Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

kolekcjoner, 1 Sty 2008, 13:30

>NIGDY tego nie zrozumiesz, kretynku.

Taki intelektualista i filozof jak Ty i tylko "kretynku" ?

Vladziu. Ja widzę, że z Ciebie to tylko głośna c*pa, nie przeciwnik :)

Gość

(Konto usunięte)

Słuchaj szkwara bronikowski jajacusiu!!!!

Zapomniałeś dziadzie jak ty rozpiepszałeś wszystkie mozliwe wątki ??

Krótka pamięć starcze?

Jakim prawem ty czterokrotnie dozywotnio zbanowany , notorycznie łamiący regulamin , domagasz się czegokolwiek !!!!!!!

Moje gówno/a są wcale nie lepsze , ani też gorsze od twoich !!!

Niektóre twoje obrazki , tematy są większymi gównami od tych prawdziwych !!!

MOJE WKLEJKI MAJĄ ZA ZADANIE PRZYPOMINAĆ ci CZYM SIĘ ZAJMUJESZ I ILE TO WARTE !!!!!!!!

Więc może uwzględniając wyjątkowość tego wątku, chodzi o niespotykaną kulturę w porównaniu do reszty bocznicy, należy go przykleić u góry zaraz pod tym wątkiem ?

LUKAR co ty na to ?

Lukar, proszę o separowany na Boczncy wątek specjalnej troski dla kolekcjonera, kalimorfy i innych jego klonów z ograniczeniem postów i lub blokadą nowych tematów.

Nie potrafisz spojrzeć na samego siebie z boku,

rodzice zrobili ci straszną krzywdę - poprzez brak obowiązków, miłości i odpowqiednich wzorcow wyrosles na potwora nieczułego na drugiego czlowieka, na potwora z monstrualnym ego.

Całe dnie spędzasz przed monitorem i wypisujesz bzdury, jestes chory, i to poważnie.

Szkoda, że nic z tego nie rozumiesz co do ciebie piszę.

Lukar zrób proszę coś takiego ,że jak wbijam w wyszukiwarkę dane hasło i wyskakuje sporo wątków -

żeby można się było od razu zorientować ile było wpisów - które watki były obszerne ,

bo tak wbiłem np.JMLab ,wyskoczyło pełno ,ale nie wiem ,które były te ważne .

Chodzi mi o ilość wpisów w watkach w wyszukiwarce.

Pozdrawiam w Nowym Roku 2008 ;-)

Może by tak oddzielić bocznicę od reszty forum audiostereo, bo zauwazyłem, że tu ruch postów jest znacznie większy niż w części dedykowanej miłośnikom audio, a to staje sie niebezpieczne, uwzględniając częste niemerytoryczne i wręcz obraźliwe treści na bocznicy. Proponuję założenie osobnego forum dyskusyjnego poświęconego rzeczom różnym, chybą, że merytoryka bocznicy oddaje drugą stronę psyche statystycznego audiofila... Ale to chyba juz zadanie raczej dla socjologa lub psychologa, a nie dla administratora.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

>Lukar

Lukar, czy mógłbym Cię prosić o przeniesienie wątku "Awangarda Filmowa" na - Bocznicę ?

Do zakładki FILM zaglądają widocznie wyłącznie wielbiciele "Psów", "Gulczasa" i "Wiedzmina" ! ;)

Twórcza awangarda bardziej pasowałaby moim zdaniem na - Bocznicy ! :))

Pozdrawiam

Gość rochu

(Konto usunięte)

Mam propozycję.

Wątki w których udzielono 10 banów automatycznie powinny być przenoszone na bocznicę.

Może to by nieco uporządkowało sytuację na zakładce stereo gdzie senicz zakłada bzdurne wątki a następnie banuje kogo popadnie, z czasem coraz bardziej popadając w monologowanie, bądź też w rozmowy z własnymi klonami. A jak wiadomo mówienie do siebie nie jest raczej wyznacznikiem dobrego zdrowia psychicznego.

Zgodnie z REGULAMINEM, prosze o przeniesienie watku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) do zakladki LAMPA.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zgodnie z REGULAMINEM, prosze o przeniesienie watku :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - do zakladki DIY

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość rochu

(Konto usunięte)
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.