Skocz do zawartości
IGNORED

WOJNY NA FORUM

maleo

Rekomendowane odpowiedzi

rogus, no wlaśnie o to chodzi, żeby mi nie odpowiadać, po pierwsze zdobywasz uznanie u innych, "kneset" nawet cię pochwali, a kto wie, jesli się bardziej postarasz to i nagrodzi jakim pochlebiającym ci komentarzem, stajesz się wogóle poprawny, identyfikujesz sie przez to z grupą, po drugie nie przeszkadzasz mi, no wiesz napiszesz coś, a mnie od razu korci żeby odpowiedzeć i tracę niepotrzebnie czas, wystarczy z jestem a ty przeczytasz (tak, tak przeczytasz, chociaż glosno będziesz krzyczal, że cie to nie obchodzi, chociaż to też nie jest tak ważne, grunt żeby Ci inni (niż ty i tobie podobni)mogli przeczytać i ocenić...

W jednym masz rację, robię sobie z was jaja...

W dawnym ZSRR regułą było robienie wariatów, z myślacych nie tak, jak nakazywała tzw poprawność, nic nowego pod słońcem w moim przypadku się nie robi. Jest to stara sprawdzona metoda, a może to potomkowie tych co budowali te ustroje szczęścia i dobrobytu tam i tu, używają starych sprawdzonych schematów, po co wymyslać koło albo rower?

https://www.audiostereo.pl/topic/2560-wojny-na-forum/page/2/#findComment-38581
  • 3 lata później...

>jozwa maryn

>...Jestem bowiem zdania, ze jesli ktos jest jest niezrownowazony psychicznie ...

>...to niech sie leczy w miejscu zamieszkania

>...chetniej dopuszcze mozliwosc ze facet ma wlasnie okres skladania jaj ...

>...czy cos w tym guscie, co wplywa na psyche, niz ze jest kompletna kanalia.

SKAD ja to znam ?!!!

Widzę, ze jozwa juz wczesniej miał obcykaną strategię obrzucania podejrzeniami o chorobe psychiczną,

kazdego inteligentnego forumowicza, wobec ktorego JEGO inteligencja mogłaby byc zagrozona !

józwa to wyjątkowo perfidny fałszywiec, udający kogoś innego,

wielkość GLISDY m. inn. na tym polegała, ze tych gnojków obnazał w kilka dni,

dlatego tak go nie lubili.

fadeover ten pieniacz też się zmył, narobiwszy zamieszania jakiego wcześniej nie było.

czytając ten wątek o licytacji z glistą widać jak wiekszość "wielkich" tego forum to zwykłe gówna.

i sru..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.