Skocz do zawartości
IGNORED

Płyta testowa z certyfikatem nr 1

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

Nie banujmy Glisty, żadnej cenzury - nie o to chodzi w forum. Wiem, że to trudne (mnie się nie udaje), ale po prostu ignorujmy wpisy z inwektywami i personalnymi wycieczkami.

Nie rżnij głupa fadeover, wiesz dobrze, że nie o to chodzi i nikt cie o takie rzeczy nie podejrzewa, więc nie mąć człowiekowi w głowie.

Twierdzenie, że "telefoniczny" jest ty;lp wirtualny i na określony użytek tego nawet nie sugieruje, co nie zmienia faktu że w zaistnialej sytuacji jest problem kto zaplaci za "telefonicznego", żeby "licytant" zgadzal się na sztuki i rzekomo zaoferowane prez niego pieniadze...

I to stanowi problem, mozna na przyklad pokryć to "manko" no ale to będzie kosztowało 700zł.

szkoda że twoje rozgrywki odbywaja się kosztem dziciarni, szkoda fadeover...

Ale syf się zrobił.

Przecież fadeover chce dobrze - licytacja jest formą zabawy - podniesienia prestiżu przedsięwzięcia (inicjatywy nagrania płyty) a nie glisty czy telefonicznego (już prędzej posiadaczy kolejnych krążków). Pieniądze i tak rozumiem przelane zostaną anonimowo – tylko organizator akcji pozna wpłacającego. To nie są zawody typu kupowanie złotych serduszek (zobaczcie jaki jestem dobry choć tylko raz do roku)!

mam duży żal, jest mi wstyd za dużą część forumowiczów

tyle razy już nawet oni pisali o ignorowaniu głupich, chamskich wpisów

tłumaczeniu się byle komu

i co ?

i nic, robienie sobie z gęby ...

cały czas idą wątki gdzie robak występuje w roli głównej tylko dzięki waszym tekstom

to forum czytają różni ludzie i co myślą ?

dajecie się prowokować jak małe dzieci, a nie wszyscy mają po 15 lat

przepraszam za te słowa, ale jest mi wstyd

=>fadeover

Czy to jest propozycja? tak na szelki wypadek, gdyby np. okazało sie nagle, ze "telefoniczny" zmarł, bo tak sie ucieszył z wygranej, samochód go przejechał i juz tylko nadaje się do rozbiórki na cześci zamienne, albo nadział sie na cos ostrego i pękł niczym bańka mydlana?

Proponuje skasowac ten watek - nieprzyjemne swiadectwo polskiego spoleczenstwa i oferty kierowac do fadeovera mailem, najwyzsza oferta wygrywa, do opini publcznej zostanie przekazane wylacznie kwota i na jaki cel zostala przeznaczona. Na zyczenie zwyciezcy jego pseudonim moze zostac ogloszony na forum.

No i popatrzcie Panowie. Co z tego wyszło... Taplacie się w g..., a cel taki szczytny. Glista, jesteś inteligentnym człowiekiem, piszesz wiele ciekawych postów, masz wiedzę. Z drugiej strony siejesz ferment i niezgodę psując wszelkie dobre wrażenie, które zdążyłeś wywrzeć na wielu forumowiczach. Dr Jekkyl/Mr Hyde - wyluzuj? Daj sobie spokój, nie tylko treść (wierzę w Twoje dobre intencje), ale forma też się liczy. Zobacz co się zrobiło. A tak się cieszyłem, że znalazłem dobre forum. Wystarczy jednak jeden taki post na 10 aby zniszczyć wszystko co tutaj pozytywne.

Fadeover - pomysł miałeś świetny i doprowadź go do końca. Proponuję abys zamieścił skan przelewu na ten szczytny cel. Jeśli dobroczyńca nie chce ujawniać swoich danych, po prostu je zamaż zostawiając tylko tytuł wpłaty, kwotę, nazwę obdarownego ośrodka (czy co to ma być) i pieczątkę bankową. Koniec, kropka.

No i popatrzcie Panowie. Co z tego wyszło... Taplacie się w g..., a cel taki szczytny. Glista, jesteś inteligentnym człowiekiem, piszesz wiele ciekawych postów, masz wiedzę. Z drugiej strony siejesz ferment i niezgodę psując wszelkie dobre wrażenie, które zdążyłeś wywrzeć na wielu forumowiczach. Dr Jekkyl/Mr Hyde - wyluzuj? Daj sobie spokój, nie tylko treść (wierzę w Twoje dobre intencje), ale forma też się liczy. Zobacz co się zrobiło. A tak się cieszyłem, że znalazłem dobre forum. Wystarczy jednak jeden taki post na 10 aby zniszczyć wszystko co tutaj pozytywne.

Fadeover - pomysł miałeś świetny i doprowadź go do końca. Proponuję abys zamieścił skan przelewu na ten szczytny cel. Jeśli dobroczyńca nie chce ujawniać swoich danych, po prostu je zamaż zostawiając tylko tytuł wpłaty, kwotę, nazwę obdarownego ośrodka (czy co to ma być) i pieczątkę bankową. Koniec, kropka.

>bosz

Nie ma się czego wstydzić, w końcu to tylko jedna ... Wątki o których mówisz powstały w innym celu. Ignorowanie to dobra rzecz, ale nie można tego od wszystkich wymagać.

W tym wątku powstał szczególny problem, bo ... wykorzystuje sytuację i obraża innych jednocześnie strojąc się w piórka dobroczyńcy.

Ja uszanuję każdą decyzję fadeovera, włacznie z unieważnieniem całej akcji, do czego niewątpliwie ma prawo.

>Kubeł

Rozumiem że ... Ci przeszkadza, ale nie rozumiem dlaczego bierzesz to pod uwagę w ocenie forum. Takie rzeczy mają miejsce podczas wszelkich przejawów aktywności grupowej, że tak powiem, i to często w większym nasileniu. Różnice są tylko w poziomie i skuteczności zabezpieczenia przed nimi. Tutaj akurat nie ma praktycznie żadnych, i w tym tkwi problem.

Nie dam się zmylić. Czytam to forum od dłuższego czasu i wiem jacy tu byli. Ty jednak jesteś wystarczająco ostry, aby to było niesmaczne. Aczkolwiek przyznam, że czasem się nieźle ubawiłem przy Twoich tekstach. Co do kopii przelewu, to dla mnie sprawa jest prosta - jeśli Fadeover chcesz aby przykry odorek zniknął, zamieść skan. Nie rozumiem powodu, dla którego nie można tego zrobić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.