Skocz do zawartości
IGNORED

Korsun, Dussun, Xindak, Cayin?

jaro4444

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopie, odkopqałeś wątek po dwóch dniach zastoju w temacie, tylko po to żeby mnie obrzucić obelgami. To chyba nie wymaga komentarza, nie? Kto umie czytać ten sam wyrobi sobie zdanie.

Prawda jest taka że nic sensownego nie masz do powiedzenia. Zostały ci wyłącznie obelgi.

Słuchałeś Dussuna? Nie.

A Xindaka? Cayina? Pewnie też nie. Więc co robisz w tym wątku poza wylewaniem pomyj na mnie?

michelangelo, 4 Lip 2008, 17:06

>Ja widzę, że ten wątek został odkopany po dwóch latach zastoju, i jak merytorycznie! :)

Bo zdziewiątkowany marcinek w pocie czoła zapracował sobie na blokadę tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) więc znalazł sobie inne miejsce do leczenia kompleksów ;-)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja też jestem zdania ze wiekszego polewu nikt nie dostarcza od tego marcina z tymi dziwiątkami

chińskie produkty i tak cię zjedzą pewnie spodnie buty itd masz z kosmosu a sprzęt z mega antychińskiej galaktyki ;-)

A co do Xindaka xa-6200 to naprawde super wzmak - moim oczywiscie skromnym zdaniem.

kolego marcinie i ON JEST Z CHIN a mnie ON CIESZY.

Widzisz, ja Accuphase, Audionote, przeróżnych Meridianów, Linnów, Naimów, Amplifonów, a także CECów i Audionetów nasłuchałem się trochę, więc mam porównanie. Ty Dussunów, Xindaków i Cayinów nie słuchałeś, nic więc dziwnego że nie masz nic merytorycznego do powiedzenia. Niemniej zastępując argumenty obelgami pod adresem rozmówców sam wystawiasz sobie świadectwo w oczach czytelników forum.

wiesz oc cie najbardziej boli...mcgyver? to że nie masz pewnosci - że może jednak posłuchałem trochę tych syfów - krakó to duże miasto i łatwo.. gwarantuje ci że gdyby choć w jednym przypadku bło tak dobrze jak tutaj się pisze sam bym sobie kupił. ale jak na razie to jest dymanie tematu ze niby super stosunek cena/jakosc...a tutaj jak na razie tylko cena.

niby sobie stoi wielki piec..sama wspaniałośc poteżne kondy w srodku , nieziemska ilosc tranzystorow...wszystko "designed for audio"...tylko na początku wszystko niby fajne a potem...no nie takei te brzmienie przesadzone..albo wywalona srednica przed wsyzstko..albo gdzie indziej znowu poziom szczegółu leży, gdzie inidzej scena...no niby fajnie ale jakoś nie tak....a potem podlaczasz accu - no i gladko..gladko....do bólu gładko....

Tak? A napisałeś kiedykolwiek jakiś konkret o sprzętach których niby to słuchałeś? Raczej nie, ograniczasz się do takich ogólników jak "syf" czy "dziadostwo". Dlatego twoje opinie są bezwartościowe i niewiarygodne.

a zarzut że mieszam z błotem ?? tak będę mieszał do póki będziecie pisali że te klocki sa lepsze od wielokrotie droższych - bo tak nie jest. Wolne chwile spedzam raczej w sklepach ze sprzetem - a tam naturalną koleją rzeczy na półkach jest wszystko od chinoli , przez japonskie produkty do amerykanskich pieców.Nie tylko ty McGyver kochasz muzyke - nie tylko ty słuchasz.Co z tego że taki meridan 08 ma niewiele w środku jak gra doskonale....nie wytłumacze ci tego ale gra lepiej od chinskiego playera za 6000 EUR - w tym wypadku meridian wychodzi taniej....i co tutaj jest okazją...

i co z tego że cd-t300 ma 1704 w selekcji K jak nie potrafili ich użyc a wołają zaniego 6000 EUR. Bitofon amplifkatora ma doskonale uzyte 1704K tyle że za 1/4 tej ceny. Zanim chińskei produkty nie dojrzeją ja ich nie będę kupował bo nie wartają nic więcej niż kosztują a czasmi dużo mniej

Przecież nie tylko Chińczykom zdarzają się skuchy. Wystarczy poczytać to:

Ukryta Zawartość

Jak ktoś wydał furę kasy na jeden z takich klocków opatrzonych drogim logo, a później się dowiedział co naprawdę kupił, to pewnie miał niezłego zgryza.

A taki na przykład Naim CD5i kosztuje 5000zł, a gra gorzej niż niejeden klocek za 1500-2000zł.

To wcale nie jest tak, że "chińczyki" są złe z definicji, a klocki europejskie czy amerykańskie z definicji dobre. Jak ktoś dokonał zakupu na innej podstawie niż własny odsłuch, i przez to wlazł na minę, to sam sobie winien.

Ukryta Zawartość

powtorze sie poraz setny...sluchalem pewnie 1000 roznych wzmakow, najwieksze wrazenie wywarl na mnie CHINSKI jungson ja-88d...mialem w swoim systemie dziesiatki roznych, japonskich, niemieckich, skandynawskich etc....wszystko nuda...poza jungsonem :) wsrod chinkich jest pare perel...ziomal gadasz jak paranoik, chinczyk ci siostre zgwalcil ze taki uraz masz???Europa i reszta swiata robi tyle chlamu ze szkoda gadac. Przyklad: Jamo R909 i elektronika AAron za 30000 euro, dzwiek na poziomie 300 euro. Powiedz mi kolego gdzie to miales tyle okazji zeby chinski sprzet sluchac??

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.