Skocz do zawartości
IGNORED

Darkul Mega konstruktor

Mirek Potempski

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio dostałem Sms'a od Michała Domańskiego, który leży ciężko chory w szpitalu i co się okazało, że Darkul oszukał jakiegoś lekarza, który akurat go leczy. Szczegóły poznam w krótce.

Mirek Potempski --

Oświadczam,że mnie nigdy Mega Konstruktor nie oszukał.

Jesteś na forum od 521 dni i nie rozumiem czemu się użalasz nad dużym przekroczeniem terminu.

Darek jest znany z dość swobodnego "czasokresu" wykonywania zleceń i po tylu wątkach na forum taki fakt nie powinien być żadnym zaskoczeniem.

Kolejny płacz i publiczne wylewanie łez ....................

A wystarczyło kliknąć w wyszukiwarkę !

Ciągle dowiaduję się, że ktoś jest poszkodowany przez najlepszego konstruktora jakiego spotkałem w życiu.

Jak to możliwe.

Obiecuje mi zrobić zwrotnice, które powinien wykonać kilka lat temu.

Frank to nie łzy a może sposób aby dostać to co powinienem. Ciebie nie oszukał, ja mogę ci opowiedzieć inną historię i znam poprzednie wątki z forum.

Skoro uważasz czemu się użalam to doradź co robić. Może ty spłacisz jego zobowiązania w sosunku do mnie, co pasuje

Frank, no fakt, nic sie nie stalo... Co tam jest cool... Mozesz podac mi kontakt do darkula? Chetnie zamowie cos zbalansowanego :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Skorzystaj z drogi prawnej,to proste i skuteczne.

Natomiast ze zwrotkami zgłoś się do tego pana:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie jest najtańszy.ale jest solidny ,zna się na fachu i nie jest "głośnikowym bajkopisarzem forumowym"

Następny pan ,to Andrzej Witek z trójmiasta,fachowiec pierwsza klasa,z dużym doświadczeniem w budowaniu kolumn głośnikowych :

Ukryta Zawartość

Polecam obydwu ,warto skorzystać.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

O! To ciekawe!

Z tego co sie juz zorientoiwalem ktos odwala krecia robote, czyli pomowienia, przeinaczone ploty.

Mam obsowy czasowe, ktos napisze JAK ZWYKLE, to jest moja wada.

Doman lezy w szpitalu i jest ciezko chory, nie wiem co u niego slychac poniewaz nie mam z nim kontaktu oprocz numeru sluzbowego ktorego teraz on nieuzywa.

Owego lekarza znam i to bardzo dobrze, i bynajmniej wcale w kosmos go niewywalilem, jezeli ktos tak twierdzi to lze jak pies.

Doman > zdrowia!

Mirku > zrobie, zrobie, zrobie... zreszta dzis do mnie zadzwonil.

Domyslam sie kto to , i tylko mu moge napisac > nie czyn drugiemu co tobie niemile, a czasem bywa tak ze majac klopoty sam mozesz ta pomoc uzyskac od tej osoby ktora teraz osrywasz.

Nawet niema sensu bym opisywal w jak zlym polozeniu zdrowotnym znajdujke sie moja najblizsza rodzina, bo i tak ktos to po chamsku wykorzysta, a nie zycze nikomu.

Na rozsadny i uzasadniony zarzut odpowiem, na ploty NIE!

Frank,

na drogę prawną trzeba mieć czas, po co to lepiej sie dogadać i po sprawie.

Mam propozycję dla ciebie, skoro wiesz co piszesz to spłać mi tylko 40% zobowiązań Darkula a resztę odzyskaj od niego. Jesteś zarobiony tysiące.

Przeceż jest uczciwy Darkul i jak wystąpisz o zwrot kasy to ci odda. Ja dotrzymam słowa. Masz 60% za darmo. Pomyśl może to będzie największa przez ciebie zarobiona kasa.

Czesc Emesze

Poczatek roku mialem mocno zajety. Dzis myslalem o mailu do Ciebie, co tam slychac, jak wypady narciarskie i oczywiscie jak ''przygoda z Darkulem''. A tu sie okazje, ze never end story.

Witam,

Jako ze z Drakulem do tej pory kontaktu jakiegokolwiek nie mialem, moge sie chyba wypowiedziec patrzac na to wszystko z boku. Tak wiec, Drakul nie przedstawil jak na razie jakichkolwiek arg. usprawiedliwiajacych swoje zachowanie. Fakt, ma problemy rodzinne no i nam przyko, ale to nie jest usprawiedliwienie! To nie pierwszy watek tego typu, wiec logiczne, ze cos jest nie tak z tym Panem. Jesli ma problemy finansowe, rodzinne czy cholera wie jakie, to niech choc ma honor przedstawic sporawe jasno. Bedac dosadnym, co kogo obchodzi prywata Drakula? To sa interesy i do tego zdaje sie, ze nie za taka mala kase.

Zyzio, z mala poprawka.... megakonstruktor jak juz ;) Harvi, a okreslenie nadkonstruktor to chyba czeka w kolejce na kogos innego ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.