Skocz do zawartości
IGNORED

nowość na forum

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie uwazam sie za inteligenta, po prostu niektorych uwazam za buców.

Co ty znowu z tym domem? To jest forum. Forum tworzą ludzie a nie założyciel. Forum jest dla ludzi. Wiec dla mnie wybiorcze traktowanie pewnych osob, za to, że mają odrebne zdanie (nie bluzgają na nikogo, nie rozwalają dyskusji) jest co najmniej smieszne.

Nie mam pojecia, czemu gloryfikujecie tak Lukara, stawiacie go pnad wszystkim i nie reagujecie na bardzo subiektywną ocene niektorych userów, a jawne poblazanie innym (niezgodne z jakims tam regulaminem forum - to jest takie cos wogole?).

Bezczelny przyklad? temat o ustrojach akustycznych.

Jesli chodzi o moje zdanie, to:

1. To forum nie jest (nie było do tej pory) 'normalnym' forum

2. Ta wyjątkowość spowodowana była głównie tym, że nie nie było moderacji. Jest wiele normalnych i zwykłych forów o tematyce audio i nigdzie nie jest tak dynamicznie. Jeśli ktokolwiek uważa, że to z jego powodu to forum jest tak popularne (dotyczy uczestników jak i administratora) jest w błędzie.

3. Każda próba ograniczania i wprowadzania moderacji niszczy wyjątkowość tego forum i sprowadza je do tych 'zwykłych', które ledwo zipią bądź w krótkim czasie umierają.

4. Każde kolejne ograniczenie swobody powoduje zwrot ku zwykłości i w konsekwencji pewnej śmierci.

5. Bocznica była bardzo dobrym wentylem, dzieki temu mniej zaśmiecały sie wątki o tematyce audio.

6. Moderacja spowodowana osobistymi powodami udowodnienia 'krnąbnym' uczestnikom, kto tu rządzi staje się sama w sobie dodatkowym elementem niszczącym forum. W takim przypadku lepiej nie robić nic. Bo napewno nie chodzi to o zajmowana przestrzeń na dysku. Znacznie więcej barachła jest w zakładce stereo a i zdarza sie w diy.

7. Jesli forum stanie sie 'zwykle' nudne - zacznie sie szukanie innego miejsca (a napewno znajdzie sie wielu chetnych dla rozkręcenia nowego interesu).

W sumie dobrze Lukar wymyślił to ratio. Akurat mi to nie leży, bo nie mogę pisac na bocznicy. Czy to źle? Nie ma kłopotu, tylko szkoda, że Łukasz nie wprowadził licznika ratio z dniem wprowadzenia pomysłu. Tak jak pisałem wygodniej by mi było zmienić login, ale co tam nie będę tego robil.

Pozdrawiam

>lancaster

Możesz dodatkowo polepszyć swoje ratio wpisując recenzję z odsłuchu u Lutka.

PS.

1) Ale Ciebie teraz pełno:)

2) Pozdrawiam wszystkich ponownie :)

3) Dementuję jakoby ten wpis służył polepszeniu mojego ratio.

>Vires

Moze i jestes mlody, ale Twoje wpisy uwazam za dojrzale,

uczciwe i sensowne ! Oby bylo wiecej w Polsce takich samodzielnie

myslacych, posiadajacych wlasne zdanie - studentow ! :)

A nie durnowato smiejacych sie pol-idiotow w polamerowych czapkach

symulujacych poroze renifera !

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.