Skocz do zawartości
IGNORED

nowość na forum

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>Simonello

>Przestańcie, i tak Lukar się z Wami rozliczy i pozabiera coniektórym.

Tak, oczywiscie ze Lukar MOZE wszystko ! Tylko do tego musialby znow

pogwalcic swoje wlasne zasady, wlasne przez siebie ustanowione Prawa i moglby

nawet dostac w nocy telefon od Lukaszenki, ze tym razem to juz chyba

grubo przesadzil ! ;)

Mam inną propozycję. :-) Odwrotną od propozycji Lukara.

Jeżeli odwrotną, to powinno się spodobać wszelkim, jazgotliwym jak stare pyskate baby (sorry, ale normalny facet tyle bez sensu nie pierdo.....), grafomanom :-)

Miłośnik bocznicy, który w danym miesiącu ma 2x więcej wpisów w tej zakładce niż w innych, przez następny miesiąc, może wpisywać się tylko na bocznicy.

Po miesiącu takiej kwarantanny znowu licznik zerujemy.

;-)

majo, 8 Mar 2006, 21:47

>przepraszam - ja tylko z jednym pytaniem: lukar, ten idiotyzm wymysliles sam czy ktos ci podsunal?

Mam bardzo mocne podejrzenia "graniczace z pewnością" że JE Lukar otrzymał perę maili od zatroskanych forumowiczów. Niektórzy z nich mają jakąś taką dziwną mentalność...

atopos, 8 Mar 2006, 21:28

>A wymiana na Rotela RCD 965 BX (minimalnie uzywany)

>wchodzila by w gre ? W rozliczeniu moglbym jeszcze dorzucic

>kabelki Cardas Neutral Reference 1 m. RCA.

>

>Dogadamy sie jakos ? :)

Ty nie zrozumiałes! Ja chciałem sorzedać 1000, które ja tam popełniłem, żeby sobie odblokowac dostęp!

A zresztą, pies trącał bocznicę! Mam ponad 4000 z audio do schandlowania:-)

>Mam bardzo mocne podejrzenia "graniczace z pewnością" że JE Lukar otrzymał perę maili od

>zatroskanych forumowiczów. Niektórzy z nich mają jakąś taką dziwną mentalność...

dudi, dziwnie mi jakos pasuje, że jednym z TYCH możesz byc Ty;-) W końcu jestes zwolennikiem ograniczania swobód w imię 'ważniejszego celu'..:-)

No taaaak... Do tego doprowadziła prohibicja wprowadzona przez waadzę. Powstał czarny rynek handlu wpisami i nieformalna waadza, która naprawdę rulez, w osobie Alfonsa Capone tego forum - Jara Łana.

jar1, 8 Mar 2006, 22:18

>dudi, dziwnie mi jakos pasuje, że jednym z TYCH możesz byc Ty;-) W końcu jestes zwolennikiem

>ograniczania swobód w imię 'ważniejszego celu'..:-)

To prawda. Jest tylko jeden szkopuł - strasznie brzydzę się donosicielstwem.

>To prawda. Jest tylko jeden szkopuł - strasznie brzydzę się donosicielstwem.

No ja też. Widać mamy podobne poglądy:-)

Ale, może tak będziemy tu wpisywać osoby, co to 'sztucznie' nabijają' ratio? ;-)

Proponuję też założenie kilku wątków testowych na bocznicy. np:

"Czy lubicie gołe baby ?"

"Czy lubicie gołych panów ?"

"Który będzie lepszy: rewolwerowiec czy pistoletowiec?"

"Kim był przedostatni Mochikanin"

"Czy Bałtyk to jezioro czy ocean ?" itd...

Zawsze pojawią się ci sami forumowicze, ze sporą wiedzą w temacie, z głębokimi przemyśleniami, obrońcy "wolności słowa", forumowe "zawory bezpieczeństwa",

"ikony" wolnej myśli, "maczo klawiatury" ...... 100 wpisów, 1000 wpisów, 10000 wpisów. Bawimy się, jest cool, totalny odjazd, zaj...biście. Od tego jest bocznica. Heyaaaa !

A co ty "kurna", Gustaw, zabraniasz ludzią się wpisywać ? Bucu ty jeden ! Ignora "se" kliknij jak nie chcesz czytać albo "nie na temat". Sam coś napisz debilu.

- Pewno, że nie, piszcie dalej, piszcie. Ja tylko tak ... - pokornie odpowie Gustaw.

- ... ja tylko tak na chwilę wpadłem z innego forum. Tam co prawda cenzura i stałe bany się spotyka ale ja skromny Gustaw tylko o Audio chciałem trochę poczytać.

Atopos zawsze pisze w pierwszej osobie - znaczy szczerze, Ma coprawda wiele osobowości ale każda z nich jest zdrowa i całkiem niezalezna od drugiej. Natomiast Gustaw pisze sam o sobie w trzeciej osobie i to w ramach jednej osobowości, dlatego tu juz wkraczamy na niwę medycyny.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.