Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

"chochla" :-))

30 dni na forum, 3 wpisy, w tym w trzecim pouczanie kogoś kto jest 1600 coś tam dni na forum

wow! ale chochla!

a łyżka mówiła, że to niemożliwe ;-)

mam nadzieję, że administrator wyeliminuje takie zjawiska :-)

Józwa, grafcio, czytam wasze chlubne i niechlubne wpisy już od 2003 roku, znam historię tego forum równie dobrze jak Wy. Doskonale pamiętam graaf twoje pożegnania i powroty- byłeś śmieszny i żałosny zarazem. Pamiętam ujawnione rozmowy moderatorów- to nawet nie było śmieszne, tylko rzygać się chciało jakimi skurwysynami niektórzy się okazali w istocie.Od 2555 dni wiem co tu się dzieje, więc graaf, te 1600 wsadź se w d..ę.

Cześć chochla!

Cała nadzieja w nowym forum. Może jeszcze będzie fajnie. Wiem, że Ty też (jak ja) starasz się przestrzegać regulaminu. Nie wiem dlaczego zawsze wszystko wylatuje w powietrze :):):)

Pozdrowionka!

To sobie wraz z chochlą wyemigrujcie na nowe forum i nie zawracajcie nam głowy bzdurami.

A do chochli: jak tyle lat śledzisz forum, to dlaczego (zakładając, że pod innym nickiem byłeś na nim aktywny) teraz chowasz się w skórze klona ??? A co do twojego komentarza parę post ów wcześniej - dla mnie forum ma walor merytoryczny i rozwalanie wątków przez bicie piany i pseudopolityczną agitację nie ma sensu - zobacz sobie diyaudio czy nawet naszą Triodę, tam trolle waszego pokroju są natychmiast i dożywotnio banowani. Oby tu też tak w końcu było...

Od 2555 dni wiem co tu się dzieje, więc

>graaf, te 1600 wsadź se w d..ę.

trochę przesadziłeś, forum istnieje od lipca 2001, czyli około 2430 dni,

ale żyć zaczęło rok później w lipcu-sierpniu 2002 czyli w sumie około 2065

panie chochla

argus

Zapuść sobie teraz Mozarta i pośsij cygarko. To będzie poprawne politycznie. Zmień też wodę! Ta, której używasz nie miała prawa znaleźć się w Twoim arsenale.

PS. Buty sam sobie pastujesz?

>graaf, ale przeciez ty trol jestes? nie masz instynktu samozachowawczego? :)

:-))

no niektórzy tak mówią i może i mają rację, nie polemizuję :-))

leję na to

dla mnie zajrzeć tutaj to jak wypić małe piwo - czasem ma się ochotę i smakuje

nie jestem uzależniony :-))

nie śleczę tu od 5110 dni od rana do nocy pod pięcioma nickami

no i jest jeszcze audiohobby, gdzie mnie mile przywitano - widocznie tam lubią trolle :-))

pzdrw.

graaf

argus,6 Mar 2008, 15:58

>To sobie wraz z chochlą wyemigrujcie na nowe forum i nie zawracajcie nam głowy bzdurami.<

A kto tu zawraca komukolwiek głowę? To właśnie takie niewydarzone osobniki jak ty wiecznie jęczą, stękają, oburzają się na innych, szukają ciągle dziury w całym. Kto karze ci wchodzić na bocznicę i podbijać pianę? Siedź na triodzie lub DIY i się udzielaj, folklor zarezerwowany jest gdzie indziej i są na tym forum miejsca do tego, a ty jeżeli chcesz być świętym to wal do klasztoru i tyle, i tam się zadręczaj, bo tu udręczony jest ten, kto chce nim być.

graafcio,

kpisz sobie? Sam przez gro forumowiczów zostałeś w swoim czasie uznany za stereolitowego zboczka, to równoznaczne ze świrem chyba? Ale dla folkloru jesteś wręcz tu niezbędny jak: Vladko, Alfredo i paru innych fajnych gości.

Jest drobna różnica - to, co się tu dzieje ma się tak do folkloru jak krowie g.... do befsztyka, trudno to nawet nazwać rezerwatem. Jeśli już - to pokój bez klamek służący do walenia łbem o ścianę w celu rozładowania kompleksów i frustracji. Do kompletu brakuje tylko etatowego psychologa.

argus, 6 Mar 2008, 17:42

argus, 6 Mar 2008, 17:42

>Jest drobna różnica - to, co się tu dzieje ma się tak do folkloru jak krowie g.... do befsztyka,

>trudno to nawet nazwać rezerwatem. Jeśli już - to pokój bez klamek służący do walenia łbem o ścianę

>w celu rozładowania kompleksów i frustracji. Do kompletu brakuje tylko etatowego psychologa.

Krowie gówno to ty masz chyba we łbie. Psychologa to trza właśnie tobie.Dlaczego tak skrajnie i rozpaczliwie patrzysz na świat w ogóle, a tak skrajnie na świat forumowy. Tu, do tej pory(oprócz przehandlowania) nic nie wydarzyło się takiego, by podnosić jakiekolwiek larum, w które ty wpadasz od czasu do czasu, wprawdzie z rzadka ale z lubością. Jeśli masz i ponoszą ciebie moralizatorskie zadatki , to wal na inne fora i tam się realizuj, tu nikt po tobie nie będzie płakał, bo nawet nie ma po kim.Życzę więcej luzu do życia i nie brania wszystkiego co tutaj sie odbywa jak domu wariatów. Widzenie tego forum w ten sposób, świadczy że sam jesteś sfrustrowanym wariatem któremu cały świat kojarzy z wariatkowem, a to już samo w sobie jest bardzo niebezpieczne gdyż chodzisz wolno i stanowisz zagrożenie dla innych. Gdyby to forum było domem wariatów to czyż chłopcy walterowcy by je kupili?, zastanów się jeśli to jeszcze potrafisz.

don't worry, facet. Luzu to chyba tobie brakuje, skoro się tak pienisz. Wolność słowa mamy, no nie ??? To daj i mnie czasem ponarzekać, nie ma obowiązku, żeby wszystko mi sie tu podobało. Ale rozumiem, że koniecznie twoje musi być na wierzchu - to tez o czymś świadczy...

Z innej bezczki.

Ponownie zadam to pytanie.

Czy będzie mozliwosc dołączania zdjęć w "opiniach"

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jar1

Jarku ty od zawsze tylko po wierzchu pływasz i to od lat, jesteś najlepszym czerwonym gównem w historii tego kraju, a koloru to nigdy nie zmieniasz, mimo upływu lat i starczej durnoty.

argus, 6 Mar 2008, 19:27

>don't worry, facet. Luzu to chyba tobie brakuje, skoro się tak pienisz. Wolność słowa mamy, no nie

>??? To daj i mnie czasem ponarzekać, nie ma obowiązku, żeby wszystko mi sie tu podobało. Ale

>rozumiem, że koniecznie twoje musi być na wierzchu - to tez o czymś świadczy...

Kto tu się pieni, haha, to jest dopiero ubaw.

Facet, ty rozumiesz w ogóle to co tu klecisz, chyba masz kiełbie we łbie. ???

Ty i obrońca wolnego słowa, to chyba jakaś kpina, przecie z ciebie zamordysta zasrany i to bez poczucia humoru.

Ponieważ cel, wyrażony w tytule wątku, został chyba osiągnięty, za chwilę zamykam wątek. Uwagi dotyczące forum można nadal wpisywać w odpowiednim wątku założonym przez Lukara, zaś dotyczące błędów w wątku założonym przez wojprzy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.