Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

no proszę to się nazywa klasa....chamstwa !!!!

jacch mi wulgarnie naubliżał bo napisałam PRAWDĘ i zablokował mnie w wątku bo PRAWDA w oczy kole!!!!!

węgiel- to zbyt subtelne,

chyba użytkownik jacch coś innego równie brudnego na codzień w pracy wywozi....

Gość

(Konto usunięte)

Przyszłaś kochanie łzy wylewać ?

Żona mnie prosiła , podobno wczoraj jej to samo zrobiłaś ?

Co ty na to ?

I jeszcze jedno gdzie ja ci tam znowu ublizyłem?

Ty już skarbie jakieś schizy zaczynasz miewać.

jacch

taki z grubsza ciosany osobnik jak ty to nie jest w stanie nawet zauważyć ze komuś ubliża a żonusia podobna do ciebie, dobraliście się jak w korcu maku

ale ja kończę te gadki z tobą bo nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy

nie dorastasz do pięt ani mnie ani kolekcjonerowi

wątpię żeś meloman,

nie trać czasu na forum wypiuerz lepiej sobie i ukochanej dres i kup nową płytę disco polo

żegnam!!!!!!!!!!!

więcej z takim typem nie rozmawiam

I nie obijaj sie próżniaku po sieci, tylko wracaj na wyrobisko !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość

(Konto usunięte)

No widzisz kalciu , kto kogo obraża ?

Jak kalcia obraża to GUT jak kalci się coś ubzdura to mniej GUT :)

Taka moralność kalici-ego.

Porównanie z materacem to coś PRZEmiłego.

Domowe ognisko , własne łóżeczka , a w nim materac .Materac ,który zna najbardziej skrywane tajemnice ze snów , który na pamięć zna najdrobniejszy szczegół twojego ciała , twój zapach , zapach sexu , no powiedz kochana którz Cię zna lepiej niż on?

No i jest się o co obrażać?

P.S.

Masz okres?

Gość

(Konto usunięte)

A.D. bronikowski

Szwarcu kochany swoje lata masz , pamięć dobrą , ale jest małe ale.

Dzisiejsza praca w kopalni w zasadniczy sposób się różni od tej którą pamiętasz , albo ktoś do kogo należą te zdjęcia.

Gość

(Konto usunięte)

http://www.audiostereo.pl/Czy_Lech_jest_gorszy_od_Jaroslawa_40414.html#bottom

Powyżej dowód na istnienie syndromu owcy Dolly u niejakiego bronikowskiego .

Lukar proszę poraz tysięczny wyegzekwuj przestrzeganie regulaminu.

Powyżej masz niepodważalny dowód na jego łamanie !!!!!

W profilu są Prywatne Wiadomości, a w nim zakładka 'wysłane' - coś trzeba zrobić żeby było można np odznaczać je ptysiami co pozwoli skasować te wybrane bez konieczności usuwania po jednej ....

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

Proponuję wprowadzenie plusów i minusów przy każdym poście jak we wszystkich porządnych portalach społecznościowych, punkty jakie user uzyskał sumowało by się w jego profilu. Dzięki takiemu rozwiązaniu wprowadzamy korzystny z punktu widzenia ruchu na witrynie wyścig szczurów.

Ja mam jeszcze taki pomysł, żeby te plusy i minusy dać również w opiniach. Jeśli jakaś opinia będzie napisana w wyczerpującym, rzetelnym stylu będzie w ten sposób wyróżniona. Pozwoli to odsiać spam jaki tworzą niektóre osoby na szybko sprzedające dany sprzęt na allegro i wystawiają równocześnie krótkie, na parę ledwie linijek opinie o nim zawierające same ohy i ahy :]

I love the sound of crashing guitars

Gość

(Konto usunięte)

Drodzy nowi właściciele forum !

Zgłaszam uprzejmie , że niejaki usher bronikowski posiada więcej niż jeden nick , co zgodnie z regulaminem naszego ukochanego forum jest zabronione pod groźbą bana ( nadmieniam uniżenie i z szacunkiem iż owy osobnik posiada takowe cztery - co najmniej!).

Poniżej zamieszczam te przebżydłe nicki/dowody na bimbanie sobie z naszego wspaniałego regulaminu :

1. Vlad

2. kolekcjoner

3. kalimorfa

4. Arsen Lupin

Z góry dziękuje za skuteczne załatwienie problemu i życzę miłego, długiego, obsypanego kaską panowania :)))))))

Uniżony (i mam nadzieje że już wkrótce ulubiony :) sługa waszmościów jacch.

Gość

(Konto usunięte)

Ponawiam swój donos.

Drodzy nowi właściciele forum !

Zgłaszam uprzejmie , że niejaki usher bronikowski posiada więcej niż jeden nick , co zgodnie z regulaminem naszego ukochanego forum jest zabronione pod groźbą bana ( nadmieniam uniżenie i z szacunkiem iż owy osobnik posiada takowe cztery - co najmniej!).

Poniżej zamieszczam te przebżydłe nicki/dowody na bimbanie sobie z naszego wspaniałego regulaminu :

1. Vlad

2. kolekcjoner

3. kalimorfa

4. Arsen Lupin

Z góry dziękuje za skuteczne załatwienie problemu i życzę miłego, długiego, obsypanego kaską panowania :)))))))

Uniżony (i mam nadzieje że już wkrótce ulubiony :) sługa waszmościów jacch.

nie wiem czy to jakaś kwestia ambicjonalna, ale radziłbym przywrócić jeden nick ATOPOS i rzeczywiście restrykcyjnie przez pomagierów (oj znaleźliby się, jeszcze by dopłacili za tę przyjemność :-) ciąć klony w/w bez litości

}:->

a ja usilnie proszę żeby nie banować vladka

pajacowanie na tym forum to przecież sens życia tego biednego inwalidy życiowego

chyba nikt nie chce żeby się pochlastał?

w każdym razie ja nie chcę

NIE BANUJCIE VLADKA!

też ma chłopina prawo do odrobiny szczęścia

No... ja bym się zastanowił. Przez tego palanta (i paru pomniejszych) zdecydowanie zbrzydło mi to forum i bliski jestem jego opuszczenia - tylko deklaracja zmian na lepsze powstrzymuje mnie jeszcze przed tym.

Na razie czekam...

Będziemy starali się, aby nie dochodziło na forum do chamskich i pozbawionych podstaw merytorycznych ataków jednych kolegów forumowych na innych. To jest założenie ogólne. Różne sugestie oczywiście są brane pod uwagę. Natomiast szczegóły zależą oczywiście od konkretnej sytuacji. Trudno też, żebym publicznie omawiał, co admin forum zamierza zrobić w sprawie jakiegoś konkretnego forumowicza. Proszę więc uprzejmie nie ciągnąć za język.

argus, braku ciebie na forum nikt nawet nie zauważył, sam nic nie miałeś ważnego do zaoferowania- po prostu ugładzona nuda. Vladko świetnie bawi sie sam i innych.Po prostu, jeśli ktoś komuś nie pasuje to daje się mu ignora i po sprawie, ty pajacyku wolałeś się nim biczować jakiś czas, by to teraz triumfalnie ogłosić, ale tym nikt nie jest nawet zainteresowany.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.