Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>jar1

W pelni popieram i proponuje na poczatek realizacje 3-punktowej propozycji jara_1 ! :

1. Sensowny wybór i późniejszą weryfikację moderatorów - by nie dopuscić do panoszenia się 'bandy kolesi' - tak jest teraz.

2. Bocznica niemoderowana

3. Jawność moderowania

Pozdrawiam

Szanowni Koledzy,

Albo będziecie pisać na temat tego wątku albo ja zniechęcony już usuwaniem tu wielkiej ilości wpisów nie na temat, (palce bolą, a czas leci) pierwszy zacznę proponować co niektórym (n. i. ;) żółte kartki, bo ile można chrzanić nie na temat.

* * *

Chciałbym i zależy mi, aby ten akurat wątek BOCZNICY był przykładem merytorycznych wpisów na temat, a nie rozmowach o czymkolwiek, w tym o... (a tego ode mnie nie uszłyszycie ale sami wiecie o czym ;) Kolega jar1 albo Sapota wiedzą na pewno ;)

Wielu wątków BOCZNCY nie czytam i nie ingeruję w ich treść - jak chcieliście (ale zawsze mogę zacząć, bo trudno wyczuć kiedy mi się to odwidzi). Zależy to od Waszych wpisów.

Bierzcie przykład z powyższego wpisu nt. tego wątku Kolegi Sapoty :) -Wzór ! :)

Pozdrawiam,

Wasz ulubiony "M"

PS. Nigdy Was nie opuszczę :) /Najgorsza jest ta samotność w sieci :) /

PSS. Możecie zgłosić mój wpis do moderacji, jako nie zupełnie na temat ale wtedy stracicie ze mną możliwość konwersacji. Wybierajcie :)

Aha, przymykam czasem oko na 2-3 wpisy pod rząd nie na temat, bo idealnie nt. rozmawiać nie każdy umie :) (Przykładem recenzja sprzętu N. w wątku o H. i ten tutaj mój wpis :)

>andrea29

Usilujesz byc dowcipny czy juz tak olales sprawe, ze lecisz czystym CYNIZMEM ?!

Czy mozesz wreszcie odpowiedziec Malgosi dlaczego dostala DOZYWOTNIEGO BANA,

i kiedy wreszcie zostanie jej cofniety ?!

Sopota, 11 Wrz 2006, 21:30

Napisałem serio. A że nabrałem zdrowego dystansu do tego co tu wyczyniacie to się z Was śmieję (bo co innego mi pozostało i dlaczego nie :)

Ad. Małgosi nie b. jestem zorientowany w temacie. Widać coś przeoczyłem. A nie jest to aby czyjś zdublowany nick ?

Na dziś kończę udział w tym wątku. O M. poszukam i poczytam kiedy indziej.

Tylko czemu Ci tak na niej zależy ? Czy to Twoja dziewczyna ? (Najwyraźniej czegoś nie wiem albo nie jestem świadomy.)

Myślę, że jak dostała dożywotniego bana to chyba już klops na wieki. He, musiała się widocznie nieźle "zasłużyć".

Tak o tym myślę (sorry za szczerość).

Nie jestem właściwym (kompetentnym) adresatem co do ostatniego pytania. Na początek poszukaj może odpowiedzi w regulaminie (ostatnio się zmieniał). Albo zaproponuj nowy - na miarę obecnego forum.

>>andrea

nie pisalem nic w tym watku bo po co inni napisali juz wiele :)

ale twoje wpisy mnie sprowokowaly to zadania nurtujacego mnie po przeczytaniu tychze pytania:

czy juz calkiem ciebie pogielo, zeby nie zadac tego pytania bardziej dosadnie ??

jezeli swoimi pogladami reprezentujesz moderatorow, audiofili oraz tych o ktorych sie mowi ze sa inteligentni to stwierdzam ze czas na ewakuacje z tego forum bo to nie ta bajka :(

pozdrawiam

m.

Cheche, dostała dożywotniego bana i spodziewa sie mieć amnestię? To tak jagby ktoś dostał dożywocie za gwałt i spodziewał się wyjść za dobre sprawowanie, przez parę tygodni bo w kiciu nie miał kogo gwałcić- cheche niezłe.

Mam propozycię może niedożeczna .Dać autorowi wpisu możliwość refleksji i zbanowania własnego wpisu - nie na temat. Ale tak by wpis nie znikał tylko zostawał ukryty a kazdy urzytkownik żeby miał wybór czy czyta jak leci czy tylko na temat . Wtedy ta skarbnica wiedzy będzie łatwiejsza do przekopania by uzyskać potrzebną informację. Lecz jezeli sam nie zbanuje swojego wpisu nie na temat a zostanie on zbanowany przez panów M... to znika bez możliwości pozostaniawpisu w ukryciu . A może jeszcze lepiej było by urzyć dwie ramki do wpisywania wpisów jedną zatytuowaną na temat a drógą nie na temat . Wiem ze to pewnego rodzaju rozpasanie na serweże, lecz osoba która będzie miała wybór wktórym miejscu ma umieścić swój wpis przez chwilę się zastanowi gdzie powinien on się znajdować i tam go umieści. Mając świadomość ze w przeciwnym wypatku moze jego twórcza inwęcja zaistnieć na foróm na bardzo krótko i nikt z nią się nae zapozna. Pozdrawiam serdecznie wszystkich piszących na temat i tych wręcz przeciwnie piszących {;o) Bodo_z.

netboy, 11 Wrz 2006, 22:05

Jakoś nie kumam o co ci chodzi :(

Czy Ty też nie możesz pojać, że każdy z nas ("M-ów") mówi i pisze WYŁĄCZNIE za siebie ? Tu nie ma my - "M-y", jest każdy z nas i to forum.

Jeśli moje poglądy Ci nie leżą to co mam zrobić ? Chcesz odejść ? -Droga wolna - nie będziesz pierwszy ani ostatni. Tylko nie mów, że przeze mnie, bo nie uwierzę ;) W najgorszym wypadku moje NIE to 20% całej akcji.

"M-y" nie stoją za sobą murem ale to już pisałem, tylko jakoś nikt tu nie chce w to uwierzyć.

Nie mam więcej nic do powiedzenia w temacie (o ile w ogóle Cię zrozumiałem).

* * *

Zamiast biadolić, możesz wnioskować o usunięcie mnie z grona "M -ów" albo co uważasz - Twój wybór i za to będziesz oceniany przez wszystkich - jak każdy.

Masz do mnie jakieś mgliste pretensje, a pozdrawiasz - nie rozumiem Ciebie.

>>andrea

NIE pier**l !!

majac M przy niku nie mowisz tylko za siebie !!!

i nie staraj sie byc dowcipny bo ci to nie wychodzi :(

pozdrawiam bo to kulturalnie :)

jar1, 11 Wrz 2006, 22:37

>Wnioskuję o usuniecie Andrea29 z grona moderatorów !

Jarek ... daj spokój ... nie ma z tym człowiekiem o czym dyskutować.

Wystarczyło że niektórzy otrzymali namiastkę władzy i już im kompletnie odbija!!!

Ja mam tylko jeden postulat do Moderatorów!

Proszę o większą kulturę w stosunku do Forumowiczów w wątkach przeznaczonych wyłącznie dla was (Bocznica Modetarów)!!!!

Bo nigdy nie wiadomo kto i gdzie to opublikuje ;)

Moderujcie dalej chłopcy ;)

zdezi

andrea29 -->

Aha, przymykam czasem oko na 2-3 wpisy pod rząd nie na temat, bo idealnie nt. rozmawiać nie każdy

umie :) (Przykładem recenzja sprzętu N. w wątku o H. i ten tutaj mój wpis :)

... możesz wyciąć ten wpis !!! Jeśli tak bardzo Ci on przeszkadza złośliwcze !!!

zdezi

" NIE pier**l !!". Kulturalne? może dosadne i głupie w tym przypadku, w zeszycie tesz tak pisałeś NetBoy. Miałem lufę za ortografię , lecz po polsku bez bluzgania to pisać prawie mnie wychodzi, Unosisz sę gniewem łatwo, jak śuras z piaskownicy. A prubójesz brylować na inteligętnego , Jar jest chociasz dowcipny bo wie kiedy i gdzie się pojawić. A jak to Forum PIE.....E to poumieracie z nudów chyba że założycie własne , tylko kto zechce tam zaglądać?

Lukar - wczoraj rozmawialiśmy z kolegą z forum i stwierdzilismy, że duzym ułatwieniem byłaby wyszukiwarka w dziale ogłoszeń. Czasem szukasz konkretnego urządzenia i po prostu byłoby łatwiej.

pozdr

adam/parmenides

Bardzo proszę o konstruktywne włączenie się do dyskusji na temat zasad funkcjonowania forum prowadzonej w wątku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Wszelkie racjonalne propozycje zmian, oraz rzeczowa (i spokojna) krytyka propozycji nieracjonalnych, będą mile widziane :-)

Prośba jest skierowana zarówno do normalnych forumowiczów, admina jak i obecnych moderatorów.

pozdrawiam

Gustaw

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.