Skocz do zawartości
IGNORED

Przepraszam że tu...

pq

Rekomendowane odpowiedzi

>Simonello

Zrob jak chcesz (czujesz) !

Ja moge Cie tylko ze swej strony zapewnic, ze staram sie postepowac UCZCIWIE !

Wpis, ktory zacytowalem, dostalem mailem i choc wiem, ze dziewczyna ktora go

napisala NIE ma na imie Malgosia - jest AUTENTYCZNY !

W ciagu ostatnich kilku lat 2 lub 3 razy dalem "slowo honoru" wszystkie na Forum !

Ale nie wiem czy to dobry pomysl w stosunku do ludzi POZBAWIONYCH HONORU !

Wiec chyba zaprzestane tego, nic tu nie znaczacego zapewnienia !

Juz raz napisalem, ze wypowiedzi malgosi sa autentyczne i wydawalo mi sie, ze

WYSTARCZY !

Pozdrawiam

O tak, niech Lukar posłucha mądrości plynacej z bajek, w tym o Czerwonym Kapturku :) Znam fajną wersję tej bajki, jak na końcu Leśniczy wyswobodził Czerwonego Kapturka z brzucha Wilka (Lukara?) i wszyscy szczęśliwie wzięli udział w telewizyjnej reklamie środków przeczyszczających :)

-> atopos

Spokojnie, nie denerwuj się, nie krzycz, opanuj szok, wszystko jest pod kontrolą - pilnuj ciśnienia :)

Czy ja pisałem dosłownie, że Małgosia nie istnieje? Po prostu zachęć ją do zarejestrowania, poczekamy tydzień (okres karencji) i wszytsko się wyjaśni. Bez paniki.

->dudivan

No powiedz wprost, zobaczymy, co da się zrobić, każdy widzi, ze to Ty masz ochotę spotkać się z Małgosią :)

Ale obiecaj, że opiszesz jak było ;)

atopos ma taki charakterystyczny styl pisania. Na początku postu pisze, że przepalił mu się bezpiecznik, a już na kjońcu jego postu dowiadujemy się, ze jesteśmy częscią Wielkiej Jedni, siatki serotoninowej, albo czegoś tam jeszcze. W zależności od humoru:)

I o to chodzi!

>Wniosek nasuwa się sam - każdej władzy należy patrzyć na ręce i odpowiednio wcześnie reagować, bo...

>Bo będzie po herbacie. ;-)

Kurcze, w tym watku znajduje się sama KWINTESENCJA ! Gdyby nie bocznica i ludzie tam piszący forum byłoby zwykłym bazarem.

>simonello

>lancaster

Mysle, ze jest honorowy sposob na rozwiazanie tego sporu !

Wielu ludzi w Polsce czeka na nerke !

Ja postaram sie BEZ CIENIA WATPLIWOSCI udowodnic Wam

iz Malgosia jest realna osoba, ze to Jej teksty, ze wszystko

odbylo sie DOKLADNIE TAK, jak to opisalem !

SPOTKACIE SIE Z NIA !!!

Jesli to mi sie uda - dajecie po nerce !

Jesli okaze sie, ze to tylko Fikcja - JA DAJE OBIE !

Chyba uczciwy dil ?

Pozdrawiam

Z darowizny narek, ja - TAK. Taki już tchórz ze mnie. Wolę się nie zakładać, by później nie oszukiwać. Ty atoposie najwyraźniej wolisz opcję drugą. Choć co do spotkania to tak jak mówię - mam ochotnika, na którego zawsze możemy liczyc, gwarantuje on nam finezyjny i obszerny opis i kilka pięknych zdjęć trzepotu delikatnego niczym skrzydła motylka. Czekamy na jego potwierdzenie :)

>Simonello

>lancaster

Jezeli TAK - to Sami chyba widzicie, ze TO WY nie bierzecie zupelnie ODPOWIEDZIALNOSCI

za SLOWA, ktore Wypowiadacie ! I tylko - pieprzycie Sobie bez Sensu, jak Wiekszosc TU !

Jerzeli Simonello sugerujesz mi OSZUSTWO - to jest to po prostu NIEGODNE, zwazywszy

rowniez, ze niczym nie zamierzasz Ryzykowac !

Mimo iz duzo kulturalniejsze w Formie jest to po prostu - obrzucanie kogos blotem !

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.