Skocz do zawartości
IGNORED

Nasze ksywy

JacekT

Rekomendowane odpowiedzi

Mam uwagę apropo nazw , pod którymi się tutaj pojawiamy. Stosunkowo od niedawna zacząłem się tutaj pojawiać. Widząc, że nie ma innego Jacka zacząłem przedstawiać się jako Jacek. Potem nagle pojawiły się wpisy od innego Jacka. No to parę dni temu zmieniłem nazwę na JacekT. I nagle w wątku od "słuchaweczki" pojawił się jakiś JacekT. Mam wobec tego pytanie

czy jest to czysty zbieg okoliczności czy ktoś robi sobie jaja ? Od dzisiaj będę pisał jako JacekPlacek. Jak znowu ktoś się taki odezwie to będzie to oznaczało spisek i moja zemsta będzie krwawa.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/2530-nasze-ksywy/

Kto nie wpisze min 2000 znaków - brak wejscia na forum . Dodatkowo obowiązkowo foto , waga,wzrost, numer buta , cv , preferencje seksualne,adres e-mail oraz domowy . Wtedy na forum nie zabraknie tematów bo wszyscy będą dyskutować o informacjach zwartych w " o mnie" . Ludzie - jest super wyszukiwarka - można wpisać autora i wylistować WSZYSTKIE jego wypowiedzi. Po lekturze 5 wpisów już wiadomo,czy warto brać sobie do serca to co dany osobnik pisze czy też nie ... Jedyne co jest potrzebne to system oraz zaznaczenie czy piszący jest dystrybutorem,dealerem, etatowym dziennikarzem pełniącym na forum obowiązki,czy też producentem. W skrócie czy jest profi czy też amatorem.

Naprawdę RÓŻNI ludzie to czytają...

https://www.audiostereo.pl/topic/2530-nasze-ksywy/#findComment-37698

JacekT do JackaT

Szanowny JackuT !

Pod tym Nickiem jestem zalogowany od kilku miesiecy i to mnie zdziwil fakt pojawienia sie na forum drugiego JackaT. Proponuje zebys sie zalogowal pod innym nickiem i wtedy obaj przestaniemy miec z tym problem. Pozdrawiam.

JacekT

https://www.audiostereo.pl/topic/2530-nasze-ksywy/#findComment-37769
  • 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.