Skocz do zawartości
IGNORED

nowość na forum

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>jacch

Mysle, ze ta moja wypowiedz zawiera wszystko co powinna !

Ani wiecej ani mniej ! Slowa bym w niej nie zmienil ! :)

Reszte pozostawiam Twojej inteligencji i abstrakcyjnemu

poczuciu humoru ! Tylko czytaj w pelnym kontekscie !

A propos, mam tutaj taki wpis od ciebie :

"atopos dla mnie jesteś durniem , który nie ma prawa bytu na tym forum , jak równierz w realu !!!!!!!"

...czy moglbys rowniez wyrazic sie troche scislej, czy podobnie jak ja swoj, uwazasz ten wpis za perfekcyjny ? :)

Atopos popatrz !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No dawaj wspomórz mnie !!

Ukryta Zawartość

>Gustaw

Mnie zupelnie nie wali to co mowisz. A jak lubisz po chamsku to sie powal troche z jacch-amem !

PS. "Nazywasz sie Gustaw, bo za Milyjony nienawidzisz i cierpisz katusze" - nie rozumiejac niczego,

co Tu sie dzieje ?

Gość

(Konto usunięte)

atopos

A dlaczego ja miałbym się z kimś walić?

Czy możesz wskazać post , w którym się dzisiaj do ciebie brutalnie odniosłem?

Aaaaa... taki sam ordynus z ciebie jak ja:)))

Nie ! Tej myśli nie dopuszczam do siebie! Ty do innych celów stworzony jesteś:)

-> Atopos

Misiu. Zrób sobie trochę miejsca w pokoju. Najlepiej przy ścianie. Rozpędź się mocno i walnij głową w ścianę :-)

Na końcu, na poprawkę, masz ode mnie taki "wirtualny strzał w czółko. :-)

Na koniec masz 5 zł i skocz sobie po piwo. Nie dziękuj. Nie trzeba :-) Wujek Gustaw zawsze ci pomoże :-)

Co misiek ? Przy chamie wysiadasz ? :-)

>jacch

A co Cie bulwersowanie innych tak dotyka ?

Ciebie i tak nie zbulwersuje, bo trudno zbulwersowac - kawalek kaszanki !

Co do powiniecia sie nogi, to jestem jak kot - Duzy Kot !

Tobie nie bede zwracal uwagi, bo osoby takie jak Ty, bez kregoslupa

nie musza uwazac na potkniecia, bo i tak zawsze tylko pelzaja ! :)

Chłopaki, no idźcie tu

Ukryta Zawartość

i wzywajcie ATOPOSA !! :-O

Ukryta Zawartość

>Gustaw

"Misiu. Zrób sobie trochę miejsca w pokoju. Najlepiej przy ścianie. Rozpędź się mocno i walnij głową w ścianę :-)

Na końcu, na poprawkę, masz ode mnie taki "wirtualny strzał w czółko. :-)"

Czy tak Wam w tej Szkole Specjalnej ukladaja w glowkach ? Brutale ! :(

Myslalem, ze chociaz w wypadku dzieci specjalnej troski, cos sie w naszym kraju - ucywilizowalo !

A jak czesto Macie elektrowstrzasy ? Barbarzynski obyczaj !

Wspolczuje, ale coz moge zrobic ! :(

Jestes w Osrodku Zamknietym ?

Pozdrawiam i zycze Duuuzo Zdrowia ! :)

No coz, okazalo sie, ze ewidentnie zbyt bardzo polubilem w pewnych okresach bocznice i obecnie nie mam do niej dostepu. Chcialem podzielic sie w "Audiofilia i alkohol" z tymi, ktorzy cenia sobie od czasu do czasu mocniejszym napojem i poinformowac, ze w czeskim sklepie na Marszalkowskiej mozna kupic po prostu przepiekne karafki oraz inne szklo firmy Desna. W swietle nowego regulaminu gry, pojde sie z niej napic cos mocniejszego. Ponizej zdjecie karafki. Pije oczywiscie za was wszystkich.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A ja proponuje wszystko co mialo isc na BOCZNICE wysylac na email admina :) Mysle ze szybko zmieni zdanie :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ja w sprawie technicznej. Czasami (np. dzisiaj o tej porze) Forum nie chce się wczytywać. Wczytywanie stron zatrzymuje się na połączeniu z serwerem google-anali... cośatm, które nie odpowiada lub działa tragicznie wolno (i tak nie jest za szybkie) skąd doczytuje się jakiś skrypt Javy. Wyłączyłem obsługę Javy i wszytko chodzi (o wiele szybciej - nie wyświetla się wtedy ten baner u góry strony który tak zamula działanie Forum. Kto nie wierzy nich sprawdzi). W ten sposób możliwe jest normalne korzystanie z Forum w sytuacji awaryjnej.

I teraz prośba do Lukara: czy można coś z tym zrobić? Bo jeśli nie udaje się przeglądarce nawiązać połaczenia z tym serwerem to wtedy nie działa całe Forum! Czy moża tak zrobić żeby nic co jest na górze strony nie ładowało się z zewnętrznych serwerów, ale np. najpierw było kopiowane na serwer audiostereo a potem szło razem ze wszystkim na stronę?

Bez JS teraz sie chyba nie da korzystać z przeglądarki, a ja nie chciałbym instalować banner killera żeby korzystać z Forum bez tych "atrakcji".

Ja mam w adblocku ustawione adresy wszystkich polskich serwerów spamujących reklamami +googlesyndication +ads google więc na żadnej stronie czy to Onet ,wp czy audiostereo się one nie wyświetlają (oczywiście w Firefoxie).całkowite wyłączenie skryptów (takie jak oferuje np rozszerzenie Noscript)bywa niewygodne .

jar1, 8 Mar 2006, 21:17

>Sprzedam ok. 1000 wpisów na Bocznicy. Cena do uzgodnienia. Walić na priva;-)

Przyjmuje zlecenia na pisanie na bocznicy. Cena do uzgodnienia. Walić na priva;-)

No tego to na forum juz na pewno nie umieszczę bo ban murowany:-) Ale poszukaj w źródle strony , na dobrą sprawę mozna to zablokować i w firewallu tyle że wtedy będzie tak jak pisał Molibden przeglądarka będzie czekała na odpowiedz serwera i.. się nie doczeka:-)

A wracając do tematu pierwotnego - może jakimś sposobem byłaby "samoregulacja" forum.

TZN. wykorzystywanie autoamtyczne "nie na temat" "zaufania" czy innych podobnych mechanizmów, przy określonych kryteriach - x zaznaczonych "wpisów nie na temat" - kosmos.

Oczywiście godzę się z zaistniałą sytuacją i panującą monarchią;-)) ale może trochę demokracji by się przydało;-)

..a może dla poprawy sytuacji potrzebne jest forumowe spotkanie w szerszym gronie? Byłaby możliwość bliższego poznania się osobistego, jakies ognicho itd. Myślę, że po czymś takim zniknęłaby wzajemna niechęć niektórych osób wobec siebie i mozna byłoby powiedzieć że forumowicz za forumowiczem stoi jak dobry przyjaciel. Decyzja Lukara- jak obserwuję ochłodziła nieco zapędy, choć wywodów co do słuszności tej decyzji nie brakuje. Niestety dyskutanci nadal są przekonani, że to forum do kłótni i wyzwisk a nie do wymiany poglądów na konkretne tematy.

Proponuje więc organizację spotkania. Okazją może być bardzo długi weekend majowy w tym roku. Co Wy na to?

LUKAR

W tej powodzi wpisów mogła umknać moja propozycja więc pisze to jeszcze raz:

Ja mam taki pomysł. Daj każdemu po 500 wpisów/miesiąc na bocznicy. Jednak jeśli komuś zostanie skasowany wpis przez Ciebie poza bocznicą, to wtedy odejmujesz mu 100 z jego puli. Po 30 dniach dostaje spowrotem 100 pktów :)

Więc jeśli komus zostanie usunięte 5 wpisów ma szlaban na bocznicę na 30 dni. Potem dostaje tylko 100 wpisów, kolejne po 30 dniach...

Chodzi mi o to żeby Ci od bocznicy jednak tam wrócili. Oczywiście ktos powie że można wciskać "ignoruj" ale wtedy forum wygląda jak ser szwajcarski :))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.