Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej nie drogi jar1

Jak zapewne wiesz inaczej wygląda proces edukcji w szkole średniej a inaczej na studiach i jeszcze inaczej na doktoracie....czasami mam ochotę na jakis ciekawy tekst a przez duża ilość plew cięzko mi wyłuskać odpowiednie informacje...a tak spodziewam się ze poziom tej konkretnej zakładki byłby wyższy.

Robienie jakiś grup 'wtajemniczonych inaczej' wydaje mi sie bezzasadne i niecelowe ( np z powodu brodzenia w swoim sosie)

>pawelm

Genialny pomysl, pawelm !

Jeden z "najdluzszych stazem" (+1000 dni !) i jednoczesnie jeden z najmedrszych Ludzi na Forum

(a moze i z jakichkolwiek, ktorzy - kiedykolwiek zyli na Ziemi !) - pitdog, moglby zostac Waszym - Prezesem !

Udzielal by sie w stworzonej specjalnie dla Niego zakladce : "Super Plus Ultra - Dojrzale Przemyslenia" !!!

Choc mysle, ze skupienie tak POTEZNEJ energii Intelektualnej i Duchowej w jednej zakladce, doprowadzic

by moglo do niekontrolowanej reakcji intelektualno-termo-jadrowej ktora spopielila by Cala Ziemie !

Wiec moze jednak - nie !

pawelm, 22 Wrz 2006, 13:51

Cholera napisałem duzo ale mi wcięło;-)

Tylko w skrócie więc zapytam. Czy naprawdę chcesz szybko zostać obiektem żartów w pozostałych zakładkach? Taki tego bedzie efekt. Reszta od razu (wielu na pewno) uzna tych z 'nowej' zakładki bufonów. Wzbudzanie zazdrosci zawsze odwraca się wytryskiem negatywnych uczuć z drugiej strony.

Zauważ, że w egalitarnych klubach inni z poza nie mają mozliwośći nawet podgladania - tak jak na spotkanku z przyjaciółmi w domu. Forum to co innego.

jar, ja tylko w kwestii formalnej.

Miałeś na myśli elitarne kluby do których inni z poza nie mają mozliwośći nawet podgladania?

Bo do egalitarnych to raczej mają, a nawet bym powiedział, ze takie nie sa tworzone(chyba?);)

pawelm, po co taki klub?

Przecież możecie sobie pogadać na PW, prze telefon, via mail jezeli nie macie ochoty, żeby osoby postronne to czytały/słyszały?

Wiem, wiem, po ostatnich wydarzeniach na forum człowiek teskni za odrobiną prywatności;)

Pozdrawiam

do jar1

masz dużo racji w klubach egalitarnych wygląda sie, jest się znanym, bogatym a inni niestety sio ;-D

Inni czytają ( z gazet) i wyobrażają sobie że tam są ;-D

Jednak broniąc odrobine mojej koncepcji dotyczącej tego forum nie obawiał bym się kpin ;-D w zmożonej ilości niż teraz. Wyobraż sobie kogoś kto po okresie zachwytu naszym forum zaczyna smiać się z weteranów ( mając staż np 100-300 dni ) ale kiedy znacznie się przybliży do 1000 dni i automatycznie mu udzielona zostanie z czasem zgoda to będzie dla niego nowa rola, hmmm myslę że ktoś taki będzie z natury bardziej spokojny ;-D a jego poglądy bardzie wyważone

Obawiam się natomiast innej rzeczy a mianowicie, że w tej zakłatce będzie pusto i nudno ;-( ale kto wie

Pozdrawiam

> Jednak broniąc odrobine mojej koncepcji dotyczącej tego forum nie obawiał bym się kpin ;-D w

>zmożonej ilości niż teraz.

Oj, nie byłbym taki pewny. Zauważ, że Ciebie osobiscie jeszcze nic nie dotknęło - stąd pewno Twoje przeświadczenie i nadzieja. Jak zaczną sie żarty to sam poczujesz ;-)

> e kiedy znacznie się przybliży do 1000 dni i

>automatycznie mu udzielona zostanie z czasem zgoda to będzie dla niego nowa rola, hmmm myslę że

>ktoś taki będzie z natury bardziej spokojny ;-D a jego poglądy bardzie wyważone

Moim zadniam, to też złudna nadzieja, raczej chciejstwo.

Dzielenie zawsze stwarza dodatkowe konflikty, tworzy sie układ MY i ONI. Podsyca agresję.

Brakuje mi tutaj działu dla osób którzy interesują się cyfrową obróbką dzwięku, kartami muzycznymi itd. W końcu dużo osób z nas słucha muzy z kompa (niektórzy amatorsko, inni profesjonalnie) więc warto byłoby zrobić taki dział - tak myśle.

soso, 3 Paź 2006, 12:41

>Lukar, znies ten godzinowy limit na bocznicy - prosze! To psuje atmosfere.

przylaczam sie do prosby, w ogole sie pisac w ten sposob nie da, a w koncu to forum dyskusyjne

Mag

Lukar, znies godzinowke. Zwroc uwage, ze odkad pojawil sie watek "polityka" w innych zrobil sie spokoj. Wszystkie frustracje wlasnie tam sie kanalizuja. Cale forumowe g.... wrocilo do szamba , ktorym jest "polityka", tam zostalo skanalizowane i juz raczej nie wyleje sie na inne watki. Cos tak intuicyjnie czuje.....Chociaz znies godzinowke na czas okreslony, niech to bedzie czas proby. Mysle, ze bedziemy sie pilnowali i juz wiecej balaganu jaki tu ostatnio panowal nie bedzie. Samoograniczenie nastapi. Znowu cos tak intuicyjnie czuje....przemysl to.

A może by tak również od czasu do czasu sprawdzać zawartość serwisu i wyłapywać podobne problemy jak

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

(brak pliku) pisałem, na maila jakiś tydzień temu do administratora. Jednak uważam, że jak się chce robić kasę to fajnie było by też podejść do tematu profesjonalnie.

Lub np.: błędy w skryptach typu (brak zakończenia stałej znakowej) - zauważyłem, że wprost proporcjonalnie z zwiększającą się ilością reklam na stronie przybywa również różnego typu błędów.

Piszę to w dobrej wierze, ponieważ jestem stałym czytelnikiem tego forum.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zastanawiam sie czy Lukar tu w ogole zaglada??? tak jak proponowal kyuss3, na razie na probe znies ta "godzinke" jak sie popieprzy to z powrotem ban...albo w pi...u powycinac wpisy nie na temat i po ptakach...

Lukar plissssss, zrob cos z tym!!

Mag

>Lukar

Wiem ze podobal Ci sie "Wladca Pierscieni" ! (mnie tez !), ale skoncz juz moze te dziecinade,

przestan bawiic sie w Morderatora z Mordoru i - DAJ LUDZIOM ZYC !

Przestan mscic sie na Bocznicy i daj sie Ludziom NORMALNIE ze soba - KOMUNIKOWAC !

Zajmij sie moze kodem, ktory sie sypie, sluchaj i ODPOWIADAJ na uwagi uzytkownikow,

a przestan sie we wszystko wpiepszac, wszystko kontrolowac, niszczyc i ustalac ile razy

na dzien mozna sie odezwac, bo to jakis kretynstwo ! Zacznij sie moze zachowywac jak

ludzka istota, a nie jakis popsuty automat !

Pozdrawiam

Nie wiem, czy Lukar tu zagląda czy nie, ale zaryzykuję i poproszę o jakieś happy hours dla wątków sportowych w ważnych chwilach dziejowych dla przykładu takich, jak wczorajszy mecz naszej reprezentacji.

A tu już niedługo Mistrzostwa Świata w siatkówkę. Jak tu żyć z jednym wpisem na godzinę? Jak tu żyć?;)

Może choć odrobina zrozumienia dla natury kibica.

Ł.A. Woman

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Lukar skoro zasada forum jest iz kazdy ma wylacznie jeden nick (co jest zapisane w regulaminie - kazdy kogo przylapie sie na posiadaniu dwoch nickow ma byc zbanowany) to na jakiej zasadzie funkcjonuja discorelax17 i discoamoniac71?

• 2 tygodnie później...

lukar, nieboze ty moje. czasami jestem przekonany, ze miast wierzejskiego - wystapisz ty. czlowiek sympatyczny, ktory jednak nie ma ochoty przyznac, ze z najwieksza przyjemnoscia nie przyzna sie do najwiekszego idiotyzmu na tym forum, choc uwaza je za wyraz genialnego ukrainskiego cwaniactwa. lukar - zachowaj sie na koniec tego biznesu jak hydraulik. mozesz zachowac sie jak hydraulik?

Raz, dwa, trzy, Baba Jaga patrzy !

Hop hop ! Jest tu kto ?!

A mozeby tak zamknac ten - ZUPELNIE MARTWY watek,

bo chyba szkoda miejsca na serwerze na takiego - TRUPA ?!

A w zamian, dac sie Ludziom - SWOBODNIE WYPOWIADAC w Tej Zakladce ?!

>mag99

Rozumiem, ze sugerujesz, zeby WASZ "Lukarowy" watek zostawic,

a te "inne", niepotrzebne watki skasowac ?!

Uderz w stol a nozyce sie odezwa !

A tak przy okazji, Lukar, dlugo jeszcze zamierzasz byc wrogiem

tego Forum i utrzymywac ten Stan Wojenny, chore ograniczenia itp. ?!

E... tam Vlad nie przesadzaj ja proponował bym nawet nieco zaostrzyć warunki zabawy: po dokonaniu przez kogoś wpisu na bocznicy blokuje się ona dla wszyskich użytkowników na godzinę - ale by była jazda!!!Swoją drogą to musi być fajne uczucie mieć swoje Forum i dyktować na nim warunki - wracasz do domu i patrzysz co tam się dzieje, przecież to lepsze niż akwarium bo nie trzeba karmić i zmieniać wody co więcej niektóre rybki chcąc być traktowane lepiej niż inne same wyskakują z wody i robią fantastyczne piruety w powietrzu.

• 2 tygodnie później...

Po cholerę pisać opinie, skoro się nie dodają! Namęczyłem się cholera jak chłop pańszczyźniany i... dupa. Wsiąkło jak kamfora. Pier...lę nie będę pisał tego drugi raz. Wklepię trzy słowa i musi starczyć.

Nigdy nie wiem jak się zapisze np. taki ciąg znaków:

CD Harman/Kardon HD755 --- PRE NAD s100 --- POWER GainClone lm3875 Premium Kit --- LOUD Audio Academy Hyperion III

(ciekawe jak się zapisało) Chodzi o to, że zamiast wielkich liter, tam gdzie tego chcę, jakiś durny skrypt się wymądrza i robi po swojemu. Kurdę, normalnie jak w Majkrosofcie, błeee, jak to wygląda, jak robal na blacie:

Cd harman/kardon hd755 --- pre nad s100 --- power gainclone lm3875 premium kit --- loud audio academy hyperion iii

To w rubryce 'testowany zestaw' w dziale 'opinie'.

Gubi wpisy, a jeśli nie, to się przemądrza. Do dupy again.

Lukar, jak dlugo jeszcze zamierzasz byc - JEDYNYM, WROGIM TROLLEM tego Forum,

nie dajac sie ludziom swobodnie wypowiadac i utrzymujac bezsensowny i ponizajacy

dla NORMALNYCH i WOLNYCH ludzi - zapis ?!

Jozwa zna ponoc dobrego specjaliste od problemow osobowosciowych !

Czemu nie sprobowac ? Moze znajdzie jakies wyjscie ?

Zobaczysz jaka to ulga, spojrzec na Swiat Zupelnie Swiezym,

pozbawionym Kompleksow i Uprzedzen - Spojrzeniem !

Pozdrawiam

Po jasna ciezka cholere ten watek wogole istnieje, z ponad 1500 wpisow,

skoro jego Tworca od - MIESIECY wogole nie reaguje na zadne : uwagi,

propozycje, postulaty, nie mowiac juz o pomyslach !

Zadna, nawet czysto TECHNICZNA kwestia, nie zostala nigdy wyjasniona,

z DZIESIATEK zglaszanych, ani nawet zaszczycona odpowiedzia czy dotarla

do adresata ! Od miesiecy, niezmiennie, jedyna odpowiedzia - aroganckie milczenie !

"Wlasciciel" tego Forum prezentuje destrukcyjnosc i indolencje ktorej - SILA BEZWLADU

bije na glowe najbardziej agresywnego - Trolla !

Udzielam sie na wielu forach, polskich i zagranicznych, jednych sympatyczniejszych

od drugich, i tego rodzaju aroganckie zachowanie, na absolutnej wiekszosci z nich

byloby po prostu : nie do pomyslenia !

Czy "wlasciciel" tego forum nie moglby rozwazyc mozliwosci "odstapienia" go na

jakichs zasadach, osobie bardziej komunikatywnej i kompetentnej, zainteresowanej samym

Forum jak i oczekiwaniami uzytkownikow, ktora zmienilaby go w cos bardziej przyjaznego,

otwartego i ewoluujacego w jakichs ciekawszych, otwartych na Swiat i nowe pomysly - kierunkach ?!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.