Skocz do zawartości
IGNORED

nowość na forum

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>Nowy2

W watku :"Kolumny DIY do 1000 zl", zalozonym przez qrczak-a,

i liczacym jeszcze przed 5 min. 63 wpisy byly 2 (dwa) wpisy Qubrica,

oba bardzo merytoryczne (mowiace o konkretnych typach glosnikow)

Ten drugi byl powiedzmy troche dosadny - w typowym stylu Qubrica,

ktory lubie, bo jest to dosadnosc, swada, ale nie zwykle chamstwo !

U znacznej czesci jego oponentow (poza nielicznymi wyjatkami),

natomiast jest dokladnie odwrotnie - koszmarne, "rustykalne"

chamstwo i zadnej swady, finezji, czegokolwiek !

Nie musze dodawac, ze ten drugi wpis Qubrica zostal wlasnie - zlikwidowany !

Pozdrawiam

Leszek, goscmi? Zdecydowanie nie :) Raczej klientami :) Czy w "gosciach" dostajesz po glowie "oczojebnym" i "sluchojebnym" banerem na wejscie? :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Lukasz - moze zaloz nowa zakladke pt "rykowisko" i niezaleznie od tego gdzie beda sie probowali wpisac osobnicy ktorzy sie ciagle wydzieraja (kwestia stworzenia odpowiedniej listy - chetnych na nia nie brakuje), ich posty beda trafialy tam - najlepiej w sposob przypadkowy - powstana arcyciekawe watki :)). Pisze takowy czlowiek w jakims watku, swoim zwyczajem drac sie w nieboglosy - klika w "wyslij" i ... odkrywa ze zdumieniem, ze jego wpis trafil na "rykowisko" :)) drze sie wiec jeszcze glosniej w innym miejscu i ... efekt ten sam. Oj rozmarzylem sie ... :))

>foxbat

100% Racji !

Nawet chcialem (na Bocznicy) zalozyc watek :

"Reklamy - Tak.....ale bez Chamstwa"

Wszyscy placimy przeciez za Internet, prawda ?

Z wyjatkiem moze Lukara, ktory na nim - zarabia !

Jezeli agresywna, chamska reklama nie da sie usunac w ciagu

powiedzmy 15 sek.,a pojawia sie przy kazdej okazji,

i uniemozliwia sledzenie watku przez pewien czs to MY

za to PLACIMY, a Lukar na tym ZARABIA !

I to nazywacie goscinnoscia ?

Ustawmy sprawy uczciwie i od razu bedzie inna rozmowa !

Ale z tego co zaobserwowalem, na zadna uczciwosc sie nie zanosi !

atopos, zaraz zaraz.... nie wyciagaj zbyt szybko wnioskow i nie wciagaj mnie w swoja krucjate :) ja tylko stwierdzam fakt i bawi mnie czytanie tekstow jakoby pan Admin robil to dla "idei" i jaki on biedny ;) no chyba ze takiej idei co sie teraz Orange nazywa ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat -> a wystarczy troche pogrzebac w archiwum, zeby zobaczyc ze przez dlugi czas Lukar utrzymywal to forum, dopiero namawiany przez nas zaczal na forum nieco zarabiac dzieki reklamom (swoja droga nie jestem przekonany czy juz odbrobil te 2 czy 3 lata, kiedy reklam nie bylo)

>Lukar tak swoja droga nie myslales o zalozeniu osobnego forum? takiego, ktore po pewnym czasie pewnie by generowalo spory ruch. takei wlasnie "rykowisko" czy tez "wolna amerykanka", z zakladkami polityka, wrzucanie sobie, kompletny odlot itd itp. widac jest zapotrzebowanie na takie forum. tutja by pozostalo audio, muzyka, kd i tematy pokrewne, a tam jazda na calego. pokazac wszedzie linki, do wyszukiwarek i szybko takie forum sie zaludni czy tez zatrolluje. no ale to z zalozenia ma byc forum dla tych stworzonek :)

Rany, rany,rany.....

Myślę że trzeba umieć się postawić na miejscu i Lukara i nas w zależności od sytuacji.

Z jednej strony admin chce zapewnić atrakcyjność, a co za tym idzie 'żywość" forum, a z drugiej musi pamietać o jednak nie nieskończonej pojemnosci serwerów i nie dopuścić do sytuacji w której forum jest tematyczne tylko z nazwy.

Jest to godzenie ognia z wodą, a ludzie sa różni.....

Są tu osoby które jak tylko pojawi się wpis "Lukara" to mało się nie posikają wazeliną, i są też osoby czujące się głęboko pokrzywdzone Jego działaniami.

Tak więc i tu pewnym akcjom towarzyszą reakcje.

Mnie osobiście smuci to ograniczanie, ale rozumiem że ma to swoje uzasadnienie, i tak forum jest zaskakujaco pobłażliwe jak na jednak dość konkretną tematykę.

Kurt Dupel, 8 Mar 2006, 16:04

>Są tu osoby które jak tylko pojawi się wpis "Lukara" to mało się nie posikają wazeliną.

Dosadne, ale prawdziwe... Nic dodac nic ujac :P

>Kurt Dupel jaka wazelina, albo ktos popiera pewne ruchy albo nie, jak inaczej to wyrazic jesli nie piszac w konkretnym watku? sa osoby, ktore wspominaja forum jakim bylo przed pojawieniem sie paru debili. czesc z tych osob odeszla, czesc uporczywie zaglada ale coraz mnie sie odzywa. stad reakcja.

wazeliniarstwo pociaga za soba chec uzyskania czegos, jesli w tym przypadku poprawienie jakosci forum wchodzi w gre, to nazywaj to sobie jak chcesz, chociaz wg. mnie nie jest to precyzyjnie dobrane okreslenie, a raczej Twoja chybiona impresja

atopos

Przykłady reżyserskich monologów z Twojego najnowszego filmu, nie są zbyt kreatywną reklamą.

Jako scenarzysta, a zapewne i wykonawca głównej roli, możesz przyczynić się do braku zainteresowania swoim filmem.

Chyba, że....wystarczy Ci stado Twoich akiasów :-)

Popraw makijaż, dialogi/monologi oraz scenografie.

>Lukar

>atopos: a Ty już wyciąnąłeś wnioski dlaczego nie możesz pisać na bocznicy?

Jak juz powiedzialem Lukar - za MALO DANYCH !

Nie jestem chyba tak prozny jak Ty zeby pomysles, ze te Nowe Zasady - tylko z mego powodu ! :)

Jak napisalem wyzej jakies SWOJE cele tym osiagniesz, ale nie uwazaj nas za prawdziwe

barany i nie opowiadaj, ze to wszystko "w trosce o zachowanie wysokiego poziomu Naszej Rewii",

bo tego nawet baran nie lyknie ! Robisz to w tosce o zachowanie wysokich dochodow Swego Imperium !

I zadne Regulaminy, Zasady i inne bzdety, nie maja z tym nic wspolnego !

A odchodzac na chwile od baranow naszych i co do Twojej proznosci, to uwazam, ze Twoje odpowiedzi,

w stylu : "bo tak mi sie podobalo", "bo taki mialem kaprys", "tak, chce manipulowac ludzmi, od

dziecinstwa o tym marze" - niezaleznie, czy sa wypowiedziane ironicznie czy tez nie -

sa NIEGODNE FUNKCJI JAKA SPRAWUJESZ !

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.