Skocz do zawartości
IGNORED

Przepraszam że tu...

pq

Rekomendowane odpowiedzi

>Kurt Dupel

to wlasnie wszystkim atakującym go wydaje sie, ze on "ma misje".

chyba ze Ci chodzi o "misje" z wolnością słowa. Tu sie z Nim zgadzam.

a bocznica, to jest wlasnie dzial "nie na temat", jest po to, aby bylo ciekawie.

jak ktos nie ma nic do powiedzenia w danym temacie, to nie znaczy, ze powinien atakowac założyciela tematu. Mam racje, czy nie???

dlaczego na audiostereo maja prawo istniec wątki np o samochodach?

myslalem, że w pewnym wieku wyrasta sie z tego. Oczywiscie mowie o pewnych kręgach ludzi, nie generalizuje.

a jeszcze wklejanie zdjec z samochodami (tyle drogocennego miejsca na serwerze...).

>Ale jeżeli uważasz mnie za "tylko tą masowa większość", (masz prawo, może daję takie świadectwo o

>sobie) to wiedz (na pewno wiesz) że każdy ma swoje czółe punkty, które motywują go do działania,

>dyskusji.

Nie, tak nie uważam. Zawsze staram sie traktować każdego indywidualnie;-) To była zwykła retoryka w odpowiedzi na te 90%:-)

Własnie, kazdy ma swoje czułe punkty - kazdy inne. Są ludzie, którzy w wieksdzy lub mniejszym stopniu mogą to opanowywać; sa tez tacy, co im trudniej. I nie sa w danych sytuacjach mieścić sie w tzw. "średniej". Tak juz jest i nic sie na to nie poradzi. Nie mozna wszystkich wepchnąc w jeden ogólnie dopuszczalny stereotyp.

>argus

Przykro mi argus ! Pamietam rozne Twoje wypowiedzi, m.in. w "nieistniejacym watku" ;) ,

zlikwidowanym przez Lukara (wejscie przez zakladke z prawej !) i po ich lekturze wpisalem Cie

w swoim kajeciku w zakladce : "Perly tego Forum" ! Twoj ostatni wpis troche ten entuzjazm

przygasil !

Wskarz prosze, tych "wiele watkow" w ktore sie na chama wpieprzylem i rozwalilem swymi

"pseudo-filozoficznymi" wywodami ! Czy mowisz o watkach zalozonych przeze mnie ?

Czy ktos zmuszal Cie do ich czytania ? Czy wiesz do czego sluzy przycisk : "Ignoruj" ?

Wszyscy, ktorzy wypowiadali sie w moim watku : "Co To Wszystko Znaczy" - i nie uzyskali

wystarczajacej satysfakcji z opluwania mnie (albo wypluli juz caly zapas sliny) dawali mi

nastepnie - "nie na temat" ! Nie ignora ! Bron Boze ! Jak swinie w poszukiwaniu trufli,

przetrzasali wszystkie watki, tropiac mnie i "przysrywajac" !

Ogolna refleksja filozoficzna...przepraszam - PSEUDOFILOZOFICZNA ! :

WSZYSTKO WE WSZECHSWIECIE SIE ZE SOBA LACZY !

Poniewaz nie wiemy jak dziala JEZYK i jak dziala nasza psychiczna, wewnetrzna regulacja - PROPONUJE :

PO PROSTU ZE SOBA ROZMAWIAJMY !

Mozesz mi oczywiscie zaraz napisac, ze Masz mgle i metlik w glowie po tym co napisalem !

Ale TO juz NIE MOJ Problem ! :)

Pozdrawiam

Jar1

Ale nie znaczy to też że należy każde indywiduum uświecac w imię nie wrzucania do jednego worka i na każdą skarajność pozwalać?

Poza tym inaczej patrzy się na coś z boku, uczestnicząc w tym a jeszcze inaczej tolerując z trudem.

Vires (O ile nie rozmawiam z atoposem)

Jeżeli bęsziesz miał kiedyś dobrowolną organizację, forum, stworzoną w jakims konkretnym celu i będziesz się czół odpowiedzialny za całokształt tego dzieła, lub dzieło to będzie np. w stanie utrzymać twoją rodzinę itp, co zrobisz gdy przyjdzie do ciebie taki nawet bardzo wartościowy, ale bojowy człowiek, i bez żadnego wkładu w cel organizacji, sprubuje go zmieniać, korzystając z wypracowanych wcześniej przez innych dóbr, i udowadniać Ci że nie masz racji i że to on od dziś stawia warunki i cele ?

Podejżewam zmienią się Twoje uczucia, albo przynajmniej popatrzysz na to inaczej.

A to że tu stajemy się mimo wszystko lepsi dzięki sobie na wzajem, nie podlega u mnie zadnej dyskusji.

Forum itp. ma jednoczyć ludzi poprzez jakaś wspólna tematykę

Jeżeli racjonalne argumenty nie trafiają to może bardziej prymitywne wystarczą.

Ban i po problemie. Forum wraca do starej formuły z otwartą bocznicą.

Pojawi się pod nowym nikiem. Ban i po problemie. Można sprawdzic komu szybciej się znudzi.

Jeżeli macie lepsze - delikatniejsze, ale skuteczne, pomysły (atopos ciebie nie pytam) to bardzo proszę.

Wiem, że propozycja jest radykalna ale jeżeli macie zamiar się "wozić" z tym przez następne kilka miesięcy do bardzo proszę.

>Kurt Dupel

Litosci Kurt Dupel ! Twoim czolum ponktem jezd pszete frzyzdkim ordografia !

Pomyzl trohe i innyh ! Njemal F kasztej liniice walirz pyka !

"czule punkty" a nie "czole"

"czul odpowiedzialnosc" a nie "czol"

"sprobuje go zmienic" a nie "sprubuje" itd.itp.

Tak wiec : czoj otpowiedzialnosc za to Forom i kop pszynaimniei suownik ortograficzny !

Gustaw ma koncowo racje.

Atopos, co do ciebie, nie poznales nigdy terminu "mniej to wiecej" (less is more). W efekcie nie twoje opinie cie zgubily, ale twoje patologiczne natrectwo. Jestes gadatliwym maniakiem z wrodzona perwersja potrzeby udowadniania (tutaj uwaga! niespodzianka) - niczego. Twoje paranoiczne obrazy spisku sa nie problemem Lukara, lub forum, ale sa twoja nieokreslona choroba. Na tym forum nikt nie trzyma wladzy, no moze oprocz kogos kto ma fajniejsze kable w danym dniu. lub lepszy klocek. - Prosze nawet tego nie komentuj. Masz werbalne rozwolnienie, jestes niekulkturalny bedac wypraszanyn i wchodzac ponownie przez jkazdy mozliwy otwor.

Atopos, reasumujac, jest ciebie za duzo, jestes natretna gadatliwa, nudna baba. Ponownie, w ramach dobra wszystkich - zamilcz przez kilka dni, wyjedz, wez leki, ale nie pisz nam nas meczac ani o w/w, ani de facto o niczym innym.

To że Ty w wiekszości wcale nie urzywasz polskich znaków nie czyni Cie lepszym ode mnie.

Wszyscy oponenci wytykają mi ortografię a nie potrafią zajżec w moje wielkie niebieskie oczy Atoposie i zobaczyć złote serce, i chcącego tylko dobra bliźniego i jedności materii czasu i przestrzeni oraz pól elizejskich wśród monolitycznoći fizycznych otchłani.

No ale Twoja wrodzona kultura, wyjatkowa przenikliwość.....

Ale ja jestem ponad to delektując się majestatem wszechogarniajacych czelusci jedności.

atopos, 12 Mar 2006, 13:48

>

>Mozesz mi oczywiscie zaraz napisac, ze Masz mgle i metlik w glowie po tym co napisalem !

>Ale TO juz NIE MOJ Problem ! :)

>

>Pozdrawiam

Widzisz, i na tym właśnie polega problem. Od zawsze przywykłem do zwięzłego i precyzyjnego języka wypowiedzi (czego by one nie dotyczyły). I właśnie takie podejście, jakie preferujesz na tym forum, przyprawia mnie o ból głowy. Nie mam siły przedzierać się przez rozważania pozbawione precyzji (i czasem logiki) traktujące czasem nie wiadomo o czym. A poza tym wydaje mi się że precyzja i zwięzłość tego, co się prezentuje jakby nie było licznemu gronu, to wyraz pewnego szacunku dla czytających (aby nie kazać im tracić czasu na domyślanie się sensu wypowiedzi i przedzieranie się przez gąszcz aluzji i niedopowiedzeń).

Tylko tyle

>Kurt Dupel

ad 1 - Nie, nie zaprzecze - PRZEPROSILES ! :) . Ale ktory to juz raz ?! Moze po prostu przestan

..........przepraszac, poczytaj troche ksiazek, to porozmawiamy jak juz COKOLWIEK bedziesz mial w glowie !

ad 2 - Skoro spytales co ja robie NA tym forum, a nastepnie stwierdziles, ze jestem wrzodem NA dupie ! To chyba wszystko jasne !?

ad 3 - Co to jest kalkulator m.n.a. ?

ad 4 - Nie rozumiem ! TY mi powiedz, co to sa MY ?

ad 5 - To podpada pod Kodeks Karny !

ad 6 - A ja nie jestem zainteresowany czy Ty jestes zainteresowany ! Robie to i juz ! :)

Pozdrawiam !!!

>Kurt Dupel

Uzywac, a nie "urzywac" ! Zajrzec, a nie "zajzec" ! ANALFABETO !!!

Jak widzisz, nawet nieobecnosc polskich znakow w komputerze nie

uniemozliwia pisania poprawnie !

Z tego co czytam wnioskuje, ze nie masz skonczonej nawet szkoly podstawowej !

Skoncz ja, a pozniej pogadamy ! :)

Pozdrawiam !!!

>Kurt Dupel

Poza tym, naprawde ciesze sie Kurt Dupel, ze tak duzo i szybko sie ode mnie uczysz,

i ostatnio prawie wylacznie poslugujesz sie moimi sformulowaniami ! :)

Tylko tak dalej, tylko tak dalej Kurt Dupel, a wyrosnie z Ciebie prawdziwy Long Dupel !

Pozdrawiam !!!

atopos

Przeprosiłem 1szy raz, bo stac mnie na to, nie jestem nieomylny, a ty pierwszy raz się jasno okresliłeś , bardzo dziekuję!

Więc wrzodku kalkulator M.N.A to skrót od Maluczki Narcyz Atopos.

Wyśmiewając moją dysleksję straciłeś całą ta swoja otoczkę wyjatkowości i domniemanych wrodzonych cech Heraklita, stałeś się typowym szarakiem i nic ponad to.

A posejdon patrzył na to kontemplujac jedność i drapiąc piorunem po tyłku hitlera podczas jego randki z Nietzche'em gdy to obaj patrzyli jak król Edyp jeździ okrakiem na carycy katarzynie.

A błuekche ule? bleba? bałeukaubue??????

A ble ble bleeEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

pozdrawiam

nie rozumiem, jaki sens niektorzy widza "dyskutowania" z trollem. prosty ban zalatwia sprawe, czemu pol ekranu ma byc puste (w przypadku dania tzw. ignora) z powodu kogos, kto byc moze nie do konca jest normalny... trolle sa przyczyna gimnastyki z nowymi zasadami, ktora to gimnastyka krzywdzi tez normalnych forumowiczow. prosciej i skuteczniej wyrwac chwasta :)

>argus

Powiedz argus, czy uwarzasz, ze taki np. dudivan - to Kretyn ?

Zapytaj go np. czy tez mnie nie rozumie, i czy ma te same zastrzezenia

co do moich wypowiedzi co Ty !

Jezeli uwaznie sledzisz ten watek, jak rowniez pokrewne, to wielu

inteligentniejszych TU (wiem, wiem jakie to "subiektywne stwierdzenie) -

NIE MA NAJMNIEJSZYCH PROBLEMOW ZE ZROZUMIENIEM MNIE !

Wiec moze jednak, mimo wszystko to TWOJ problem !

Mowisz, ze nie masz sily, ze boli Cie glowa ? A Geriavit Pharmacon probowales ?

Moje wypowiedzi pozbawione Logiki ? A o ktorej Logice mowisz ?

Binarnej, bez wylaczonego srodka, wielowartosciowej czy tej zwyklej - codziennej ?

Aluzje i niedopowiedzenia stanowia o bogactwie Naszej komunikacji !

Bez nich bylibysmy maszynami nie Ludzmi ! (patrz : Lukar !)

Pozdrawiam

Pozdrawiam

atopos do k...y nędzy czy Tobie się wydaje, że Lukar nie ma nic ciekawszego do roboty jak czytać Twoje wypociny i się do nich w kółko ustosunkowywać? Naprawdę myślisz, że wolne chwile spędza na kozetce u psychoanalityka rozmawiając z nim o tym co zrobić z atoposem a po powrocie do domu dyskutuje o tym samym z żoną i zaniedbując wszystkie własne obowiązki poświęci resztę swojego życia na wojnę z Tobą i Twomi poglądami? Ludzie trzymajcie mnie bo zaraz spadnę z krzesła. Ten koleś myśli, że całe zamieszanie z bocznicą jest spowodowane jego tam obecnością i nieporadnością Lukara w pozbyciu się go z forum! Odbiło Ci człowieku? Nie przyszło Ci do głowy, że poza forum istnieje realny świat, realne życie i realne problemy? Że nie jesteś zagadką spędzającą wszystkim sen z powiek, tylko zwykłym nickiem, jednym z setek na tym forum, którym nikt rozsądny nie zawraca sobie głowy? Większość forumowiczów rozmawia z Tobą tylko dlatego, że akurat panuje obecnie posucha na nowe i ciekawe tematy, więc jak to się mówi "na bezrybiu i rak ryba" Nie pomyślałeś o tym choć przez chwilę? Jeśli nie to chyba muszę Cię oświecić. Otóż tak się składa, że mimo tego jakbyś się bardzo nie starał to niestety dla Ciebie nie jesteś pępkiem świata ani nawet gwiazdą tego forum za którą usilnie chcesz uchodzić. Jeśli nie rozumiesz po polsku albo nie chcesz zrozumieć tego co wielu napisało przede mną to powiem Ci tylko tyle, że jesteś mało zabawnym błaznem, któremu najwyraźniej mania wielkości ciąży na mózg a przekonanie o własnym geniuszu i nieomylności przesłoniło Ci zdolność pojmowania krótkich zdań prostych i średnio złożonych. Na wszystko masz jedną odpowiedź: "nie masz racji gówniarzu bo ja ją mam i tylko moja racja jest mojsza od twojej i z wszystkich najmojsza!" (Jak nie wiesz o co chodzi to polecam poski film "Dzień świra" dostępny w każdej osiedlowej wypożyczalni video) Myślałeś, że błyśniesz paroma bełkotliwymi złotymi myślami przepisanymi z brudnopisu czwartoklasisty i zostaniesz bożyszczem tego forum? Że trafiłeś na stado zbłąkanych bezmózgich baranów, które padną Ci do stóp i będą czciły imię Twoje we wszechświecie i poza nim? Najwidoczniej słabo Ci to wyszło, więc przyjąłeś rolę ofiary prześladowanej za poglądy. Na to też nikt nie dał się nabrać no to w takim razie postanowiłeś na siłę się "wyalienować" mnożąc kolejne debilne dyskusje z samym sobą i wyimaginowaną Małgosią jak to nikt Cię nie rozumie ple ple ple, bla bla bla... A co tu jest do zrozumienia? Od miesiąca jęczysz o tym samym. O Twoich genialnych wątkach, które podły admin usunął i o głębi przemyśleń w nich zawartych, tylko coś ostatnio Twoje grafomańskie popisy stały się jakoś coraz mniej "błyskotliwe" i "odkrywcze". Wszystko co masz do powiedzenia to nieustanne parcie na lansing i robienie pod jakimkolwiek pretekstem szumu wokół swojej w Twoim mniemaniu nieprzeniknionej osobowości. Usiłujesz za wszelką cenę być oryginalny a jesteś po prostu żałosny, banalny i coraz bardziej wkurzający. Chciałbyś uchodzić za odmieńca, ale zaczynasz się coraz częściej powtarzać i czytając Twoje ostatnie wpisy można odnieść wrażenie, że kończą Ci się pomysły na samego siebie. Tak sobie pstrykasz w tą klawiaturę chyba tylko po to, żeby Twój nick był stale widoczny i żeby przypadkiem o Tobie nie zapomniano w zalewie wszystkich nowych wpisów. Jak to kiedyś powiedziała marna gwiazdka muzyki pop znana jako Madonna: "nieważne co o mnie mówią, ważne, że w ogóle mówią". Co jeszcze wymyślisz, żeby zwrócić na siebię uwagę? Zostało Ci chyba tylko zajść w ciążę albo palnąć sobie w łeb. Lukar powinien przenieść ten cały wątek nie na bocznicę, tylko najlepiej w próżnię kosmiczną.

atopos 12 Mar 2006, 10:16

"Zeby odkrywac cos odkrywczego trzeba miec jeszcze odkrywczy mozg !"

Tylko szkoda, że niektórym się wydaje iż wystarczy sprawiać wrażenie posiadania takowego.

Pozdrawiam i bez odbioru. Miłej zabawy Panowie.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Przykro mi argus ! Pamietam rozne Twoje wypowiedzi, m.in. w "nieistniejacym watku" ;) ,

zlikwidowanym przez Lukara (wejscie przez zakladke z prawej !) i po ich lekturze wpisalem Cie

w swoim kajeciku w zakladce : "Perly tego Forum" ! Twoj ostatni wpis troche ten entuzjazm

przygasil !

>Kurt Dupel

Litosci Kurt Dupel ! Twoim czolum ponktem jezd pszete frzyzdkim ordografia !

Pomyzl trohe i innyh ! Njemal F kasztej liniice walirz pyka !

......przepraszac, poczytaj troche ksiazek, to porozmawiamy jak juz COKOLWIEK bedziesz mial w glowie

>Kurt Dupel

Uzywac, a nie "urzywac" ! Zajrzec, a nie "zajzec" ! ANALFABETO !!!

Jak widzisz, nawet nieobecnosc polskich znakow w komputerze nie

uniemozliwia pisania poprawnie !

Z tego co czytam wnioskuje, ze nie masz skonczonej nawet szkoly podstawowej !

Skoncz ja, a pozniej pogadamy ! :)

Typowy troll megaloman, ale szybko już słoma wychodzi z gumioków.

Rasa panów się kłania pokorny, inteligentny, krasomówczy pastuchu z magistrem za gąsiura z ptasią grypą groźną dla człowieka :-)

>Kurt Dupel

Rasa panów się kłania pokorny, inteligentny, krasomówczy pastuchu z magistrem za gąsiura z ptasią grypą groźną dla człowieka :-)

Niestety jacch ! Nie mam nawet magistra ! :(

Jestem z Syriusza ! Mnie ta Wasza gabczasta, ptasio-mozdzkowa grypa nie bierze ! :)

Pozdrawiam !!!

>Kurt Dupel

12 Mar 2006, 16:01

To ja ci przysrałem z tą grypą oddup się od jaccha!

Widac Dupel, ze spodobaly Ci sie te moje "pozdrowienia" i nie chcesz ich z nikim dzielic ! :)

Pozdrawiam !!!

atopos, 12 Mar 2006, 15:18

>...to wielu

>inteligentniejszych TU (wiem, wiem jakie to "subiektywne stwierdzenie) -

>NIE MA NAJMNIEJSZYCH PROBLEMOW ZE ZROZUMIENIEM MNIE !

>Wiec moze jednak, mimo wszystko to TWOJ problem !

>Mowisz, ze nie masz sily, ze boli Cie glowa ? A Geriavit Pharmacon probowales ?

>Moje wypowiedzi pozbawione Logiki ? A o ktorej Logice mowisz ?

>Binarnej, bez wylaczonego srodka, wielowartosciowej czy tej zwyklej - codziennej ?

>Aluzje i niedopowiedzenia stanowia o bogactwie Naszej komunikacji !

>Bez nich bylibysmy maszynami nie Ludzmi !

Gwoli ścisłości nie zamierzam tracić sił i czasu na rozczytywanie czegoś, co kto inny załatwiłby jednym krótkim zdaniem zamiast dwudziestoma rozwlekłymi. Nie zamierzam marnować czasu na wykwity czyjegoś filologicznego narcyzmu. A do oceny mojej inteligencji nie dałem ci prawa. To tyle o twoim takcie i umiejętności czytania ze zrozumieniem

OT

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.