysta ciekawość,bo na razie mam już wzmacniacz który gra z moimi kolumnami całkiem przyjemnie.

Pozdrawiam wszystkich

P.S.:Wstyd mi przed osobami które być może kiedyś zajrzą do tego wątku żeby się czegoś dowiedzieć i zobaczą nasze wywody :/

A mnie bardzo ubawilo te odswiezenie watku. Jeden czlowiek kupil, inny sprzedal - normalne, wolny rynek. I sie zaczelo... Szczerze mowiac, to jezeli ja mialbym towar i wystawiwszy go na aukcje sprzedalbym temu, kto mnie przekona, nawet konczac wczesniej aukcje, to jest to tylko i wylacznie sprawa pomiedzy mna, a kupujacym. Zadne wiec "rowne szanse" polegajace na trzymaniu aukcji do konca mnie nie przekonuja. Co to znaczy "rowne szanse" - socjalizm? Sprzedawca sprzedal, kupujacy kupil i transakcja dla obu stron przebiegla pomyslnie i innym - mowiac naprawde juz konkretnie - nic do tego. Moga sie obejsc smakiem i probowac swoich sil innym razem, w innych okolicznosciach. Na tym polega kapitalizm, robienie "deali" ;)

Co wiecej, zagladanie ludziom do portfela i zastanawianie sie co robia ze swoimi pieniedzmi oraz wymaganie od nich "sprawiedliwosci spolecznej" uwazam za kuriozum i ingerencje w prywatnosc. Jaro mial prawo kupic tak, jak chcial i nikomu nic do tego, skoro sprzedajacy sie zgodzil i obaj sa zadowoleni. Na tym polega biznes. A dobry biznes to nie jest fundacja Matki Teresy z Kalkuty, ktory pracuje ze wszystkimi w potrzebie. Byl towar, byla kasa i transakcja poszla - proste. Koniec dyskusji i "znecania sie" nad Jaro, bo to bez sensu i zenujace...

Pozdrawiam,

Lete

Zyzio, co do "innych kwestii", to byloby dobrze, abys przestal sie interesowac sprawami, ktore Ciebie nie dotycza. Za bardzo ingerujesz w prywatnosc i sprawy, ktore sa absolutnie poza Toba. Po prostu nudzi Ci sie i to jest cale wytlumaczenie... :)

Pozdrawiam,

Lete

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.