Skocz do zawartości
IGNORED

Kończ Waść ,wstydu oszczędz.....

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

>lancaster

Tak dlugo zabraly mi przygotowania do wyjscia, ze Ci jeszcze odpowiem !

Nigdy !!! Z tym sie trzeba - urodzic !

Czesto np. opryskujesz ludzi moczem w zdenerwowaniu, albo by dac wyraz niezadowoleniu ?

Przypuszczam ze nie, bo nie urodziles sie kapucynka ! :)

Ja urodzilem sie BEZ MOZLIWOSCI - obrazania sie ! Taka natura (stopien ewolucji). Nic nie poradze !

Tym razem to juz naprawde - pa !

Moze zaloguje sie z innego miejsca ! :)

muls, 4 Kwi 2006, 20:21

Albo zinterpretuja w sposób im najbardziej odpowiadający a nie prawdziwy.

Ale może warto mieć nadzieję?

Też tylko tego co dobre.

Public Enemy, 4 Kwi 2006, 20:36

"Taka natura (stopien ewolucji). Nic nie poradze !"

Oj widać ten stopień (chlewika) aż w oczy szczypie, (i pomóc też sie nie da).

I inny nick nic ci tu nie pomoże.

PE

Mogę tylko powiedzieć w całej swej skromności, patrząc na Ciebie z mojego nieskończenie wyższego poziomu duchowego, że za dużo Ci się wydaje. Gdyby wydawało Ci się ciut mniej małpka kapucynka nawet by nie pomyślała, żeby Cię osikać. Mam nadzieję, że chociaż odrobinę rozumiesz z tego co teraz piszę. I obowiązkowo jak wrócisz przyczep sie do moich rodziców:))) Masz do tego prawo, tak jest kosmos stworzony, co widać;)

"Jeśli juz cos produkuję i sprzedaję to przynajmniej nie poruszam tego tematu wogóle na forum, takie moje zdanie."

To powinna byc zelazna zasada!!! I powinna ona dotyczyc wszystkich wlacznie z redaktorami, sprzedawcami, handlowcami, jezeli uczestnicza to wylacznie merytorycznie.

Bartek1 niepotrzebnie sie angazujesz w ten krzykaczy watek, a juz napewno sie nie tlumacz, ludzie nie maja swiadomosci w tej materii i tego nie pojma, poprostu nie maja doswiadczenia i mysla, ze kable to koncowki, sie lutuje i juz...

żal mi dupę ściska jak już to teraz czytam... widzę że niektórzy "bawią" się tematem obrażając przy okazji kolejne osoby....

1. wątek to na pewno nie do zakładki STEREO się nadaje

2. chyba stracił swój sens

a Wy bawcie się dalej ... nic tylko grabki i łopatke Wam dać, tak samo zresztą jak Lukarowi, bo widzę że MA CHOLERNĄ OCHOTĘ COŚ Z TYM ZROBIĆ...

Co do pracy Bartka, uważam, ze cena jest uczciwa. Jeżeli komuś sie wydaje, że kupi kilka metrów nawet Cardzas poskręca go wg. swojego widzimisie i kabel będzie miał świetne właściwości brzmieniowe, to niech tak zrobi i już.

Zanim ktoś napisze, że to jest "drogo" niech porówna z konkurencją w podobnej cenie. Zrzędzic na wszystko że "drogo" zadna sztuka.

Byłem ostatnio w aptece przede mną stała jakaś babcia. Miała do wykupienia recepty za 130zł i jeczała na całą aptekę, ze drogo, że nie wykupi itp. W końcu nie kupiła i wyszła. Kupiłem co mialem kupić, wychodzę a tam ta babcia przy straganie jęczy sprzedawcy, że przed chwilą wydała 130zł w aptece. Śmiech był głośny.

Panowie, może posłuchajmy zanim coś zjedziemy? O guscie nie dyskutuję, może sie podobać, może nie podobać, ale bądźmy uczciwi wobec ludzi, którzy to czytają. Niech to będzie przynajmniej nasze zdanie, oparte na odsłuchu w tym wypadku. Podobna sytuacja jak z kablem Bartka była kiedyś z Velumem. Nie słyszałem systemu z tymi kablami, który grałby słabo. Może przypadek;)

Pozdrawiam

Strasznie zenujacy jest ten watek, chyba odzwierciedla podobnego ducha z naszej polskiej polityki.

Tropcie dalej dwulicowe szumowiny, zeby byla jasnosc kto jest kim i dlaczego??

Haslo przewodnie: "sp***rzajcie DZIADY Z FORUM" albo do sponsorowanych... :-))

tylko Co zrobić w sytuacji gdy ktoś chce np. kolumny ze sklepu za 1200 zł. i akurat od pół roku jest najnowszy model w tej cenie bezkonkurencyjny, i ktoś pisze ze te kolumny musi posłuchac to znowu wychodzi na naganiacza.

Ok Zgadzam się co do tego że nie powinno to wyglądać tak że ktoś zadaje tego typu pytanie a jeden odpisuje - zapraszam do siebie, drugi zaprasza do tego pierwszego trzeci posze że pierwszy to jest do dupy bo jego kolumny są w sztucznej okleinie i poleca czwartego z hebanowym fornirem. A to wszystko i tak jeden gościu który chce byc wiarygodny i odrobinę krytyki co do forniru sam sobie naisał, co by się ludzi do atrap scan-speaków nie czepiali.

Ale niestety idea piękna jak komunizm lecz jednak UTOPIA

Poprzednie zdanie to nie reklama głośników - Sami widzicie o co chodzi : )

McGyver, zajebisty PR, moje gratulacje... prawie jak Clinton, palil trawke, ale sie nie zaciagal :P

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Z tego co usłyszeli posiadacze Bartkowych kabli, a o czym mam zamiar sie przekonać nausznie i ja Bartek1 powinieneś być dumny ze swej pracy. Uważam, że Twoja skromność nie powinna miec miejsca. Wpisy na temat Twoich konstrukcji winne być na kazdym kroku!!! To forum audio do wymiany mysli, odczuć i po to by ukierunkować błędnie myślących w tematach audio. Jeśli już ktoś ma odejść, to nieposiadacze sprzętów audio, ale posiadający komputery (na raty) i puste kieszenie ale pełne głowy pomysłów jak komu dokopać.

Kończcie Waści ten durnowaty wątek, z którego żadnego pożytku.

Ludzie chcą wolności, ale czasem nie rozumieją, że wolność ma również swoje produkty 'uboczne'. Jak czynności fizjologiczne organizmu, który dla utrzymania swojej formy musi wydalać z siebie 'rózne produkty odpadowe', tak i takie wątki, jak ten - spełniają rolę oczyszczającą. To są zupełnie normalne i naturalne odruchy - to dzięki nim można dalej funkcjonować i żyć. A niektórzy chcieliby, aby te, może niezbyt chwalebne działania, ktoś zrobił za nich i najlepiej by nie 'ubrudzić sobie samemu rączek'.

Zastanówcie się czy naprawdę potrzebujecie Wolności i Samodzielnośc? Czy może wolicie, aby ktoś za Was decydował, wychowywał, załatwiał...

Na forum Akkusa -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) już dawno jest pokazywanie części numeru IP. No i co z tego? Handlarzy tam nie ma ale dlatego że to forum największego handlarza, który może z niego usuwać konkurencję.

Tutaj to nie przejdzie.

Natomiast LUKAR powinien dodać wreszcie mozliwość zmiany hasła i edycji własnych wpisów użytkowników zamiast jakichś pierdół w rodzaju opisów, stopni zaufania, wyswietlania IP.

To brak takich opcji powoduje że to forum to zwykły magiel, przyciągających głupków i cwaniaków którzy chca ich naciągnąc na kasę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ABs, trzeba się zdecydować: albo pozwalamy pisac kazdemu pod iloma nickami chce, albo ujawniamy takie praktyki. W drugim wypadku, to jest oczywiscie nieeleganckie i niskie. W pierwszym wypadku...no właśnie. Pomyśl.

Na forum wchodzi nowy audiofil i czyta. Czyta wpisy ludzi na temat sprzetu którego nie słyszeli. Czyta wpisy producenta zachwalającego swój wyrób(naturalne) i czyta wpisy tej samej osoby pod innym nickiem podpierającej samego siebie. Jaja się porobiły, to trzeba coś z tym zrobić. Chyba, ze nic nie robimy, zaraz się znajdzie 20 debili piszących, że mają do sprzedania super urzadzenia w super cenie, po chwili pod innymi nickami te same osoby napisza, że już kupiły i są zachwycone. W opiniach poczytamy jakie to cuda nie powstały.

I zamiast jednego wątku, takiego jak ten będzie 100 pt. : "Naciągnał mnie X".

Takie jest moje zdanie, howgh:)

lancaster, 4 Kwi 2006, 21:32

Da sie zrobic tak żeby przy logowaniu sprawdzany był IP i podane hasło oraz e-mail (i chyba coś jeszcze). Nie wiem jak to jest - na pewno się da obejść, ale spotkałem już takie strony które "zapamiętują" dane uzytkownika. Przy kolejnych logowaniach porównują dane. Jesli chcesz zarejestrować nowy nick i choćby jeden element się zgadza to strona go nie rejestruje a na dodatek ostrzega że przy kolejnej próbie nick pierwotny zostanie zablokowany ;)

Pomysł Qubrica jest b. dobry. Nikt mi nie powie, że nie napisał zadnej gafy. Gdyby była mozliwość edycji wpisu. Po spostrzeżeniu gafy sam autor módły wpis usunąć i zmodyfikować. Uniknąć wtedy można byłoby wielu niezdrowych sytuacji, wpisów po.... lub pod wpływem chwilowego zauroczenia:)

jar, wolność moim zdaniem jest wtedy, gdy nie ma ograniczeń dla rzeczy nie przynoszacych komuś szkody.

Nie można tolerować zachowań takich jak naciągactwo, w imię wolności właśnie.

Nie wolno pozwalac na robienie krzywdy komuś, kto jest nieświadomy sytuacji w jakiej sie znalazł z winy jakiegoś naciagacza.

Piszę o naciągactwie, bo konkretnie o to chodzi w tych "działaniach" na forum, ale dotyczy to równierz kazdej innej chamówy w życiu.

Qubric, popieram.

Mi na szczęscie sie nie przytrafiło, żeby ktoś z mojego IP pisał, ale rozumiem wszystkich wpienionych.

Lukar, może warto pomyśleć...

Zydelek, 4 Kwi 2006, 21:39

Ale na wszystkich forach mozliwość edycji wpisu jest najwyżej do chwili w której nikt jeszcze nie odpowiedział na wpis poddawany edytowaniu. Później już niczego nie zmienisz - tak robią by dyskusja nie przypominała po jakims czasie niezrozumiałego bełkotu.

Nie znikały.

Powiedzcy, że odpowiadasz komuś kogo nie zrozumiałeś. Piszesz niewłaściwie. Sam to czytasz i chętnie byś ten wpis zmienił. Chodzi mi o taką mozliwosc. I oczywiście zmiana mogłaby nastapić w przeciągu powiedzmy godziny, po czym wpis zostawałby juz na stałe. Często czytam, ze ktoś nie zrozumiał wpisu. Zaczynają się bluzgi, po czym sprawa sie wyjasnia. Po co wię te wpisy? A tak autorzy sami mogłiby szybko usunąć swoje wpisy.

Zydelek, rozumiem Cię, że chciałbyś sie wybielic i wklejać swoje cytaty wg. uznania i sytuacji. Wszystko możnaby poprzerabiać i byłoby fanie:)

Można by zawsze powiedzieć, że nie powiedziało się np: "Ty głupi ch...", tylko na czyjąs zaczepkę odpowiedziało sie cytatem z poezji Szymborskiej;) Nie ma lekko, ja też czasami bzdury wypisywałem, ale co jest to jest.

lancaster, 4 Kwi 2006, 21:40

Mnie też nie - dopóki nie dałem darmowej licencji na Qubricka :))) Najwyżej zdarzało się że jakiś palant podał sobie nick o bardzo podobnym brzmieniu.

Edycja własnych wpisów jest konieczna żeby uspokoić emocje w dyskusji. Kazdy sam siebie może poprawić gdy już mu krew z oczu odpłynie.

Ale przede wszystkim weryfikowanie wielu danych przy rejestracji zeby z jednego kompa nie dało się tak swobodnie rejestrować wielu nicków.

Moim zdaniem powinna być jednak możliwość kontroli swoich wpisów.

Zobaczcie sami. Ten wątek jest jaki jest, ale nie doczytałem sie w nim wulgaryzmów.... czyli mozna jednak swe myśli wymienia w cywilizowany sposób jak na gentelmenów przystało.:)

>lancaster, 4 Kwi 2006, 21:40

To jest tak że jeśli ja ci cos palne, ty się zrewanzujesz, to ja ci znowu odpowiem - i trwa taka eskalacja, której nie mozna w żaden sposób przerwać.

A wystarczyłoby żeby w którymś momencie zmienić własny wpis. Albo nawet żeby już po odpowiedzi interlokutora dokonać uzupełnienia porzedniego wpisu z wyjaśnieniem. I całe bezsensownie wygenerowane napięcie uszłoby w powietrze.

Tu nie chodzi o to żeby po polejnych pięciu wpisach np. móc wyciac lub zmienić swój własny. To by było bez sensu bo dyskusja była by dla osób trzecich zwykłym bełkotem.

Co do edycji własnych wpisów - jest wiele forów (opartych o nienajnowszy ale skuteczny skrypt PHP BB) gdzie mozliwość edycji własnych postów jest dostępna cały czas (można cofać się nawet do swoich najstarszych postów) przykład: nieźle prowadzone samochodowe forum:

Ukryta Zawartość

Też się tam zdarzają kłótnie i spory, ba - pyskówki, ale dzieki sensownemu moderowaniu forum jakoś się trzyma. Możliwość edycji własnych postów bardzo w tym pomaga.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.