Skocz do zawartości
IGNORED

Ancient Audio - odsłuch w Krakowie

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Josef:

A po co odrazu dzwonić? Wystarczy, że napiszemy czego słuchaliśmy albo wkleimy fotki i niektóre osoby, będą nam w stanie powiedzieć czy to grało dobrze czy nie i to niezależnie od tego, czy słyszeli te urządzenia wczesniej...

holography nie są za drogie one w ogóle nie powinny trafić do oferty ponieważ odstają od reszty produktów proponowanych przez firmę w ten sposób nie tylko wystawiają złe świadectwo ancient audio ale również producentom głośników z których kolumny zostały zrobione jak znam życie to za jakiś czas Pan Waszczyszyn zaprezentuje całkiem niezłe i poprawnie grające kolumny podłogowe trójdrożne z ravenem na górze tyle tylko że ich cena będzie na poziomie kuwejckim lub norweskim co prawda po spotkaniu wychodzący byli proszeni o zabranie ze sobą cennika jednak nie sądzę aby upatrywano w nas docelowych odbiorców raczej jesteśmy króliczkami które mają nieświadomie pomóc przy konstruowaniu kolejnych urządzeń żeby gdzieś ktoś za dużą wodą mógł się cieszy że mu dobrze gra lub mieć przynajmniej poczucie że to co ma może dobrze zagrać szkoda tylko że choć Pan Waszczyszyn sam prosił o opinie na temat zestawu to praktycznie nie przyjmował krytycznych uwag mając wytłumaczenie na każde negatywne spostrzeżenie bo przecież to co zrobił nie może posiadać wad

cholera, wpychał mi ten cennik ale go niezabrałem, brak kultury z mojej strony, zwsze mogę wygrac w totka a wowczas niewiadomo, proszę przeslij mi na priva ten cennik, a może lepiej wklej na forum!

70marcin>>>

bardzo by mi zależało (i jemu równiez), żeby "ojciec założyciel" był na tym odsłuchu, czyli jutro niestety odpada (sorry lenam i pozostali) w następną srodę prawdopodobnie przyjedzie też McGayver, ze swoja nową konstrukcją

3 drozną, czyli zrobi się bardzo ciekawie, a jak nastanie sezon to mamy zaproszenie za krakow, jakoś to be...

Zostałem źle zrozumiany. Nie obiecywałem że przyjadę, informowałem tylko że kończymy kolumny trójdrożne, zapraszałem też każdego chętnego do mnie. Niemniej jeżeli mnie zaprosicie, to kto wie...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Adam rozumiem Twoja chec spotkania:):):) i innych forumowiczow takze:):):) i moge Wam pomoc w jego aranzacji. Jesli tylko moge sie do czegos przydac. A moja obecnosc nie jest wcale do niczego potrzebna. Poradzicie sobie:):):)

Rafale, nie spodziewałem się innej odpowiedzi :-) ale skoro adamhiend prosi o kolejną środę - a to jego dzieła (działa?) mają grać główne role, to rzeczywiście odłużmy spotkanie, tak będzie lepiej. Tylko czy za tydzień Marcin/Monarchia nas ugości?

zwolennik łagodności

>>lenam

marcin wyrażnie napisał że 05.04 może być, tylko że to juz ostatnie spotkanie przed sezonem u niego, tak że przyszłą środę mamy zafiksowaną

przymierzam sie do Twojego Pionka, zapomniałem że tam są juz dwa trafa i będą kłopoty z upchaniem tego trzeciego, ale jakoś sobie poradzę, natomiast znieniam koncepcję z tą plytką generatora, też nie zabardzo sie mieści, dlatego wylutuję sam generatori przykleje go bezpośrednio tam gdzie byl kwarc, natomiast w miescu gdzie zamierzałem zaimplementować tą płytkę zrobie na nowo zasilanie za stabilizacją dla tego generatora, cholera nie jest to zabardzo na temat, ale jakoś sie rozpędziłem w odpowiedzi

Tak pod koniec rozmowy...Pan Bóg różnych ma lokatorów.

Nie obrażając nikogo chciałbym zasugerować że zajadłość dyskusji nie naruszyła podstawy systemu - czyli jednego określenia używanego przez niewielu ..."z tym da się żyć". Nie o cenę chodzi, tylko o to drugie. I cokolwiek by nie

szczekać system "GRA" .Oczywiście można czepiać się tramwaju na oczach wszystkich forumowiczów ale każdy kto wie o co chodzi z odtwarzaniem (reprodukcją ) dzwięku nie wchodzi w skrajną krytykę.Gusta bywają sprzeczne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.