Skocz do zawartości
IGNORED

Co znacza nasze nick-i?

kaszanka7

Rekomendowane odpowiedzi

Paanie i Panowie czy mozecie wytlumaczyc co znacza wasze ,,pseudonimy artystycne''?

Ja mam kaszanka7 - dlatego ze do kaszanki 6 wszystko juz bylo zajete ;)

Pozdrawiam kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

https://www.audiostereo.pl/topic/25385-co-znacza-nasze-nick-i/

Niejaki "atopos" napisal tu kiedys, ze jego nick znaczy : "nie mogacy znalezc sobie miejsca".

No i faktycznie chyba sobie jeszcze nie znalazl, bo nie ma go tu od jakiegos czasu !

"Public Enemy" - to z sentymentu do osobnikow zaszczuwanych przez "prawidlowo myslaca wiekszosc" ! :)

Pozdrawiam - Wrog Publiczny nr.1 !

Kaziu bo kiedyś miałem "sfeter" żartobliwy zrobiony przez Ciotkę z napisem "Kaziu, zakochaj się," a 211, bo mój pierwszy pajęczarski nadajnik UKF był na BC211 (taki tranzystor). I tak już zostało.

A moje Simonello to tak jakoś bez powodu. Jestem Szymon i tyle, czsami używam też pseudonimu Fi$z, bo pierwsze dwie litery to pierwsze dwie z mojego nazwiska, a drugie dwie z imienia. (nieźle to wymyśliłem, nie? :>)

Simonello, 24 Mar 2006, 16:10

>Był, był na 100%, szczególnie spodobało mi się wyjaśnienie pochodzenia nicku "Parantulla" :)

He, he :D

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Moj jest prosty. Przed wprowadzeniem logowania bylem "jazz" poniewaz lubie sluchac jazz'u, ale komus ewidenetnie madepnalem na stope i mi podstepnie ukradl ten nick. Tak mnie to jakos rozbawilo, ze sie po prostu usmiechnalem.

Mój pochodzi z pewnego fanfica opartego na twórczości Sapkowskiego pt. "Wiedźmin Geralt strikes back". Oryginalny Misiomor jest tam zabiedzonym, małoletnim synem wójta. Potrzebowałem jakiegoś przeciwieństwa.

Chyba o tym wątku pisaliście

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A jesli chodzi o mnie to od Leopold "Lolo" Tyrmand - akurat byłem w trakcie pewnej lektury jak trafiłem na to forum

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Paris Saint - Germain - klub piłkarski w lidze francuskiej; w sezonie 1994/1995 grali w Lidze Mistrzów i dojechali do półfinału (polegli z Milanem), ale grali rewelacyjnie, wyeliminowali m. in. Bayern i Barcelonę, zauroczyła mnie wtedy ich gra i tak zostało, chociaż tak urokliwie jak wtedy później grali tylko momentami, no ale liczę, że jeszcze tak zagrają i to niedługo; poza tym to ładna, choć niezbyt znana dzielnica Paryża.

1. To moje drugie imię (Rust)

2. Nazwa zespołu - The R.u.s.t (Wielkiej Ani - 2.06 cm)

3. Napis na koszulce Neila Young`a "Rust Never Sleeps"

4. Jeden z dźwięków, wydawanych przy podnoszeniu sztangi

5. Slangowe (stare) określenie sknerusa & "leniwca"

6. Nazwa hotelu, klubu (nocnego), odzieży specjalistycznej, firmy meblarskiej,...

7. Okrzyk wydawany przez polskich emigrantów przybywających do Australii

................

"Lech, Czech i R.u.s.t"

© - LeStat ("Wywiad z wampirem" ?)

Pozdrawiam

R.u.s.t & koosh :-)

Przepraszam bardzo ale akurat siedzę w tym temacie - czy Rust nie oznacza przypadkiem takich kompletnie sflaczałych cycków u starej indianki, takich, których nie sposób już nazwać biustem, więc nazywa się rustem ?

__

Orate, fratres: "Purist audio design dominus na monosach". Amen.

(Lukar, temat 24732)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.