Skocz do zawartości
IGNORED

Kara Śmierci - TAK czy NIE

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

jozwa

Ty chyba jestes dobrym czlowiekiem, bo tak to wszystko rozkladasz na czynniki pierwsze, tak deliberujesz, no i fajnie, ale zycie jest chlopie obok...moj znajomy mowi o takich jebak teoretyk...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Referendum w sprawie zabijania nienarodzonych byłoby cacy.

Referendum w sprawie zabijania zbrodniarzy byłoby be.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Re: electro, 15 Cze 2007, 14:38

>jestem wysokim brunetem

>doktorat kliniczny

:-))

wspaniale - dawno się tak nie uśmiałem

a ptaszka masz dużego? ;-))

jedna uwaga do zapamiętania - warto mieć jakieś pojęcie zanim się zacznie pisać bzdury udając kompetencję w jakiejś dziedzinie

bo to forum czytają ludzie, którzy potrafią namierzyć ściemniacza w wielu dziedzinach

pozdrawiam!

graaf

ps.

ja z kolei znam dobrze środowisko lubelskich lekarzy

typowe cechy rozpoznawalne u Ciebie ;-)

i wiem sporo o doktoratach klinicznych w Lublinie

jedna koleżanka niedawno się broniła a druga zaraz będzie

jednym zdaniem - ani jedna ani druga nie widzi w "doktoracie klinicznym" większego powodu do swojej chwały

nie ma się co dziwić - normalne, inteligentne dziewczyny

a to widocznie bronily doktoratow teoretycznych, jesli kumasz roznice...na papiorach pracowaly czy na ludziach?

• Redaktorzy

"Ty chyba jestes dobrym czlowiekiem, bo tak to wszystko rozkladasz na czynniki pierwsze, tak deliberujesz, no i fajnie, ale zycie jest chlopie obok...moj znajomy mowi o takich jebak teoretyk..."

Ja jestem, kolego, praktyk, tylko lubię sobie też pogadać przy fajeczce, gdy kolejny wróg schnie na łańcuchu zawieszonym na belce u sufitu. Na dowód mogę tu wkleić kawałek autobiograficznego opowiadania. Wklejać? Jest b. drastyczne.

wklejaj jozwa, bez Ciebie to forum byloby do dupy... jakos tak mam do Ciebie cieple uczucia , tyle juz lat jestesmy na forum...

• Redaktorzy

"[...] Myjąc ręce rozejrzałem się po ścianach pomieszczenia. Na półkach rzędem stały słoje, w których konserwowałem co bardziej wynaturzone i kuriozalne elementy anatomii interrogowanych mętów. Przy schodach stał jeden kompletny egzemplarz, wypchany w postawie grożącej. Oczy (w które wprawiłem rubiny) lśniły życiem, goła czaszka rzucała refleksy, zaś wzniesione ręce dzierżyły łańcuch i krótką, suto politurowaną maczugę - zwykłą broń tubylców. Przyznam, że początkowo niezwykle dbały o zacieranie śladów, teraz usuwałem je jedynie z przyczyn estetycznych, pozostawiając sobie szczególnie interesujące okazy, dzięki czemu moja, początkowo surowa, pracownia nabrała pewnego osobistego charakteru. Była to drobna słabość, wyłom w moim pancerzu, uznałem jednak, że mogę sobie na to pozwolić. W każdym razie nie pozwoliłem sentymentalizmowi na dostęp do mego umysłu i wyrodki społeczeństwa tak samo zwijały się w męce na tle ścian ozdobionych perwersyjnymi grawiurami i półkami z kolekcjami ulubionych preparatów, jak niegdyś na gołych kamieniach. Zresztą trzeba przyznać, że kolekcja znacznie pomagała mi w przesłuchaniach, żaden z moich krótkotrwałych gości nie był w stanie utrzymać milczenia wobec tych, jakże głębiej i nieodwołalnie milczących słojów."

To tylko taki kawałek dla smaku. Nie mogę się całkiem demaskować.

graaf

uwagi do zapamietania to dawaj swoim studentkom, tzw. kulwom , a tu na forum to sobie odpusc bo juz wystarczajaco duzo ludzi wkurzyles:))))))

Re: electro, 15 Cze 2007, 14:46

>a to widocznie bronily doktoratow teoretycznych, jesli kumasz roznice...na papiorach pracowaly czy

>na ludziach?

typowy słownik lubelskiego lekarza

cóż, ale odpowiedzieć trzeba - jedna na zwierzątkach a druga na ludziach

>nie zmiescil by Ci sie w ustach chlopie:))))

typowa lekarska odzywka

próbowałeś go pakować do męskich ust?

no w sumie niewiele mnie to obchodzi

bardziej czy zrozumiałeś moją uwagę do zapamiętania - nie będziesz już ściemniał doktorku?

Re: electro, 15 Cze 2007, 14:51

>uwagi do zapamietania to dawaj swoim studentkom, tzw. kulwom , a tu na forum to sobie odpusc bo juz

>wystarczajaco duzo ludzi wkurzyles:))))))

tak właśnie wypowiada się typowy polski lekarz, piękne zwierciadło mentalności, bardzo wierne

wśród tego elementu nieliczne osoby, które zaharowują się na śmierć i nie paprają co drugiej operacji laparoskopowej

i jeszcze strajkują o podwyżki :-/

graaf

wyluzuj, to tylko niewinne zarty, pytales to Ci odpowiedzialem, nie zapakowalbym Ci do buzi, bo wole dziewczyny ,a poza tym... jestes za brzydki...

nie chcialem Ci kiedys , lata chyba temu tym typowym zakompleksionym nauczycielem zrobic przykrosci, bylo to pewnie i prawdziwe i niestety zlosliwe, dlatego to zapamietales i niepotzrebnie do dnia dzisiejszego to wplywa na twoje zycie Ziom...

jar1

wiem ,ze to zart, mnie nigdy nie interesowalo co mowia ludzie o tym zawodzie, w sumie teraz zhanbionym, przezartym korupcja, ja chcialem byc lekarzem, a o swoje dobre imie walczy sie codzienna praca.. tak jest zreszta w kazdym zawodzie gdzie sa wymierne skutki pracy...

Re: electro, 15 Cze 2007, 15:01

>graaf

>wyluzuj, to tylko niewinne zarty, pytales to Ci odpowiedzialem, nie zapakowalbym Ci do buzi, bo wole

>dziewczyny ,a poza tym... jestes za brzydki...

czyli jednak wolisz dziewczyny, ale chłopaczkiem nie pogardzisz - byle ładny był ;-))

rozumiem, rozumiem

a co do oceny mojej urody - widzieliśmy się?

może zobaczymy się znów - napilibyśmy się piwka i może w końcu jakiś klub audiofila by powstał w Lublinie?

klub audiofila istnieje, co niektorzy sie spotykaja, musisz sie starac , a bedziesz tez w tym gronie, kup sobie jakis sprzet na poczatek, kolumny , wzmacniacz wiesz takie tam:)))) i trzymaj reke na pulsie..

żartowałem :-)

moje zdanie na temat klubów audiofila możesz wyczytać w moim "o mnie"

mniej mnie śmieszą nawet Ci co po pracy piłkę kopią

no ale dość tych czułości

proszę Cię tylko żebyś mi obiecał że nie będziesz bił żadnych kobiet - no wiesz "kulw" i tam takich? ok?

Re: electro, 15 Cze 2007, 15:17

>jeszcze nie uderzylem kobiety, ale jak widze te no erike sztajnbach to reka mnie swedzi...

no popatrz, to mi zdjąłęś kamień z serca, bo wypowiadasz się tak jakbyś bił

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.