Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>Lukar

Ja wciaz - CZEKAM na wprowadzenie w zycie 2 punktow z mojego wczesniejszego wpisu !!!

Jakbys zapomnial, to przytaczam, in extenso :

"Wyszedlem do Ciebie jak zawsze, z otwartym sercem i bez najmniejszej urazy,

proponujac Ci po przyjacielsku pomoc w uzdrowieniu tego Forum.

Z tego co piszesz, z Twojej strony byl to tylko chwyt i proba przechytrzenia mnie.

Jak zwykle Twoje intencje nie wydaja sie byc czyste, a wypowiedzi w stylu :

"Vlad tyle walczył o pełną wolność a teraz walczy o moderacje (poprzez taką blokadę)",

sa cyniczne i wredne i przypomnialy mi koncowa sekwencje filmu "Konformista",

w ktorej totalnie zeszmacony kolaborant, powszechnie "ujawnia" kolaboracje innych.

Tak, zawsze walczylem o PELNA wolnosc, ale na Twoim "socjalistycznym" forum,

zrealizowac ja mozna, wylacznie - etapami.

Czy TY chcesz takiej wolnosci ? Jesli tak, wprowadz ja - NATYCHMIAST.

Ty jak widze, wolisz, podpierajac sie najwiekszymi SKURWYSYNAMI i moralnymi szmatami

tego forum, dalej prowadzic jakies manipulanckie gierki, ktore tylko ta zgnilizne - poglebiaja.

Zbanowales glupkowatego i w sumie poczciwego jaccha, a prawdziwe sk***ysynstwo - zostawiles !

ZADAM natychmiastowego zbanowania : graafa oraz lancastera, znieslawiajacych moja Rodzine,

oraz mnie osobiscie , nikczemnymi insynuacjami.

Chyba, ze jestes piewca ABSOLUTNEJ WOLNOSCI, a wtedy mozesz liczyc na to, ze Twoje forum

zostanie blyskawicznie zapelnione po brzegi watkami takimi jak np. :

"Matka lancastera to PRAWDOPODOBNIE znana stara poznanska k**wa"

"Lancaster to pedofil gwalcacy swoja mala coreczke"

"Graaf wykorzystuje seksualnie swoje kilkuletnie dziecko"

"Ojciec graafa to stalinowski morderca, a jego matka to sowiecka frontowa szmata"

O Twoich zabawach Lukar na Paradzie Rownosci oraz o Twoich Rodzicach, tez bedzie sporo.

Jesli TAKIEJ wolnosci na forum nie chcesz, to :

1. NATYCHMIAST skasuj wszystkie wpisy szkalujace mnie i moja Rodzine.

2. NATYCHMIAST zbanuj graafa i lancastera - jedynych winnych tego skurwysynstwa.

Jestes teraz w pelni swiadomy co dzieje sie na forum.

Jesli tego nie zrobisz wykorzystam do samego konca

nowe mozliwosci prawne i odpowiadac bedziesz za

wspoludzial w szkalowaniu ludzi z pelna premedytacja !

Pozdrawiam

Jakbys i tym razem ZAPOMNIAL, to bede Ci PRZYPOMINAL, az do SKUTKU !

>1. NATYCHMIAST skasuj wszystkie wpisy szkalujace mnie i moja Rodzine.

ależ ten wpis mnie szkaluje!!!!

nigdzie nie szkalowałem Vladzia ani jego Rodziny

ja tylko sobie żartowałem, ironizowałem, on to bardzo bardzo lubi

te jego "skargi" trzeba rozumieć jako zwykłe jęczenie

wszystkim zaniepokojonym wyjaśniam - tatuś nie krzywdzi mamusi!

to tylko pozory

bądźmy dorosłymi ludźmi! :-)

>Lukar

Kod tej witryny, wykasowujacy bezpowrotnie wpis przy byle okazji, to po prostu - dno !

Przez chwila utracilem wpis pisany przez blisko godzine !

Na zadnym forum nic podobnego mi sie nie przydarza !

Zenada !

To ja na chwilę zmienię temat :-)

Może warto byłoby się zastanowić nad możliwością użybania BBcodów. Przyznam, że lubię korzystać z tego. Osoba rozsądnie używająca możliwości wyróżnienia w tekście może pisać znacznie bardziej czytelne posty. Wystarczyłby bold, italic i podstawowe kolory.

_SZCZYLU_

>Nie Vlad ja o nic nie postuluje !

Owszem, postulujesz ! Zeby Admin zaczął - myśleć !

To okrutne i cyniczne ! To tak jakbyś namawiał beznogiego żeby pobiegał !

>To nie moze być Forum... twoje !!! na twoich zasadach !

Owszem, może !

Może i będzie !!!

>Lukar

To jest jakas szansa na taką Totalną Blokadę POJEDYNCZEGO usera, o ktorej pisalem wczesniej ?

"W sytuacji, gdy jakis uzytkownik spamuje jak popadlo wszystkie wątki upatrzonej ofiary,

a ta ma np. 150 zalozonych przez siebie wątkow, zablokowanie intruza przez otworzenie

WSZYSTKICH tych wątkow i wpisanie nicka, byloby straszną i zupelnie niepotrzebną - STRATA CZASU.

Proponuję OPCJE blokady POJEDYNCZEGO forumowicza, we WSZYSTKICH zalozonych przez siebie wątkach."

Pozdrawiam

Gość

(Konto usunięte)

Lukar

----------------------

RZĄDAM ograniczenia możliwości zakładania nowych tematów do jednego na tydzień!!!

Ograniczenie to nie obowiązywałoby forumowiczów ze sztażem powyżej trzech lat !!!!

Poza tym patrząc jacchu na tematy założone przez Ciebie, nie ma żadnej pewności że użytkownik ze stażem trzech lat nie będzie masowo zakładał bezsensownych tematów ;-)

Gość

(Konto usunięte)

Moje to tylko i wyłącznie odpowiedź na zaśmiecanie/próby uniemozliwiania prawidłowego funkcjonowania forum , przez innego uzytkownika - wiesz o tym ( temat był poruszany niejednokrotnie ) więc po co ta czcza gadka?

ha ha ha ha jacchu to nic innego jak podwójne standardy, te same podwójne standardy co wtedy gdy narzekasz na klony a potem rejestrujesz kilkanaście (kilkadziesiąt?) kont by sobie popluć zza węgła ;-)

Gość

(Konto usunięte)

Juz pisałem , temat była wałkowany kilkukrotnie , wyjaśniałem swoje motywacje , z resztą nie tylko ja, nie czytałes , poczytaj , ja o tym jeszcze raz specjalnie dla ciebie ,pisła nie będe - dokładnie to miałem na mysli pisząc o gitarze.

Coś się nie zgadza w licznikach postów. Pod nickami jest mniejsza liczba niż w "o mnie" i chyba się nie zmienia. Np. Jacch ma zaledwie 1597 postów pod nickiem i 5054 w "o mnie". U mnie jest 1531/2269...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.