Skocz do zawartości
IGNORED

Przepraszam że tu...

pq

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze wczoraj dostalem maila od niejakiej Malgosi (tej samej co pisala do atoposa)

z kolejnym fragmentem bloga. Poniewaz fragment ten zahacza rowniez o sprawy

audiofilskie, zalaczam go w calosci !

PS. do maila zalaczona zostala niewielka fotka-grafika zatytuowana "Malgosia i Atopos",

ktorej nie zalaczam, zeby nie zajmowac miejsca na serwerze.

"- Ciekawy proces (swietny material do rozprawy socjologicznej) odbywa sie na tym forum audiofilskim - pomyslala Malgosia

Bogactwo intelektualne i zaawansowanie w niepospolitym mysleniu powoduje

u wiekszosci irytacje, i chec pozbycia sie takich meczacych (upierdliwych, jak delikatnie mawiaja) osobnikow.

- No coz - zadumala sie ponownie Malgosia - jest to psychologicznie rozpoznawalny proces.

Jeśli kogoś zaawansowane informacje nie interesują, bo potrzebne jest mu tylko minimum

do przezycia w realu, to będzie się tylko męczył, gdy jego komórki nerwowe zostaną zmuszone

do zajmowania się niepotrzebnymi bodźcami.

Pelne spektrum awangardy mysli ludzkiej jest męczące dla wiekszosci (!!!).

Troche podobnie jest z dobra muzyka i dobrym sprzętem do jej odtwarzania, niektorzy tego w ogole nie potrzebuja, bo maja tylko więcej informacji do przetworzenia przez mózg i to ich meczy.

Wola MP3 i koniec.

Wydawaloby sie, ze forum ludzi, ktorzy maja swoja pasje, beda potrafili wzniesc sie ponad przecietnosc i podejda z ciekawoscia i owartoscia na nowe,

a tu KICHA!

(paskudne skojarzenie nasunelo sie w umeczonym mozgu Malgoni, ktora nie moze przegryzc sie przez skomplikowana instrukcje przeznaczona dla Czerwonego Kapturka dotyczaca wyruszania

w las- pierwszy pt. owszem rozumie, ale dalej ani rusz)."

Ryba302, 13 Mar 2006, 20:18

"Bogactwo intelektualne i zaawansowanie w niepospolitym mysleniu powoduje

u wiekszosci irytacje, i chec pozbycia sie takich meczacych (upierdliwych, jak delikatnie mawiaja) osobnikow."

Pomijając kwestię tego kim jesteś (atoposem czy wali mnie to kim tam) i istniejącej w Twojej głowie Małgosi piszącej maile do Twojej chorej wyobraźni przejdę od razu do rzeczy. Załóżmy hipotetycznie, że ja zjawiam się na forum posiadaczy psów rasowych czy np. zabytkowych samochodów i zacznę się wciskać z "wykładami" o różnicach w brzmieniu pomiędzy wzmacniaczami tranzystorowymi a lampowymi czy węglowymi membranami Scan Speaka a polikevlarem Focala. Abstrahując od tego czy mam wiedzę praktyczną w danym temacie czy tylko wynotowane fragmenty testów z kolorowych gazetek i opinii zasłyszanych np. na tym forum. Jak myślisz, kogo to tam zainteresuje? Przypuszczam, że nikogo poza pomijalnym odsetkiem ogółu tamtejszych forumowiczów. I co? Mam się wydzierać w niebogłosy, że nikt mnie nie rozumie i nikt mnie tam nie chce bo jestem nudny i męczący? Czy powinienem raczej zawinąć dupę w troki i poszukać wolnych słuchaczy gdzie indziej? No przecież to jest proste jak sikanie.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Jesli powyższy tekst osobnika o nicku Ryba302 nie jest tylko i wyłącznie kolejną próbą zwrócenia na siebie uwagi to czym tłumaczyć obecność identycznego wpisu w zakładce STEREO?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

>parantulla

Ty tylko udajesz debila parantulla, prawda ? ;) To cienka ironia, trudna do uchwycenia, ktora mnie zwodzisz ?

Jesli tak, to Ci sie udalo !

Jesli - nie to kto kaze Ci mnie, atoposa czy kogokolwiek innego tropic aby im "przysrywac" ?

Nie slyszales o funkcji "ignoruj" Namolny Matole !

Idz porozmawiac z jacchem czy z kazdym z innych kilkudziesieciu zainteresowanych zadyma - bull-terrierow-dresiarzy !

jozwa maryn, 13 Mar 2006, 20:48

>Faktycznie, umęczony mózg jak żywy. Przepraszam, "w pełnym spektrum".

Ty Jozwa wyraznie Politechniczne masz wyksztalcenie, prawda ?

Do sztuk pieknych nigdy Cie nie ciagnelo ?

Inteligencja Techniczna ?

Van der Graaf, 13 Mar 2006, 22:21

>Nie slyszales o funkcji "ignoruj" Namolny Matole !

A Ty nie słyszałeś o funkcji "spieprzaj dziadu" inteligentny i zabawny jak włosy w dupie psycholu?

>Van der Graaf, 13 Mar 2006, 22:21

Nie brałeś dzisiaj proszków czy zwyczajnie nerwy Ci puszczają? Nie wiem czy zauważyłeś, ale przed odpowiedzią na mój wpis zapomniałeś się przelogować na Ryba. Oto Twoja bystrość umysłu i przebiegłość myślenia w pełnej krasie. Zbłaźniłeś się już na tyle, że dalszą dyskusję z Twoimi klonami można uznać za zbyteczną. Niech moc będzie z wami.

Nalezy podziekowac Lukarowi za cierpliwosc. Tym, ktorzy nadal nie rozszyfrowali intencji, sprowadza sie to do niczego innego jak internetowego terroryzmu. Wprowadzic za wszelka cene chaos, w tym wypadku bez zysku, poza wlasna patologiczna potrzeba publicznego wandalizmu prywatnego mienia. Logicznie, jezeli ten niszczacy cykl nie dobiegnie konca, podejrzewam, ze efektem bedzie zamkniecie przez Lukara calego forum i to walsnie jest docelowym motywem osobnika. Bez radykalnych wizji, ale biorac pod uwage jego szczegolna aktywnosc w fotografowaniu kazdej obecnej osoby podczas dnia lukar kloc, nasuwa sie pytanie czy wokol tego skladaka z roznorodnoscia adresow sciany sa wytapetowane collage'em naszych twarzy?

trafiliscie na liste...

btw jak juz banowac, to skutecznie, czyli wlacznie z klonami (niektore zarejestrowane w przeciagu paru dni wiec tym bardziej latwo, nie wspominajac o sposobie pisania no i mozliwosciach admina)

mam szurnieta sasiadke - jesli tylko moge, unikam, tak najlepiej

>Jazz

Ale Ty masz krwiozercza wyobraznie Jazz ! Powinienes zostac scenarzysta !

"Se7en" czy "Milczenie owiec" to kaszka z mleczkiem !

Proponuje Ci serio napisanie scenariusza do tego co sie Tu stalo pod roboczym tytulem : "Milczenie baranow" !

Dzielimy sie Jazz fifty/fifty ! Co Ty na to ?

Rozerwiesz sie troche ! Jakas odskocznia od tego nudnego zycia w papuciach ze szklaneczka whisky w rekach !

Ile sie mozna wpatrywac w te twoja czeska karafke ?

Ty chyba rzeczywiscie nic nie zrozumiales co sie tu wydarzylo ! Jak komuchy w 1980 !

Ja jestem wandalem i terrorysta ? Elementem anty-audiofilskim ?

Niektorzy rzeczywiscie kilkakrotnie ocenili To jako wandalizm ! Ale strony przeciwnej !

Jeszcze chwila i popadniecie w AUTENTYCZNA paranoje, gdy Lukasz zacznie na slepo banowac wszystko co sie rusza !

Get real - Jazz i odezwij sie wreszcie ludzkim glosem !

Pozdrawiam

No i właśnie....

Jak ja pierwszy zacząłem mówić że atopos & reszta nicków to klasyczny płytki troll i najlepiej jak by go skasować to co poniektórzy się obrazili bądź zaczeli mnie atakować.

Jak Lukar dał bana to zgodność nastała w narodzie, i parantulla zaczoł atoposowi tłumaczyć z "z forami dla chodowców psów i audiofili" tak jak ja w jednym z pierwszych gorących tematów.

No i kto mnie k**wa przeprosi? :-))))))))

Założę się że Atopos :-))))

TuMorda, 13 Mar 2006, 23:29

>>Jazz

>Ty chyba rzeczywiscie nic nie zrozumiales co sie tu wydarzylo !

atopos, to wyraźnie Ty nie zrozumiałeś, że tu się wcale nic nie wydarzyło. Być może Tobie się wydaje coś innego, ale to już Twój problem i Twojego psychoanalityka. Nie nasz. Miałes swoje pięć minut, ale czar prysł. Po prostu.

>Ja jestem wandalem i terrorysta ? Elementem anty-audiofilskim ?

A to to już taki żart prawda? Obrażasz moją i większości forumowiczów inteligencję oczekując odpowiedzi na pytania retoryczne. Pa, dziubasku. Słodkich snów.

>parantulla

O jakiej odpowiedzi Van der Graafa bredzisz, parantulla ?

Ty z kolei chyba zbyt duzo proszkow sie nalykales !

Kto tu jest blaznem, niech kazdy oceni indywidualnie !

Tacy jak ty potrafia atakowac wylacznie - STADEM !

Ale co znaczy nawet 100 zab dla - BOCIANA !

Kurt Dupel, 13 Mar 2006, 23:31

Jeśli to poprawi Ci samopoczucie to ja mogę Cię przeprosić. Widocznie nie zdążyłem przeczytać tych "gorących tematów" bo choć może i były gorące to zbyt długo miejsca tu nie zagrzały :)

TuMorda, 13 Mar 2006, 23:43

>O jakiej odpowiedzi Van der Graafa bredzisz, parantulla ?

O tej, którą admin usunął razem z kolejnym debilnym wykwitem Twojego nieposkromionego geniuszu czyli wątkiem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) założonym przez Ciebie pod nickiem Van der coś tam. Nie pamiętasz już czy Twoja schizofrenia paranoidalna przeszła w stadium krytyczne? Toż to było raptem godzinkę temu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

parantula!

Spokojnie, to nie atak na Ciebie, miałem na myśli tylko to że podobnie jak ja argumentujesz tej gwiazdeczce dlaczego tak o niej myslisz.

Reszta prawda :)

Pozdrawiam Cię

TuMorda, ryba & małgosia team!

Przekażcie atoposowi ze go nie pozdrawiam ale wiem że on mnie pozdrawia!

Pa!

>parantulla

Nie wydarzylo sie z pewnoscia NIC - w twoim ptasim mozdzku !

A propos ! Co tam u was kurczaki nowego - w Kurniku ?

Dobrze was traktuja ? Sypia ziarno regularnie ?

Macie duza statystyke gdakania ?

Lykacie grzecznie te rozpulchniacze (mozgu) i witaminy ?

Tylko tak dalej, tylko tak dalej wy glupie - a skonczycie w Zupie !

Do zobaczenia przy obiedzie ! :)

• Redaktorzy

Zdaje się, że ta zbiorowa osobowość przeszła w fazę maniakalną. Jako Atopos był czasem zabawny, teraz jest tylko nieznośny. Sorry Winnetou, zaznaczam wszystkie ich zbiorowe utwory w zasięgu mojej myszy jako "nie na temat".

atopos hhrr... TuMorda hhrr... Van der coś tam hhrr... Ryba302 hhrr... i inne klony hhrr... mam was na oku hhrr...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chrrrr cyt cyt cyt

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A tu predator w wersji Kurdupel!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>jozwa maryn

Czy zawsze Jozwa rozmawiasz w ten sposob, ze pozwalasz kolegom wykasowac pytanie

jak nie wiesz co odpowiedziec ? Ja bym sie chyba spalil ze wstydu ! Uznal rzecz za

haniebna i zarzadal przywrocenia wpisu ! A jak nie, opuscil bym to forum !

Ty pozwalasz z soba, swoimi wpisami robic co sie komu podoba i nie czujesz sie nawet

zazenowany ze przerywaja Ci (Nam) rozmowe ! Chyba, ze stalo sie to na twoja prosbe !

To gratuluje ! Jesli kiedykolwiek byles inny, to widocznie za duzo przejeles zwyczajow

Tego Forum ! Powoli trudno juz Twoich wypowiedzi odroznic od innych - przypadkowych !

TuMorda, 14 Mar 2006, 00:17

Ja bym sie chyba spalil ze wstydu ! Uznal rzecz za

>haniebna i zarzadal przywrocenia wpisu ! A jak nie, opuscil bym to forum !

A to dobre. W taki razie co tu jeszcze robisz?

Widzimy ciebie morda. Widzimy twoje nieustanne natrectwo i manialkalne zboczenie przesladowania prywatnej domeny swoja patologiczna maniera jestes wyrzucany-wracasz. Wyjdz i nie wracaj. Won.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.