Skocz do zawartości
IGNORED

płyta testowa - dstr stolyca

romekp

Rekomendowane odpowiedzi

kto chce odebrać ode mnie w weekend płytke fadeovera? tylko poważne oferty, z mailem, jeśli nie ma w omnie (bo kolega będzie nam te płyty specjalnie przygotowywał) :)

może spotkamy się większą grupą gdziesik? jestem otwarty na propozycje...

https://www.audiostereo.pl/topic/2521-p%C5%82yta-testowa-dstr-stolyca/

witam, ja bym się pisał na jedną sztukę, przekazu nie wysłałem, zapłacę przy odbiorze. Co do miejsca i czasu spotkania to jestem otwarty, jeżeli w tygodniu to po 17.00 (do 16.00 pracuję), a w weekend o każdej porze.

Pozdrawiam.

ja bardzo chetnie odbiore 2 zamowione plytki ale w niedziele - sobota nie da rady - imieniny Tesciowej ...rozumiecie sami :)

Nie wysylalem przekazu - platnosc na miejscu i tak czy owak najchetniej odebralbym w ten weekend bo w przyszlym tygodniu na ciezko zapracowany urlop sie wybieram :)

No to w końcu co? Spotykamy się w Harendzie?

Ustalmy, że sobota w ciągu dnia (tak jak wrześniowe spotkanie) o 12.00.

Fadeover przynosi płytki, my płacimy jak ustalone + piwo od każdego. Potem przyjeżdża karetka i policja...

Ale na poważnie, czy pasuje najbliższa sobota godz.12.00?

Moi drodzy Audiofile , Jeśli ktoś wysłał pieniążki - to nie musi odbierać

Dostanie plyte pocztą do domu.

Wszystkie przekazy które dostałem do wczoraj są już załatwione !!!!

Wiem, żę tzw. Deadline jest w czwartek - czy to dotyczy daty otrzymania przekazu, czy daty jego nadania? Przyznaję, że odwiedziłem przybytek Poczty Polskiej dopiero wczoraj.... mam nadzieję, że nie z późno. MP3 osiągalna dzięki Tobie i Lukarowi (chwała Wam za to) narobiła mi smaku... między innymi na upgrade systemu (tydzień po zakupie pierwszego zestawu stereo od lat..... ;((( ). Gratuluję pomysłu i podziwiam, że jeszcze komuś "chciało się chcieć" [cyt. z mojej nauczycielki języka polskiego].

> Zolty

Ten mój deadline to tylko taki wybieg socjoinżynieryjny , chciałem podziałać psychologicznie. Nie , oczywiście NIE ZAMYKAM LISTY, ale sprężajcie się Panowie. Płyta jest u mnie dostępna - mam kilkanaście kopii ponad deklarowaną ilość.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.