Skocz do zawartości
IGNORED

Centralny Jamo E8 CEN.2

darek2

Rekomendowane odpowiedzi

Mam możliwość zakupu kolumny centralnej po dobrej cenie Jamo E8 CEN.2 za 500 zł, czy warta jest swojej ceny, pomieszczenie o powierzchni 30 metrów, podłaczona byłaby do Yamahy 730. Może ktos testował juz ten centralny i wypowie sie na ten temat, najgorzej, że przody mam firmy Koda, której to firmy nie zbyt ciekawych centralnych, czy zabrzmia w maire dobrze z tym centralnym, na tyłach mam dipole Jamo.

https://www.audiostereo.pl/topic/25586-centralny-jamo-e8-cen2/

Nasadziłem byków, aż wstyd napiszę jeszcze raz

Mam możliwość zakupu kolumny centralnej po dobrej cenie Jamo E8 CEN.2 za 500 zł, czy warta jest swojej ceny, pomieszczenie o powierzchni 30 metrów, podłączona byłaby do Yamahy 730. Może ktoś testował już ten centralny i wypowie się na ten temat, najgorzej, że przody mam firmy Koda, której to firmy nie ma zbyt ciekawych centralnych, czy zabrzmią w miarę dobrze z tym centralnym, na tyłach mam dipole Jamo.

Najwazniejsze jest aby miala podobne brzmienie do tych przodow Kody, synergia brzmienia z efektowymi nie jest juz az tak wazna. Moze inaczej, tez bedzie słuchać jeżeli zestawisz drastycznie przetworiniki o roznych charakterystykach, ale na pewno na centralnym efekt bedzie bardziej dokuczliwy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.