Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>>Harvi

">Osobiscie uwazam, ze nie powinno sie kasowac wpisow nikogo !!!! Zle wpisy daja tez jakis poglad o

>piszacym. Jesli juz nalezy kasowac piszacych + kazdego kto ma dwa nicki!!!!"

Wybacz ale jak zaczynam śledzić wątek (tzn czytać) od 1 strony (bo wcześniej mnie nie interesował) a stron jest 24, przy czym 10 z konkretnymi wypowiedziami (reszta to kłótnie i sprzeczki) to mi ręce opadają. Trzeba robić cięcia, cięcia i jeszcze raz cięcia..

Ale chamska cenzura. Widzę, że usuwane jest dokładnie wszystko, co nie leży politycznie moderatorom?:)))

Mój żart, że zostałem moderatorem i jego konsekwencje też poleciały do kosza. Ajajaj, ktoś nie lubi czytać o zachowaniu kolegów z forum.

Wielkie brawa dla moderatora, super.

PS. Jeżeli mam jeszcze do wyboru, to już wolę bluzgi i epitety wernena, albo pietruszenie PE(PE, nie przejmuj się, poprostu nie jestem wystarczająco mądry, żeby "Ciem" zrozumieć;)).

Pozdrawiam

Dead_Dog, taki magik, to ja nie jestem. Zwtkła sklera, nie pamietałem w którym wątku sie wpisałem.

Swoją drogą moze faktycznie lepiej będzie jak moderatorzy będą sklejac podobne wątki w jeden?

Np. wątków o gainclonie na DIY swego czasu było kilka. Uważam, że jeden wątek Gainclone w zakłądce DIY wystarczy. Drugi np. w "Stereo" opisujący wrażenia z odsłuchów.

Na bocznicy również wystarczy moim zdaniem jeden wątek dot. funkcjonowania forum. Wątek gutekbulla informujący o tym, że został moderatorem spokojnie można stopić w jeden z Lukarowym.

Moderatorów jeszcze raz uniżenie;) przepraszam, za pomówienie.

Pozdrawiam

Ponawiam moj wczesniejszy wpis...

No to trzymajac sie tematu watku, mam propozycje, bana dla pana McGyvera za robienie z ludzi balona, podszywanie sie pod osobe trzecia i ukryta reklame...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Najbardziej mi sie podoba, ze Lukar robi to co chce. Moze sie myle, ale czy mozna zmodyfikowac/zmienic swoje wlasne haslo logowania? Jak zmienic swoj adres e-mailowy w sekcji "ogloszenia"?

foxbat, dajmy spokój. MG zaplacił już za autopromcję-antyreklamą. A jego kolumny naprawdę grają spoko. W sumie to nawet nie wiem ile kosztują. Zakładam, że ok 4-5Kzł. W każdym razie, jeżeli dobrze myślę, to grają bardzo dobrze. Może za te pieniądze ja akurat wybrałbym coś innego, ale to moje zdanie.

lancaster, trzeba miec jakies zasady... ja sie nie czepiam jego kolumn! nigdy sie nie czepialem kolumn... a to ze ktos robi dobry produkt moze oszukiwac? bo jak to inaczej nazwac? przeciez on jako osoba trzecia najezdzal na konkurencje...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

lancaster, powiedz :) jak sie nie zgadzasz chetnie wyslucham kontrargumentow! Moze mnie przekonasz, ze wszytko jest ok... serio

co do McGyvera/Graftona - jestem przeciwny odgórnemu banowaniu KOGOKOLWIEK

chyba że na własne życzenie - jeśli sam McGyver życzy sobie tego - to proszę bardzo.

McGyver - po prostu zrobił klona w zbyt prosty sposób i dał się złapać tak jak dziecko i został kozłem ofiarnym (co nie umiejsza jego winy)

- jakby jeszcze przyznał się oficjalnie i opisał mechanizm jego działań - byłoby super od razu bym mu mógł podać rękę i nie czułbym się tak jak teraz - wydymany przez McGyvera/Graftona

POZOSTALI ciut sprytniejsi od niego - są nadal BEZKARNI

Są nadal ANONOMOWI i przez to bardziej niebezpieczni.

Moje trzy grosze: przyznaje nie czytałem ostatnich klikunastu wpisów, ale podpisuję się obiema rękami pod moderacją. Myślę, że wyznaczone do tego osoby zasługują na ten kredyt zaufania, więc niech nie gadą już ludzie pierdół, że czyjaś wolność jest ograniczana. Jak się komuś nie podoba, niech wy........la. Ile z tych osób napisało coś naparwdę sensownego i pomocnego dla innych?????? Czy te osoby zapomniały, że to przede wszystkim forum audio stereo??? Ja osobiście jestem za tym, żeby wyrzucać wpisy typu: "Zaśmiecanie forum. Daj spokój" Szanujmy siebie nawzajem i nie deptajmy kogoś za to, że nie skorzystał należycie z wyszukiwarki. Można zwrócić uwagę w bardziej uprzejmy sposób. Dla mnie duże gorsze są odpowiedzi na watki od osób, które nie mają nic do powiedzenia, a które mnożą wpisy pod przeróżnymi tematami - to jest prawdziwa fabryka śmieci na tym Forum, a nie powtarzające się wątki, które wcale nie są takie bez sensu. Może ludzie mają nowe spostrzerzenia, może kontekst jest jednak trochę inny?

Własnie widać dowód na to,o czym piszę: co to kogo obchodzi co zrobił Dead Dog???? Nie można maila do niego napisać??? Te watki czyta setki ludzi w każdej godzinie. Co ich obchodzi co zrobił Zdechły Pies, z całym szacunkiem dla Zdechłego Psa. Czy tematu ludzie nie widzą? Przypomnę: Forum - propozycje, uwagi, pomysły.

piotr_lass

na forum rzadko kto ma maila niestety i dlatego z przyzwyczajenie dokonałem wpisu

a co mam robić jak ktoś maila nie ma?? - co proponujesz??

poza tym zgodnie z tym co proponujesz - również powinieneś zamiast czynić wpis wysłać dwa maile do nas zamiast wpisu. pozdrawiam

No dobra, poniosło mnie trochę, może to wcześniejsze doświadczenia się odezwały. Ale chyba jest w tym trochę racji o czym pisałem. Jak wszyscy będziemy zwracać się do siebie osobiście w różnych pierdach na forum, to co z tego wyniknie. Pozdr. Piotr

A w tym konkretnym temacie, to Ty nie tylko maila a nawet komórkę podajesz nie tylko maila Niech Lancaster umówi się z Tobą na spotkanie, skoro te szczegóły takie pasjonujące :)

może jeszcze sprecyzuje: nie chodzi mi o to, żeby nikt nie zwracał się osobiście do innej konkretnej osoby. Ale myślmy o tym, czy jest to też dla innych choć odrobinę ciekawe. Jak widzę czaasami nowy dla mnie wątek, który ma ponad 200 wpisów i mam to wszystko przejrzeć po to, żeby odkryć że 20 % jest wogóle w temacie to krew mnie zalewa. Ale to juz naprawdę żadna osobista uwaga do Lancastera czy Dead Doga, tak ogólnie po prostu. sorry guys :)

piotr_lass - masz rację też mnie krew zalewa ale to jest zauważ bocznica i do tego wątek nie o audio - tylko jak ulepszyć forum.

A lancaster - w słowach do mnie m.in. - zwraca właśnie uwagę góry i czytelników na to że m.in można nadal hasła komuś podać i swawolić do woli - bo nie ma możliwość np. zmiany hasła.

Dead Dog, miło, że odpisujesz. Najważniejsze, że jest nić porozumienia. To cenna rzecz na tym Forum, gdzie ludzie udowadniają swoją wyższość - naprawde nie było to moim celem, tylko fajne to Forum, więc dbam o niego jak Pies Ogrodnika ;)

lancaster

jestem "żywy" - realny- widziało mnie w realu co najmiej trzech znanych szanowanych forumowiczów.

Ze sporą ilością osób byłem w taki czy inny sposób w kontakcie poza forum, rozmawiałem przez SKYPE np. dziś z forumowiczem i to nie o ścisłym audio tylko o kompach np.

MariuszJ - nawet napisał ostatnio na forum że mnie zna osobiście. Byłem w naszym łódzkim św.p. klubie audio OSOBIŚCIE.

Ludzie mnie widzieli.

Nie jestem Atoposem ani kimkolwiek innym na forum. Występuję "pojedyńczo" i w swoim imieniu

z audio nie wiążą mnie żadne kontakty finansowe, nie przypominam sobie nawet bym coś sprzedał z typowego audio komukolwiek.

>lancaster

>"Zresztą atoposa nie potrzeba bronić moim zdaniem. Nic nie spsocił."

Jak to nie spsocil ! Chyba zartujesz !

Piepszony TROLL ! Jak mozesz wogole starac sie go wybielac i usprawiadliwiac !

Wszyscy Tu cierpimy przez niego ! To on sprowadzil ten chaos do naszego forum !

A na nas Gniew Lukara !!!

Precz z tym smieciem ! Nalezaloby go pogonic...kilometr...lub dwa...

Wypedzic go na pustynie, albo do lasu ! Niech tam sie onanizuje ta swoja pseudo-filozofia !

A nam, normalnym ludziom takim jak ja, jacch, Rust, Jazz i innym kumatym kolesiom -

niech Wreszcie da Spokoj ! Bo od tego mozna naprawde zglupiec !

Siema

Jesli sa moderatorzy, rozumiem ze niektore wpisy moga byc przez nich usuwane. Wpisy jednak nie powinny znikac bez sladu, a akcje moderatorow powinny miec mozliwosc oceny przez uczestnikow forum. Proponowalbym stworzenie czegos takiego jak "Trash Bin" gdzie kazdy usuniety wpis, lub nawet caly watek, bedzie sie znajdowal permanentnie, lub przynajmniej przez pewien okres, mozliwy do wgladu przez forumowiczow.

I tak np., obecny watek zamiast 250 wpisow, mialby moze z 50, ale za to kazdy na temat. Pozostale uwagi, mimo ze cenne, ale ze nie wnoszace nic nowego w temacie "pomysly i propozycje" znalazyby sie gdzie indziej, chociaz dalej do wgladu na forum. Moderator mialby takze mniejsze wyrzuty sumienia usuwajac wpisy nie na temat, poniewaz wpisy by ginely

Watek tylko na temat jest z kolei bardziej produktywny. Osoby ktorych wpisy sa systematycznie usuwane, zanim cos napisza ponownie moze sie zastanowia czy warto.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.