Skocz do zawartości
IGNORED

Ile waży Wasz sprzęt audio?

opteron

Rekomendowane odpowiedzi

>Jazz

Ze zdenerwowania popelniasz coraz wiecej bledow ort. i literowek ! :)

Nie "Stam" a "Stan"

Nie "Lutrem" a "lustrem"

"Chusta" pisze sie przez "ch", a nie tak jak Ty !

Widze, ze sie podjarales zboczencu ! Pomalowane usta !!!

Stad ten nerwowy pospiech i bledy w pisowni ! :)

-> lancaster

Z zalem musze sie wpisac. Co prawda kiedys po pijako probowalismy sie calowac z kumplem z akademika, ale nasze lepsze polowki dostatecznie szybko nas rozdzielily...a zaczynalo sie robic ciekawie. Ech te baby...

-> lancaster

No coz, nawet tak wielki, pelen zwojow mozg jak moj nie zna na 100% ludzkiej natury, niniejszym przyjmuje do wiadomosci, ze zdarzaja sie osobnicy nie doswiadczajacy homoseksualnych fantazji, tacy powiedzialbym, odmiency...

lancaster, 16 Maj 2006, 18:25

>...chłopaki robią rachunek sumienia...

>Jeżeli ktoś nie jest pewien, czy może się dopisać, niech zapyta wprost, wraz z opisem sprawy

>budzącej wątpliwość:))))

Co w tym kontekscie znaczy 'hmmm...' ???

lancaster, 16 Maj 2006, 18:29

>hmmm, oznacza, że nikogo nie widzę oprócz mnie na liście;)

>Jasna dupa właśnie sie dowiedziałem, że jestem odmieńcem:))))

Eee...pewnie po prostu zadzialal psychologiczny mechanizm wyparcia, zakladam sie, ze nie jestes odmiencem. Glowa do gory ;-)

????? W sumie nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale teraz qb to mnie nieco poruszyłeś...

Z tego co napisałeś, to Twoim zdaniem większosć męzczyzn ma homoseksualne fantazje?

Dobrze zrozumiałem?

lancaster, 16 Maj 2006, 18:30

>????? W sumie nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale teraz qb to mnie nieco poruszyłeś...

>Z tego co napisałeś, to Twoim zdaniem większosć męzczyzn ma homoseksualne fantazje?

>Dobrze zrozumiałem?

Czyli przyznajesz, ze jestes seksista?

qb_1 jako pierwszy przyznal sie do "brezniewki". qb_1, nieprzyjemna wiadomoscia jest jednak to, ze stan nietrzezwosci nie usprawiedliwia strezelenia leonida, tym samym nie kwalifikujesz sie do listy Lancastera.

foxbat, Ty tez nie czujesz się upoważniony do wpisu na listę hetero?

Gdyby jakiś homoseksualista zrobił listę homo, to bym się nie burzył, że nie mogę się na nią dopisać.

Nie rozumiem...

Z tego co pisze qb lista homo i bi byłaby zdecydowanie dłuższa niż hetero? Nie osłabiajcie mnie:)))

-> Jazz :-)

Zapewne zdajesz sobie sprawe, ze najswietsi sa najbardziej podejrzani :-) W zasadzie, to dobrze, ze z rzeczonym kolega plynow nie wymienilismy, bo w sumie to jestesmy jak bracia. Wyobraz sobie blizniaki syjamskie zrosniete zadkami, kiedy jeden idzie do przodu, to drugi musi do tylu :-) Ciekawe, co ;-)

lancaster, 16 Maj 2006, 18:42

>qb, brrr, no mam taką nadzieje, ze to byly dziewczyny i cmokaliście z kumplem dla jaj:)

No niestety tak wlasnie bylo... potem zreszta udalo nam sie wlaczyc czujki przeciwpozarowe w naszym pokoju, i to bez grama dymu :-)

qb_1, stary, prosze cie, nie mow juz nic wiecej. Pogarszasz jedynie wlasna sytuacje. Nie tlumacz. Zasugeruje ci jedynie cos prostego. Nie dziel sie nigdy z nikim tym swoim wspomnieniem.

-> Jazz :-)

Mnie tez jest przykro, ze pod plaszczykiem obytego kulturowo, spolecznie i intelektualnie osobnika kryje sie zwykly pruderyjny ciemnogrodzianin z glebokiej podrzeszowskiej wsi...na szczescie wlasnie Ci to uswiadomilem. Dzieki temu nabyles wiedze o samym sobie, a to juz pierwszy krok do zmiany. Pamietaj, najpierw trzeba uswiadomic sobie problem, ja Cie w tym wyreczylem :-)

LOL, no wlasnie, brezniewka jest po prostu dozywotnia. U kobiet natomiast sytuacja wyglada zupelnie inaczej i chetnie sie dowiem, ktore fajne dziewczyny na forum maja zaliczonego leonida.

Jazz :-), 16 Maj 2006, 18:57

>LOL, no wlasnie, brezniewka jest po prostu dozywotnia. U kobiet natomiast sytuacja wyglada

>zupelnie inaczej i chetnie sie dowiem, ktore fajne dziewczyny na forum maja zaliczonego leonida.

Znaczy, ze tez jestes seksista?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.