Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Public Enemy - niestety większość Twoich wpisów pojawia się na bocznicy i nie dotyczy tematyki/profilu tego forum. Chyba już czas grzecznie się pożegnać i odejść w siną dal

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Lukar - jedna prośba nic nie tnij w tym wątku - wszak są to listy osobiste do Ciebie od użytkowników

- jak to potem wygląda - przecież cięcie w tym wątku podważa sens jego istnienia.

Może tu będzie gorąco - ale w tym wątku nie powieneś NIC usuwać (bluzgi po prostu wykropkój) - bo to wygląda tak jakbyś nas nie chciał wysłuchać.

• Redaktorzy

Lukar - wprowadź proszę przy Nickach forumowiczów statystyki dotyczące ilości wpisów z podziałem na sprawy audio i bocznicę.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

>Fr@ntz

Fr@ntz, powiedz, w Swoim wlasnym przekonaniu - jestes odpowiedzialnym Czlowiekiem ?

Bierzesz calkowita odpowiedzialnosc za to co mowisz ?

W czyim wlasciwie imieniu mowisz, ze : "już czas grzecznie się pożegnać i odejść w siną dal" ?

I na jakiej podstawie ? Kim ty jestes na Tym Forum ? Mowisz w imieniu Wszystkich ?

Jak wiesz z powodu ograniczen Lukara uzywalem dotad ok. 10 nickow ?

Czy znasz je wszystkie ? Sprawdzales wszystkie moje wpisy ?

Moim zdaniem napisalem cholernie duzo, chyba we wszystkich zakladkach ! Wiec o czym ty

wogole mowisz ? Czy tylko tak walisz na oslep jak jacch, Jazz, Rust, Kurt Dupel i inne dzieciaki ?!

Wymien prosze moje nicki i podaj wszystkie zalozone przeze mnie watki i globalna ilosc wpisow,

( te kilkanascie zniszczonych - wez od Lukara), a potem sensownie pogadamy !

Pozdrawiam specjaliste od tematyki/profilu alkoholowego !

>Ja porownal bym takie Forum do - MOZGU ! Jest to ORGANICZNY twor, ktory rozwija sie wlasnymi,

>skaplikowanymi prawami, ktore nie MOGA byc do konca rozpoznane i zadne ekwifinalne strategie tu nie

>pomoga ! Trzeba, jak organizmowi, dac mu zyc WLASNYM ZYCIEM !

>Tak jak Mozg sklada sie z miliardow neuronow, to forum sklada sie z tysiecy uzytkownikow

>powiazanych

Jeżeli jednak w tym mózgu pojawia się nieprawidłowa czynność: czy to w formie przejawów prostej agresji lub bardziej złożonych zaburzeń - jak dla mnie czegoś w stylu napadów skroniowych ze stanami marzeń,urojeń, natręctw, rozdwojenia osobowości - ktoś powinien podejmować decyzję o leczeniu. A takową nieraz trzeba podjąć wbrew projekcjom dziko wybujałych neuronów. Jeśli zatem mózg tworzymy - to i leczenie jego - w tym neurochirurgia istnieć musi. A strategia takiego leczenia to bynajmniej nie lobotomia mr McMurphy.

Wylaczylem javascript w celu pozbycia sie tych reklam i niestety troche uciazliwe jest jego ponowne aktywowanie po to by cokolwiek zglosic do moderacji. Nie za dobry ten pomysl.

Pozdrawiam.

Lukar, pomysł Dead_Doga z wykropkowaniem bluzgów jest niezły....aczkolwiek, uwazam, ze gdybyś wyciął cały wpis zawierający bluzgi byłaby to lepsza nauczka dla bluzgjącego. To samo można powiedziec bez bluzgów.

Do zrobienia Łukaszu?

To jest to moj drugi po wpisaniu do regulaminu ostrzeżenia o naciągactwie pomysł w tym wątku. Oba do zrobienia?

hehe, można jeszcze zobowiązać bluzgającego do umieszczenia czerwonego kwadracika pod swoim wpisem z bluzgami. To by było chyba najrozsądniejsze:))

W razie nie wywiązania sie z waruku regulaminu-ban.

Na naciągaczy narazie nie mam pomysłów, może koledzy coś podpowiedzą?

Pozdrawiam

lancaster, 7 Kwi 2006, 07:54

>Lukar, pomysł Dead_Doga z wykropkowaniem bluzgów jest niezły....aczkolwiek, uwazam, ze gdybyś

>wyciął cały wpis zawierający bluzgi byłaby to lepsza nauczka dla bluzgjącego. To samo można

>powiedziec bez bluzgów.

>Do zrobienia Łukaszu?

>To jest to moj drugi po wpisaniu do regulaminu ostrzeżenia o naciągactwie pomysł w tym wątku. Oba do

>zrobienia?

>hehe, można jeszcze zobowiązać bluzgającego do umieszczenia czerwonego kwadracika pod swoim wpisem z

>bluzgami. To by było chyba najrozsądniejsze:))

>W razie nie wywiązania sie z waruku regulaminu-ban.

>Na naciągaczy narazie nie mam pomysłów, może koledzy coś podpowiedzą?

Pomysl z wykropkowaniem bluzgow, beznadziejny powstana potworki slowotworcze typu "ty barani3" :D i juz tego slownik nie bedzie znac :D

A na naciagaczy tylko jeden sposob! Ostracyzm!!!!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

"To bardzo dobry pomysł. Ja bym te kropki stosował. Mam sprzedania bardzo wyjątkowo wybitnej jakości (bo mojej roboty) przetwornik. Przepraszam, że tutaj, ale nie mam waszych maili, a to własciwie na temat."

Skoro można....:)))

Panowie zbudowałem wybitny pre lampowy, zainteresowanych proszę na priva, tylko niech nikt mi k**wa nie pisze, że to naciągactwo jakieś. Sprzedaję za śmieszne w relacji do jakosci dźwięku pieniądze. Zaraz zarejestruję jeszcze ze 4 nicki, które to potwierdzą, do ch*ja w mordę jeża:)))))

Acha mam też wykurwisty pre słuchawkowy, zapraszam na priv.

>foxbat

To jest pojawiający się na forum od czasu do czasu wpis-śmieć. Ale nikt się przecież nie reklamuje,.

Bywa w momencie oprotestowania uzupełniony:

"Czego sie czepiasz sfrustrowany debilu"

Prosze, podajcie mi dokladny przyklad takiego czego :D via wyszukiwarka :D prosze...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Lancaster,

Obaj zarejestrujmy po kilka nicków, a pózniej zorganizujemy z klonami opisane na forum odsłuchy. Trza troche znajomych zaprosic, coby widownia była. Już czuję jakie twoje klocki sa rewelacyjne.

Mechanizm jest zawsze podobny:

"Ktoś" napisze swoją jedynie słuszną opinię.

"Ktoś" inny się z nią nie zgodzi.

Potem ten pierwszy z braku argumentów w dyskusji napisze "przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem", czasami dodając zalotne "idioto", lub "debilu".

No i mamy obraz tego, bez czego wszyscy sie świetnie obejdziemy.

Teraz ktoś sie pewnie nie zgodzi:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.