Skocz do zawartości
IGNORED

Płyta testowa z certyfikatem nr 1

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy2, stary gargamelu, widzę że dotknąl Cię do żywego ten przesłany specjalnie dla Ciebie obrazek, który punkt najbardziej dotknął: 1? 2?może trzeci?

Co by tam nie mówić, pamietaj jedno, nie wierz swoim pierdnięciom :-))))

=> Hiena podrobka

Hiena, Pal, jaka to różnica?

Hiena, no nie upieraj sie tak przy tym, że ktoś gani f... za to, bo to nie jest prawdą i Ty o tym dobrze wiesz, powtarzać nie mam zamiaru, doradzić mogę wielokrotne czytanie tego co piszę, może za ktorymś razem doczytasz się wszystkiego co napisałem...

Wspomniana przeze mnie pora minęła i ruch się zaczął, czyżby mój czar prysł? czy Ty mało kumasz?

Milo mi zawiadomić wszystkich , że nasza akcja Pajacyk rozwija się

Następnym darczyńcą jest Troy68 - który podarował na rzecz akcji 100 pln.

Dziękujemy . Razem mamy już 800 PLN.

Pieniądze zostaną wpłacone na konto pajacyka niebawem.

[obrazekLUKASZ-39050_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

fede...geszewciarzu nie bij piany razem z tym swoim ratlerkiem, tylko pokaż to co miałeś opublikować (jeśli ta publikacja już gdzieś istnieje, to przepraszam z góry)

1. Jeśli wykażesz się tym "kwitem" na przedmiotowe 700zł od "telefonicznego"

(bo jesteś to winien wszystkim)

2. A wtórująca Ci zawsze i wszędzie, "ciotka hiena" wpłaci chociaż 400zł (niech też się wykaże, a nie tylko skowycze)

3. To glista wyśle Ci przekaz na 650zł. (które deklarowałem)

PS. Jeśli któryś chce poujadać w tej sprawie , niech najpierw coś zadeklaruje, a nie po próżnicy kłapie dziobem... Wielu wykazało jacy mocni są w pysku, podczas "licytacji", nie deklarując ani złotówki za to woląc komentować, pyskować i mędrkować. Sovajazz darłeś mordę od ucha do ucha w świętym oburzeniu, dorzuć się, i inne ujadające pieski też mogą co nieco dać...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.