Skocz do zawartości
IGNORED

Zamieniamy się na kolumny

Audio Academy

Rekomendowane odpowiedzi

AudioAcademy wysyłam juz trzecia wiadomośc. Gdyby jednak nie dotarła zadaje pytanie na forum i prosze o odpowiedz jesli nie chce Pan udzielac takowej wlasnie tu to prosze na maila [email protected] Jaka jest Panska propozycja tzn , ktore z elementow brał by Pan pod uwage przy wymianie, kolumny, subwoofer, standy? Jaka bylaby doplata z mojej strony? Jak wygladalaby sama wymaina mieszkam w Malborku ok 50 km od Gdanska. Pozdrawiam.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

>>kichanadeta

Pisałem do ciebie, ale wszystko sie wraca. Masz tam jakiś błąd, taka przynajmniej była informacja.

Najlepiej będzie jak napiszesz mi esemesa a ja do ciebie oddzwonie.

• 2 tygodnie później...

Czy sprzedajecie wasze glosniki poza granicami kraju?A mysleliscie o tym.Chetnie zajalbym sie tym.Mieszkam na stale we Wielkiej Brytani.Czytalem wiele bardzo dobrych opinii o waszych kolumnach i chetnie bym jakies posluchal.Interesuje mnie takie z wyzszej polki.Aktualnie uzywam Audio Physic VirgoIII i interesowalo by mnie cos w podobnym zakresie.Prosze o kontakt.Marcin

>>martin

Cieszę sie, że napisałeś. Chciałem ci odpisać, ale nie mam do ciebie maila. Napisz proszę do mnie na priva i pogadamy sobie wtedy o być może jakiejś bliższej współpracy.

Pozdrawiam.

• 4 miesiące później...

Witam

Odswieze troche temat .

Intersuja mnie kolumienki Phoebe II w tej chwili posiadam Tonsil Scherzo 350 w stanie dobrym .

Jest szansa zrobic jakis interes ???.

lakers(malpa)simplusnet(kropka)pl

Pozdrawiam

Lakers

• 8 miesięcy później...

Ja również bylem pełen zachwytu dla polityki firmy 'Audio Academy' ale... no właśnie, tak pożądna firma a robi takie rzeczy na Allegro , kolumny wystawione bez "kup teraz", wiec pewno niejeden sie czaił żeby policytować pod koniec aukcji, a tu tydzień przed zakończeniem pach! i aukcja zakończona, pewno ktoś dal taka cena na lewo, ze sie Pan Michał dal kupić, panie Michale , czy warto było ? jestem zniesmaczony takim zachowaniem, Ja już widziałem te kolumienki u siebie w pokoju.... Nie robi sie takich rzeczy swoim przyszłym klientom, pozdrawiam 'Audio Academy'

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 3 miesiące później...

Jednak moja wizja z przed pół roku sie urzeczywistniła i kolumny stanęły w moim pokoju !

Za sprawą inwencji pana Michała z AA który wziął sobie do serca moje żale nad utracona aukcją z Allegro, i zrobił wszystko aby zamazać moje złe wrażenia z tamtej historii. Zamazał i to jak ! Cena super , kolor na zamówienie , specjalne dodatki w wykończeniu na moja prośbę gratis ! Doskonały kontakt i mila obsługa, cóż można chcieć więcej ? Żeby kolumienki ładnie grały ? jak grają to już inny temat, bo nie o tym jest ten post.

Poprzednim postem zrobiłem złą reklamę firmie 'Audio Academy', teraz również chciał bym ją zamazać.

• 1 rok później...

>buba

Twoje żale były by uzasadnione o ile AA odwołało by konkretną ofertę. Z tego co piszesz wynika że ofert nie było. Zakończenie aukcji przed czasem w wypadku braku ofert jest w pełni zgodne z regulaminem Allegro. W takim przypadku wystawiający ma prawo zakończyć aukcję w *dowolnym* momencie, bez podawania przyczyny. Tym samym kierowanie jakichkolwiek pretensji pod jego adresem jest nieprozumieniem. To że AA zrobiła ukłon w Twoim kierunku (do którego w żadnym razie nie była zobowiązana) świadczy jedynie dobrej woli właściciela i rzetelności firmy.

• 3 miesiące później...

dokładnie tak! człowiek się angażuje i jeszcze po łapkach dostaje.

słuchałem Hyperionów III (8ohm)- bardzo fajny bas, konturowy, dźwięk energiczny i szczegółowy, żaden z zakresów nie próbował dominować. maja swój charakter zdecydowanie i mogą się podobać.

• 2 lata później...

Witam serdecznie wspaniałą i prężną firmę AA. Mam kolumny AA HiperionyI podłączone do zestawu audio NAD c372 i c345 kable to: głośnikowe Chorusy, interkonekty Tara Labs 5000. Jeżeli można chciałbym uzyskać informację czy lepiej byłoby wymienić kolumny na jakieś inne firmy AA czy może spróbować z kablami. Pozdrawiam.

• 2 lata później...
Opublikowano · Ukryte przez cir, 5 Listopada 2013 - spam
Ukryte przez cir, 5 Listopada 2013 - spam

Drodzy forumowicze pojawia się przed wami niebywała okazja nabycia nietuzinkowych, by nie użyć słowa - unikatowych Hyperionów, bądź w zestawie z elektroniką.

Póki co podaję link do aukcji Allegro

Ukryta Zawartość

Ogłoszenie na Audiostereo powinno niebawem się pojawić.

Kontakt: [email protected]

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.