Skocz do zawartości
IGNORED

nowość na forum

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

atopos, 8 Mar 2006, 16:53

>Macie jakies typy na najobficiej sikajace wazelina bull-teriery tego Forum ?

>Moje typy to : jacch, R.u.s.t ("pozdrawiam serdecznie Kierownictwo"), stempur i pal55.

>No, kto siknie wyzej !?

No i jestem najlepszym przyjacielem Lukara:)

Powiem jedno do tych święcie oburzonych:

Czy ja qubrick i inni wam przeszkadzamy???

Zrób chłopie jedną wydawałoby się prostą rzecz dla średnio inteligentnego człekokształtnego--- rzecz w dwu krokach........ w profilu odhacz " bocznica" , następnie ustaw "wybrane" i będziesz miał głąbie jeden z drugim forum o jakim ślimtasz przy każdej nadażającej się okazji !!!

A innym życia nie uprzykrzaj w imię szczytnych celów bo to już kiedyś było przerabiane.

Gustaw, zgadzam się w 100%, że w zakladkach związanych stricte z audio nie powinno być innych rzeczy. Od tego jest bocznica, to tam maczo klawiatury i obrońcy słowa, wentyle i inne takie niech sobie piszą. Dlaczego im tego zabraniać? Skoro w każdej chwili wpisy, czy nawet całe wątki można usunąć?

Jestem jak najbardziej za, żeby wpisy zaśmiecające wątki audio byly usuwane, a ich autor dostawał nawet okresowego bana. Ale bocznica?

Forum jest o tematyce audio, OK, w takim razie drogi Gustawie Twój powyższy wpis jest zupełnie nie w tej tematyce. To jest Twoja opinia dotycząca działalnosci forum i tego co chciałbyś na nim przeczytać. To jest w najlepszym razie temat na bocznicę, albo i na bana. Jezeli mielibyśmy być bardzo przepisowi.

Forum jak do tej pory działa dobrze. Jeżeli Lukarowi coś nie odpowiada, to temat jest usuwany. Jego sprawa co trzyma na serwerze.

Łukasz pomyśl, czy swoim nowym pomysłem nie wylewasz dziecka z kąpielą?

Sam pomysł nie jest zły, tylko może warto pomyśleć, czy nie zaorać tego co było i zacząc liczyć to nieszczesne ratio na bieżąco, zerując wszytkim liczniki?

Pozdrawiam

moze jeszcze jedna kwestia - uwazam, ze zakladka audio jest najnudniejsza zakladka na tym forum. i promowac ja w taki sposob?! lukarze, prezesie, ludzie sie ucza zycia na bocznicy! ilez wspanialych watkow tam sie pojawilo. pieknych, wzruszajacych, pozytecznych, smiesznych, strasznych, odrazajacych. i teraz, prezesie, chcesz ten nurt - zywy, bogaty, zrodlany i ozywczy - zamknac w getcie audio?! prezesie kochany, prezesie, na mily bog!!!

No i co chlopaki ! :)

A lancaster marudzil, ze nie wyrabiam sie z wieloma osobowosciami ! :)

Jak mi idzie ? Tylko szczerze ! Krytycznie !

Domysleliscie sie juz, ze Lukar to Ja ? :)

Oglaszam konkurs ! Pierwsza osoba, ktora odgadnie przynajmniej 15 moich

nickow otrzymuje nowa plyte Al Di Meoli itych dwu pozostalych pedalkow :

"Saturdej najt in san Fransisko" ! Nagroda pocieszenia (za 10 nickow) -

butelka znakomitego markowego wina "Komuna" - zdjecie na Bocznicy

w zakladce "Brak chumoru..." jak dobrze pamietam !

End de winer is ......

lukarze, prezesie, powiedzcie, kto za tym stoi? czyje podszepty, prezesie, sprowadzily was na takie manowce?! pyta glupek wiejski majo (trejdmark oraz rizerwd), ktory pojawia sie zawsze tam, gdzie pojawia sie cien edgara.

atopos, jak chcesz sie stylizowac na gornika - rob to porzadnie. poza tym pragne zwrocic uwage, ze winne porady Fr@ntza sa dla mnie wiele wiecej warte niz sugestie aktywistow watkow audio, ktorzy jak juz cos polecaja, to swoje aukcje internetowe. tego chcesz, prezesie?! rili? bo ja sobie wyobrazam takie posty w zakladce audio: masz tylko 100 zlotych na s/h hi-end? zainteresuj sie markiem lewinsonem, ale polecam ci butelke dobrego argentynskiego wina

Naczelny od Aliasów chyba zna się na korkociągach :-)

Tyle ich umieścił w swoim "o mnie".....:-)

Figlarz. pisząc "gdzie som te wszyckie wpisy, co tu byly..."

zapewne przeczuwa, ze..............rano, może ich juz nie być? :-)

lukarze, prezesie, zeby ci uswiadomic absurdalnosc twojego pomyslu, naszkicuje taka scene: jestes na balu. bal piekny i ludny. gra muzyka, w powietrzu subtelne nuty drogich perfum, kreacje, prezentacje oraz fajne buzie. i nagle z kata wylazi nagle jakis gosc i mowi, ze dama, z ktora wlasnie konwersujesz - zepsula powietrze. przyszloby ci do glowy zapytac dame, czy w istocie?

jacch, 8 Mar 2006, 22:55

>Zydel przepłacił ????

Cieszę się, że tak sie stało. Tacy jak jacch-co nie maja pojecia o audio, a zaplenili sie na tym forum nie będą mieli o czym pisać. Ich rubryka została im zamknieta.

Brawo!!!

lukar,

Gdybys moze wytlumaczyl co sklonilo Ciebie do nalozenia tych ograniczen byloby nam (niektorym z nas) to latwiej zaakceptowac. Wiesz, my z Sarmatow sie wywodzimy i takie arbitralne decyzje to nam nie w smak. Naprawde swietnie rozumiemy, ze forum Ty zalozyles, jest Twoje i Ty decydujesz. Ale boczniczowcy tez tworza klimat tego miejsca i chyba kilka slow wyjasnienia sie nalezy. Bo tak naprawde skad taki pomysl?

Naprawde wiemy, ze to forum jest poswiecone muzyce i sprzetowi do jej odtwarzania niezbednemu. I dlatego, ze jest poswiecone muzyce tak wielu wrazliwych, wartosciowych ludzi sie tu spotyka. Wskaz mi podobne miejsce w polskim internecie gdzie dyskusje sa tak ozywione, poruszja tak wiele waznych i mniej istotnych spraw i jednoczesnie sa tak naprawde na dosc wysokim poziomie. A, ze sa kontrowersje czasami? Wskaz mi gdzie ich nie ma? Chcesz, zeby to miejsce bylo satynowe, jedwabne, nudne? Co Ci przeszkadzaja awantury na temat polityki, religii, samochodow, ciekawe informacje o winach, o horrorach, kulturze, biednych psach po wypadkach, komornikach, tlumaczeniach ? Nie samym audio audiofile zyja. Zwroc uwage, ze naprawde sporo ludzi uzyskalo tu informacje czasami bardzo potrzebne i wazne dla nich. Calkowicie bezinteresownie. Z wielu dziedzin i jednoczenie bardzo merytoryczne. My tu sobie pomagamy w waznych sprawach. Tobie to naprawde przeszkadza? Naprawde nie mozesz zostawic bocznicy takiej jaka jest? Dlaczego chcesz zamknac bramy do Hyde Parku? Naprawde nie mozesz zostawic tej wspanialej zdobyczy jaka jest "wolnosc slowa" w spokoju? Po co jakas cenzura? Gdzie jest powiedziane, ze musi byc jakis moderator? Zostaw bocznice w spokoju, zagladaj czasami do humoru , zeby sie posmiac i tyle. I prosze, wskaz mi jedno miejsce w sieci, w ktorym spotyka sie tyle fantastycznych osob. Nie zabieraj nam tego. Tu sie naprawde mozna wyluzowac i poprawic sobie humor. Przeszkadza Ci to Lukaszu?

Nie wiem jak wysokie sa koszty utrzymania tego forum. Nie znam sie. Jesli istnienie bocznicy powoduje istotny wzrost kosztow utrzymania serwerow to po prostu powiedz. Podaj numer konta i mysle, ze wielu z forumowiczow z checia wplaci jakies pieniadze.

pozdrawiam cie,

Sebastian

Aleboczniczowcy tez tworza klimat tego miejsca i chyba kilka slow wyjasnienia sie nalezy.

.... a co miął pozwolić na dalszą prywatę???

...a może miał prosic o wyrozumiałosc i przebaczenie???

By dotarło co do niektórych!

zydelek,

Jaka prywate? O czym ty mowisz? Jaka wyrozumialosc i jakie przebaczenie? Czytaj ze zrozumieniem, bardzo Cie o to prosze. Chyba, ze znowu sie nachlales.

I o "prywacie" ty sie lepiej nie wypowiadaj. Wole, zeby klimat tworzyli normalni ludzie, a nie takie male cwaniaczki jak ty zydelku. Zapomniales juz? Kilka linkow mam podac, maly cwaniaczku?

pozostaje bez szacunku

I co w zwiazku z tym, ze jestem w wieku twojego syna? To znaczy , ze jestem gorszy, czy jak? Nie rozumiem twojej argumentacji. A moze wkurza cie to, ze jestem uczciwy i nie naciagam znajomych z forum? A moze wkurza cie to, ze moge sobie w oczy spojrzec? ....wychowuj dzieci tak, zeby mialy do ciebie szacunek. Mowie ci, to dobry pomysl. Chcesz, zeby tak cie twoje wlasne dzieci olewaly, jak my tytaj na forum ciebie?

Witam

Przyznam szczerze, że po kolejce Ligi Mistrzów i obejrzeniu pięknego meczu Arsenal - Real Madryt, zasiadłem do komputera i miałem chęć dodać jakiś mały wpis w temacie "Piłka nożna" aby podzielić się wrażeniami. Zrobiłem to jakby automatycznie i wchodząc na "Bocznicę" przez "Stereo" przypomniałem sobie, że najpierw czeka mnie ponad 350 wpisów w zakładkach audio. I w tym momencie zatęskniłem za dawną swobodą :).

Tym bardziej, że w miarę czytania tego wątku utwierdzam się w przekonaniu, że kultury osobistej żadne obostrzenia nie zastąpią.

Pozdrawiam i dobrej nocy życzę

Szacunkiem się cieszę:) Dzieci są O.K. po studiach:) i nikogo nie naciągnąłem. Pokaż i udowodnij:):) Nie umiesz czytac między wierszami:):) To niestety twój problem. Nie umniejszam równiez roli twego wieku. Zawsze uważam, że w młodziezy nasza nadzieja i przyszłość. Proszę cię jednak o umiarkowane emocje i trochę dystansu. Bierz zawsze poprawkę:):)

zydelku,

Nic nie musze udowadniac. Sam fantastycznie opisales mechanizm dzialania spolki darkul & zydelek. Nic dodac nic ujac. Miedzy wierszami czytam znakomicie. W liceum, w klasie humanistycznej szkolili mnie z tego. We mnie zydelku nie ma emocji zbytnich, dystans tez zachowuje bezpieczny. Poprawek nie mialem. To tylko obiektywne stwierdzenie faktow? Linki?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.