Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Leszek, 8 Wrz 2006, 08:19

>Kubrik jeśli masz 1,80 m wzrostu i jeśli tego pragniesz to trafię Cię nawet w czoło :o) i nie

>jestem nawet akrobatą :O)

Wiesz czym rozni sie duzy facet od normalnego? Duzego latwiej trafic i glosniej pada :-)

BanBanTulipan, 7 Wrz 2006, 18:44

>czy tez musicie poczekac, az Tatus przyjedzie ?!

Chyba zdajesz sobie sprawe, ze jesli ktos jest pozbawiony samodzielnosci przez dluzszy czas, to nawet gdy ja odzyska musi dlugo uczyc sie podejmowac samodzielnie decyzje ;-)

Leszek, 8 Wrz 2006, 09:42

>Kub >Wiesz czym rozni sie duzy facet od normalnego? Duzego latwiej trafic i glosniej pada :-)

>Próbowałeś :O)

Z broni dlugiej na 250 m - bez optyki :)))

Przypomniał mi się jeden kolega - ochroniarz w dyskotece (dawno temu)... Taki wypełniacz drzwi gabarytami (dobrze uszczelniał). jeden mały cygan mu przyp... olił w cyngle i gościu z wysokiego zrobił się długi :)))

Leszek, 8 Wrz 2006, 08:19

>Kubrik jeśli tego pragniesz to trafię Cię nawet w czoło :o)

LOL - co Ty... nóżka cię przeważy :)))

A jak za często bedziesz wymachiwał, to pikawa może nie wytrzymać ;)

jozwa maryn

Po odcchrząknięciu, należałoby kontynuować tak ładnie zaczęty referat (na mównicy) :-)

Prawidłowo, prelegent, zwraca sie do słuchaczy:

"Panie i Panowie"

lub

"towarzyszli i towarzysze" - "dajcie po dysze, to wam coś wydyszę" :-)

Pozdrawiam

>Leszek

> Józwa jesli to do nas (mnie i Kubrika)to my się tylko tak przekomarzamy :O)

To jest zupelnie NIEISTOTNE !

Wazne jest co sadzi - Moderator !

Moderator WIE LEPIEJ, ze to nie zadne przekomazanie, tylko ZAGRAZAJACY SWIATOWEMU BEZPIECZENSTWU - ZABOJCZY KONFLIKT !

Tym bardziej, ze i tak Qubricka nigdy nie lubil !

>Slav

Absolutnie sie zgadzam ! :))

Paradoks tylko, naszej sytuacji polega na tym, ze Tutaj wiedzacy mniej wskazuje droge wiedzacemu wiecej !

I w dodatku jest posiadaczem brzytwy !

Baner, 8 Wrz 2006, 17:40

>>M&M-sy

>

>Czy moglbym wiedziec za co KONKRETNIE : Arsen Lupin, VaBanQue oraz BanBanTulipan,

>dostali znowu - ZOLTE KARTKI ?!

Ależ proszę, pkt. 16 regulaminu.

>Walery

A skad Walery wiesz (oraz co najmniej czterej Twoi koledzy),

ze owi trzej gentelmani to - TA SAMA OSOBA ?!

Czy mogbym prosic o jakis np. wydruk pokazujacy, ze logowali sie

spod jednego numeru IP, lub cos w tym rodzaju !

W przeciwnym wypadku, bedzie to czysty, nie poparty niczym - woluntaryzm !

Nie tak dawno Lukar autorytatywnie twierdzil, ze jestem - lancasterem !

(czy Tez tak uwazasz ?)

A dlaczego Qubric nie dostal ? Przeciez Wszyscy wiedza, ze to ja ?!

Baner, 8 Wrz 2006, 18:12

Walery

>A skad Walery wiesz (oraz co najmniej czterej Twoi koledzy),

>ze owi trzej gentelmani to - TA SAMA OSOBA ?!

Cóż atoposie, po prostu jesteś NIEPOWTARZALNY

>

>W przeciwnym wypadku, bedzie to czysty, nie poparty niczym - woluntaryzm !

Kurcze dopiero kończe hasła na "P" ;-)

>

>Nie tak dawno Lukar autorytatywnie twierdzil, ze jestem - lancasterem !

>(czy Tez tak uwazasz ?)

Oczywiście. I Marią Curie-Słodowską również;-)

>

>A dlaczego Qubric nie dostal ? Przeciez Wszyscy wiedza, ze to ja ?!

Cóż w przypadku w/w to już chyba 7-miu głosowało ale Qubrick znalazł SPOSÓB - dlatego wydaje mi się że nie jesteś jednak nim

>Walery

A jesli juz nawet dochodzicie do tak bezsensownych, niczym nie popartych wnioskow,

to potrzebujecie na to calych - tygodni i robicie to wtedy, kiedy wlasnie rozmawiam z Jozwa ?!

Rozumiem, ze to Wasz fajny kolega, ale chyba jakies zasady "Savoir-vivre" - obowiazuja ?!

(nawet jesli Wasz kolega - Jozwa ich nie przestrzega !)

To robi sie juz ZASADA ! Niewygodne pytanie - BAN !

>Walery

Czyli tak drastyczne decyzje zapadaja, bo Wam sie - "cos wydaje" ?!

Czy Twoje haslo jest trudne ? Czy jezeli bym je odgadl i napisal w Twoim imieniu cos b. nieprzyjamnego,

czy niezwlocznie dalbys, z kolegami - Sobie, bana ?! Jak ZASADY to ZASADY ! Nie uwazasz ?!

Ty tez jestes niepowtarzalny, Walery ! :) Ale wydaje mi sie, ze pomimo to, nie byloby problemu aby cie

w pewien sposob - zasymulowac !

Czy zdajesz Sobie sprawe, ze juz kilka Osob pisalo poslugujac sie moim nickiem (za moja wiedza i BEZ niej !),

i nikt nie zwrocil najmniejszej uwagi, ze to juz - nie ja ?!

Czy na Tym forum obowiazuja TWARDE, UCZCIWIE PRZESTRZEGANE - ZASADY, czy to co - lolowi czy innemu

palowi55, przyjdzie akurat do niezbyt rozgarnietego - lba !?!

Tworzycie bzdurne zasady, ktorych Sami nie przestrzegacie i ktore DEMORALIZUJA to Forum !

Pozdrawiam

Ps. i mozesz mi WIERZYC, Walery ! NIE jestem Maria Sklodowska-Curie ! :))

I jeszcze jedna uwaga natury praktycznej !

Czy nie zdajecie sobie sprawy, ze postepujac w ten sposob i dajac mi (jesli nawet to prawda, ze to - ja ! :),

nieustannie z byle wyimaginowanego powodu - zolte kartki, ZWIEKSZACIE tylko ilosc nickow na Forum ?!

Chcecie jeszcze 200 ?!!! :P Prosze bardzo ! Zaden problem !

Zawsze mowilem, ze chce byc tylko - atoposem i NIE POTRZEBA mi zadnych dodatkowych nickow, gdyz ja nic tutaj nie - knuje !

Ale WAM to nie jest na reke, bo mogloby sie okazac ze nie macie za co mnie banowac, i mielibyscie - klopot ! :)

Stworzcie PRZEJRZYSTE Zasady i bezwzglednie ich PRZESTRZEGAJCIE (bezwzgledni powinniscie byc rowniez w stosunku do SIEBIE !),

a nie bedzie wiecej ZADNYCH problemow !

Chyba, ze to forum to tylko jakas - przykrywka i chodzi o cos - zupelnie innego !

Wtedy nie dziwcie sie, ze ktos Wam wykazuje Wasz - CYNIZM i z nim walczy !

Atopos:

Zasady tego forum są proste - należy ono do Lukara (założył je, płaci za hosting), a więc interpretacja regulaminu należy również do niego. Jak ci się nie podoba to nikt ci nie każe tu zaglądać.

Ciekawe czy jak wchodzisz do kogos w gości to czy również zaraz rozstawiasz go po kątach? A może jesteś squaterem i domagasz się pełnej wolności zajmowania cudzych domów?

misiomor, 8 Wrz 2006, 20:33

Forum publiczne to nie dom - dałeś porównanie jak szyby do szybowca. A jesli już porównywać fora internetowe do domu, to chyba do publicznego.

Kiedy ktoś wchodzi do sklepu to ma prawo kupić i nie masz prawa mu tego odmówić - choćby sklep był twój. Więc łaskawie skończcie już z tym porównywaniem forów do domu.

Załóżcie sobie forum zamknięte dla innych - najlepiej forum 20 "M" i bedzie po problemie.

Podałem przykład manilupacji jaką stosuje Lolo - jak trzeba było wyciać wpis skierowany do niego to od razu znalazło się quorum. Kiedy jednak różne niedojeby zaśmiecały mi wpisy w watku na DIY to jakoś żaden "M" nie ruszył palcem, a Lolo twierdził ze w takich wypadkach nie mogą się zebrać w pięciu.

Ponawiam propozycje. Ujawnić kto glosuje za każdym usnięciem wpisu i banem. Oraz wprowadzić oceny dla Moderatorów (5 negatywów i np. taki wyszczekany Lolo robi wypad na tydzień od moderowania).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.