Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie zamówić głośnik do Paradigm 3v3 ?

Jeremiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Rzeczywiście żeruję na podpowiedziach żeby zrobic test z zatkanym bassrefleksem, żeruję na podpowiedziach żeby się nie dać naciągnąć na zakup kiepskich tweeterów w cenie scan-speaków, zeruję na podpowiedziach żeby zamiast owych koszmarnie drogich kiepskich tweeterów zakupić przyzwoite Vify i po prostu je tam założyć (a ponieważ rozbierałem te kolumny, to wiem jak wygląda zwrotnica, i wiem, ze jej gałąź wysokotonowa pozwala zastosować wspomnianą Vifę....

Harvi, wymyśl coś lepszego.

Kolumn do testów wysyłał nie będę. Wszyscy na tym forum wiedzą jaką masakrę z przesyłki potrafią zrobić firmy kurierskie. Wysyłanie więc nie wchodzi w grę. Natomiast jeżeli będzie zainteresowanie co najmniej kilku osób z Trójmiasta urządzeniem odsłuchów u Was, to możnaby zapakować samochodzik i tam pojechać na weekend. Ale to dopiero jak będzie stabilna, ciepła pogoda. Jechać nad morze jak pada śnieg (a tak było przedwczoraj) todla mnie żadna przyjemność.

Widzisz Harvi, IMHO frajerem jest ten, co kupił produkt złej jakości, nieistotne przez kogo wytworzony. Widzę że Ty uważasz, że frajerem jest każdy, kto kupi handmade, bez względu na jakość. Jeżeli w Trójmieście z takim nastawieniem będziecie podchodzić do odsłuchów, to gdzie tu obiektywizm? Nie wiem, czy w takiej sytuacji jest jakikolwiek sens się wysilać dla Was. Z Twoich wpisów wynika, że chętnie znalazłbyś pretekst żeby obśmiać produkty McGyvera.

==> McGyver/Grafton

Ja nikogo nie chce osmieszyc. Slyszalem juz dobre i zle DIY (zrob to za kogos). obiecuje uczciwe warunki odsluchu i recenzje bez sciemy Waszych produktow.)

==> McGyver/Grafton

Odsluch bedzie naprawde uczciwy i obiektywny. Ja Was tylko nie lubie za PR i rozdwojenie jazni. Jesli Wasze kolumny zagraja dobrze to napisze to na forum, baa nawet wykupie watek sponsorowany skory Wy tego nei robicie :D

Harvi, skoro tak, to trzymam za słowo. Chętnie poznałbym przy okazji Gutekbulla.

Snape, zapuść wyszukiwarkę. Grafton wspomniał o moich kolumnach w bodaj dwóch albo trzech wpisach na ponad 100. To mniej niż 3%. A udostępniania kolumn do odsłuchów nigdy nie unikałem, masa ludzi ich słuchała. Część z nich zdecydowała się o tym napisać na forum, jak choćby w wątku o odsłuchach u Malibu w krakowie.

Dead Dog, jeszcze w kwietniu bedę jechał z kolumnami do Warszawy, może jak to dobrze zorganizujemy (miejsce na odsłuch, inne kolumny do porównania, nocleg jakiś...) to zahaczylibyśmy również i o Łódź? BTW pozdrowienia dla Advocata...

==> McGyver/Grafton

Grafton pisal dobrze o Twoich kolumnach ale fizycznie byles to TY, drobiazg. Watek sponsorowany mowiles, ze juz wykupisz dawno temu (pamietasz jak mi przed swietami k**wami wyjechales??) Nadal zapraszam na odsluch do 3 miasta i proponuje nocleg, nie wiem czy w czsaie jak ja bede to Gutek bedzie ale towarzystwo do odsluchu i sprzet sie zorganizuje.

Właśnie odpaliłem wyszukiwarkę. Warunki brzegowe: autor wpisu McGyver, szukane słowa: k**wa. I wiesz co? Wyszukiwarka wypluła: "Nie znaleziono wpisów zawierających podane słowa kluczowe." I to od 2004 roku do teraz. Oświeć mnie więc gdzie to było?

==>==> McGyver/Grafton

To bylo na GG jak mnie zwyzywales (przy okazji akcji lukar kloc i pogadanki o watkach sponsorowanych) , niestety nie moge tego przytoczyc bo zaprowadzilem nowy system.

• Redaktorzy

Harvi - nie tylko Ty rozmawiałeś z McGyver/Grafton nt. prezentu dla Lukara oraz niechęci "kolegi dwojga imion" do tzw. wątków sponsorowanych. Osąd każdy ma swój.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

==> Martwy psie

Wiem, ze blsiko CI do informatyki. Czy to normalne, ze windows XP 2-3 razy dziennie ma jakis problem z mediami i wysyla raport o bledach ??? mialem 2000 pro i smigal jak zloto a XP jest faktycznie wydajniejszy ale jak dziala, zadko mu sie to zdarza :(

Harvi, 7 Kwi 2006, 19:50

>==>==> McGyver/Grafton

>To bylo na GG jak mnie zwyzywales (przy okazji akcji lukar kloc i pogadanki o watkach

>sponsorowanych) , niestety nie moge tego przytoczyc bo zaprowadzilem nowy system.

Harvi, swoim zwyczajem wywlekasz na wierzch jak plotkująca baba to, co zostało powiedziane na priva. Ja mam archiwum GG, mogę przytoczyć na dowód że Cię nie obdarzyłem zadnymi epitetami ani nie obraziłem.

==> McGyver/Grafton

Podczas akcji ''lukar kloc'' nie wywleklem nic z naszej rozmowy na forum ale Ty mi zaczlaes rzucac k**wami. i dopsowywac moje wpisy do Twojej teorii!! Dla mnie luz, jestem pokojowo nastawiony, bylo minelo, Twoje kolumny sa ponoc dobre i chemy zorganizowac odsluch w 3miescie na solidnym sprzecie towarzyszacym, idziesz na to ??

harvi, nieprawda. Napisałeś na forum to, co Ci powiedziałem w prywatnej rozmowie, w dodatku to zniekształcając. Takie są fakty. Ja nie tworzyłem żadnej teorii, ani niczego nie dopasowywałem. Mogę wkleić archiwum z GG.

==> Adam (tak bedzie krocej niz ''McGyver/Grafton'')

Nie wkleilem ani slowa z naszej prywatnej rozmowy GG. Zostawmy to na boku.

Nigdy nie krytkowalem CIebie za zly dzwiek kolumn (nie slyszalem) tylko za agresywne PR + zerowanie na forum. Zawsze zapraszalem na odsluch do 3 miasta.

Wiec jak, przyjedziesz z kolumnami?? 3 miasto zapewnia rozne sprzety towarzyszace w cenie pare (parenascie) kzl za sztuke.

p.s

wiem, ze nie przepadasz za mna bo psuje Twoje interesy na forum ale odsluch bedzi enprawde obiektywny

Harvi, 7 Kwi 2006, 21:01

>==> Adam (tak bedzie krocej niz ''McGyver/Grafton'')

Zgoda

>Nie wkleilem ani slowa z naszej prywatnej rozmowy GG. Zostawmy to na boku.

Nie wkleiłeś w sensie dosłownym, ale powtórzyłeś na forum informacje uzyskane w prywatnej rozmowie. Na jedno wychodzi.

>Nigdy nie krytkowalem CIebie za zly dzwiek kolumn (nie slyszalem) tylko za agresywne PR + zerowanie

>na forum. Zawsze zapraszalem na odsluch do 3 miasta.

>Wiec jak, przyjedziesz z kolumnami?? 3 miasto zapewnia rozne sprzety towarzyszace w cenie pare

>(parenascie) kzl za sztuke.

Może przyjadę. To jednak kawał drogi ze Śląska, nic na łapu-capu.

>p.s

>wiem, ze nie przepadasz za mna bo psuje Twoje interesy na forum

Nie psujesz moich interesów, ale faktem jest że się złośliwie czepiasz. I jeżeli Cię nie lubię, to nie za domniemane psucie interesów, lecz raczej za nadęty ton owego czepiactwa i uzurpowanie sobie prawa do dyktowania mi co mam robić a czego nie robić.

>ale odsluch bedzi enprawde

>obiektywny

To dobrze. Zawsze jestem chętny na obiektywne odsłuchy. Nie boję się porównań z kolumnami za kilkanaście kzł. A Trójmiasto to ładne miejsce, chętnie je odwiedzę.

Harvi, a tam zaraz Adam, zostan przy forumowym McGyver/Grafton... :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Harvi, przejrzyj sobie wątki o zdemolowaniu sprzętu przez firmy kurierskie. Szanse na uzyskanie satysfakcjonujacego odszkodowania w takich wypadkach są zwykle znikome. Dlatego nie będę wysyłał. Jeżeli ma być odsłuch, to muszę przyjechać. I zrobię to chętnie, lecz nie na łapu-capu. I byle czego nie przywiozę, tylko muszę najpierw to nie-byle-co zrobić, bo się wyprzedałem i nie mam gotowego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.