Skocz do zawartości
IGNORED

najbardziej przereklamowane stereło

broy

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, że chcesz złomowyć prawie w całości sprzęt kolegi broya, ale żeby tak całkiem na sucho, bez jednej łzy współczucia, bodaj słowa pocieszenia?

Broy

Skoro dobrze chciałeś, czyli miewasz napady miłości do bliźnich, to może byś się pofatygował z tym zezłomowanym już przez Mariusza Staxem na odsłuch Twin-Heada i AKG 701? Nie namawiam, ale gdybyś znalazł czas i w sobie ochotę...

R.u.s.t, 13 Kwi 2006, 01:43

>Mam nadzieję, że mnie zaprosisz, będę grzeczny i malomówny.

>Będę malo jadł.

>Obiecuję :-)

Ma się rozumieć, że zaproszę :-)

pozdrawiam

stare technicsy biją na głowe nowoczesne denony i inne badziewie które jest dzisiaj produkowane

porównaj sobie starego techn. CD z nowymi po 5 - 10 tys to zobaczysz różnicę

najbardziej to przereklamowany jest produkowany WSPÓŁCZESNY SYF

jaracze kupują High endowe cd-eki a w nich "gówno jest"

to co kiedyś było przeciętnym sprzetem dzisiaj jest określane jako HIGH END

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Akurat kupilem kiedys ojcu Denona DRA 385 RD i rozjechal go inny Denon - PMA 560 - budzetowy klocek z 1990 roku. Generalnie wiele firm skonczylo robic dobre wzmaki w latach 80-tych: koncowki mocy Technicsa, integry Yamahy...

=>Ariel616,

napisales

"To TEchnicsy;);) hehe nie słyszałem zadnego dobrego...niestetynajbardziej przereklamowane stereło"

i tu sie bardzo mylisz. Sluchaj, sluchaj.........

=>discomaniac71

no i tu dochodzimy do sedna. nie uwierzysz ale nabylem CACKO!!!. cos czego chyba nie ma nikt w Polsce. Technics SHX1000 i SLZ1000. Wypuszczono 258 egzemplarzy, ja mam jeden z nich. Zaloze chyba watek by sie tym podzielic i opisac :)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Minas Anor to swietne kolumny (nie mam ich w domu) i kto nie sluchal w odpowiedniej konfiguracji niech nie pisze bzdur. Kto sluchal zestawione jak trzeba zna ich klase.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.