Skocz do zawartości
IGNORED

Kable zasilające raz jeszcze!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

>larson3, 19 Kwi 2006, 13:13

Ty nie bądź taki.... a kto to używał 'magicznych' krążków pod płytę CD, hę? :-) A jak zadziałał, to wszyscy słyszeliśmy i widzielismy w KAiM...:-)))

larson3 -->

>Koledzy jakie 200zl ...przecie ja to mialem jako ciekawostke wyporzyczona z audioforte :)

>A zamurowalo to raczej mnie :)))

>A kable tak na powarznie sa fajne

...lepiej się przyznaj ... bez bicia... masz jeszcze te "mulaki" pod Lectorem ;) ?

Zydelek, 19 Kwi 2006, 18:46

>Dziś mam w domu sieciówkę Van den h*ja (jakiś wyższy model). Mam wiec okazję porównania z kilkoma

>posiadanymi a uznanymi sieciówkami.

Ciekawe czy tak samo muli jak ich interkony. ;-)

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

Sieciówki VdH są jak ich interkonekty, czyli mulą, ale to może się komuś podobać, mogą się zgrać z jego systemem, ale mnie i wielu innym nie zgrały się :(

Zydelek, a z czym będziesz porównywał ? :)

Przestrzeń może być, bas nie zrobił wrażenia, ale nic w nim nie było, w górze niby było powietrze, ale brakowało blasku i energii, choć masy nie brakowało. Bartkowa sieciówka jak narazie jest najbliżej mojemu ideałowi :):)

A porównywałem z Audioquestem, Vincentem, Argentumem, Audiogradem, Helukablem, Audiotechkablem i komputerowym. Jeden dobrze zapamiętany kawałek z demo cd. i wszystko stało sie jasne:)

zyzio, 19 Kwi 2006, 18:41

>=> larson3

>Czyli rozumiem, że Bartek1 nadal rządzi ! :)

:) No caly problem w tym, ze nie. W piatek mam zamiar stestowac sieciowke na innym systemie i wtedy cos skrobne.

Dziś od rodziców przywiozłem swój pierwszy audiofilski klocek. Jest to magnetofon lampowy ZK 140. Jutro dorobie mu gniazgo IEC i RCA. Bardzo jestem ciekaw jak zagra dziś. Magnetofon ten ojciec kupił mi 1968roku.

chlopaki zamontowalem gniazdko ladnie wyglada ale raczej poprawy nie zanotowalem moze przez to ze od niedawna w systemie jest nowy kabelek gniazdko ladnie wyglada i oto mi chodzilo elemety sa profesjonalnie wykonane i to mnie cieszy zakup byl trafny pod wzgledem estetyki i wymiany 20 letniego gniazda pamietajacego czasy PRL

No a ja niestey ze zla wiadomoscia.

Kabel ktory testuje ma byc prawdopodobnie przeznaczony do sprzedarzy w sklepach i konstruktor poprosil mnie zebym za wczesnie nie robil mu reklamy.

Wiec to narazie tyle o kablu. Mam nadzieje, ze wkrotce wszyscy dowiemy sie o "Pogromcy Bartka" :)

Wiem tylko, ze napewno Bartek pozostanie bezkonkurencyjny cenowo.

Zydelek, 19 Kwi 2006, 19:42

>Przestrzeń może być, bas nie zrobił wrażenia, ale nic w nim nie było, w górze niby było powietrze,

>ale brakowało blasku i energii, choć masy nie brakowało. Bartkowa sieciówka jak narazie jest

>najbliżej mojemu ideałowi :):)

>A porównywałem z Audioquestem, Vincentem, Argentumem, Audiogradem, Helukablem, Audiotechkablem i

>komputerowym. Jeden dobrze zapamiętany kawałek z demo cd. i wszystko stało sie jasne:)

Rozumiem, że wspominanie w tym miejscu sprawy "Darkula / Zydelka" jest nie na miejscu?

Pytam zupełnie poważnie. Bo dla mnie wpis taki jak powyższy to jednoznaczne wskazanie, by od Bartka1 i jego drucików trzymać się z daleka, a zgaduję, że intencja postu była inna.

Marcin (g), 21 Kwi 2006, 19:35

Nie wiem jaki jest cel twego wpisu i nawet nie chcę w to wnikać. Piszesz bzdury. Tym wpisem dałeś temu pełny dowód. Może zamiast tu na forum zgłoś się do pracy jako detektyw.

A tak na poważnie chyba już pisałem, że jestem naprawdę SZCZERZE pod wrażeniem Bartkowej sieciówki. Z pewnością jest wiele dobrych, ba lepszych, ale mi sie ona spodobała, pasuje do mego systemu i tyle. Jestem również świadom ile pracy musiał Bartek włożyć w prototypy, by osiągnąć cel.

Marcin zamiast podejrzewać, proponowałbym posłuchać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.