Skocz do zawartości
IGNORED

Wystawa Audio Show 2006.

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Walery, 12 Paź 2006, 10:28

>Zydelek>

>Całkiem poważnie pytam co z twoimi kablami w klubowo-forumowym pokoju?

BĘDOM :):)

Pozdr. wszystkich uczestników, bo zapowiada się nie lada "gradka"

Jeżeli dobrze liczę to sytuacja z "wystawcami"zapowiada się następująco:

Jar- UGODA i inne

Twonk - WUELEM i inne

Walery - PRE88CC i inne

Zydelek - Z-ZUltra i inne

jjp- Gramofon+okolice

Górek - standy stoliki

DeTom - CUBE

Peter Daniel - Patek

Zybel - Majtki (siłą wyrwane)

awas - Kąbelki

Poznań Crew- jaki gramofon słyszałem i inne

Uzupełnienie:

Jar- UGODA i inne

Twonk - WUELEM i inne

Walery - PRE88CC i inne

Zydelek - Z-ZUltra i inne

jjp- Gramofon+okolice

Górek - standy stoliki

DeTom - CUBE

Peter Daniel - Patek

Zybel - Majtki (siłą wyrwane)

awas - Kąbelki

Poznań Crew- CD820 (modyfikowany:) oraz gramofonik by Alexander (jak się uda)

Czy klub mnie słyszy? Jak postępują uzgodnienia? Jutro będę około 10 minut w stolycy - niestety jadę dalej. Może wracając w poniedziałek mógłbym coś podrzucić, albo spotkać się chociaż w celu pogadania co i jak...

rekin, 19 Paź 2006, 20:13

>Uzupełnienie:

>Jar- UGODA i inne

>Twonk - WUELEM i inne

>Walery - PRE88CC i inne

>Zydelek - Z-ZUltra i inne

>jjp- Gramofon+okolice

>Górek - standy stoliki

>DeTom - CUBE

>Peter Daniel - Patek

>Zybel - Majtki (siłą wyrwane)

>awas - Kąbelki

>Poznań Crew- CD820 (modyfikowany:) oraz gramofonik by Alexander (jak się uda)

>StefanB - Amadeus - słuchawkowiec (przepraszam zapomniałem)

Panowie nie róbcie scen.

Stefan, co sie stało?

Szczerze mowiac myślałem, ze sprzetu ludzie nazwoża tyle,

ze wszystko do pokoju nie wejdzie...

Nie jest źle, ale jakby jeszcze kilka osób się zgłosiło to bym się ucieszył jeszcze bardziej;)

Detom, Veteran, mam taki pomysł, żebyście moze wystawili wszystkie swoje projekty:

płytki, gotowe moduły itp. Uważam, ze taka prezentacja ubarwi pomieszczenie.

Szkoda, ze McGyver się nie zdecydował, to w sumie taka forumowa legenda, teraz to tym bardziej świetna

okazja do reklamy(wiem, wiem z GC Minasy nie grają;), ale będzie też Ugoda, a i mój stary GC+pre na E88CC z tego co pamietam pociągnął Minasy niegorzej(!:)) od Lutkowego Rotela).

Nie żebym przekonywał;)

W kazdym razie dziwię się, bo okazja do zareklamowania sie niebywała, kasa do wydania naprawdę niewielka, a chętnych jak na lekarstwo.

Oj będę musiał pomyśleć o rozkręceniu biznesu w tym kierunku, bo widzę sporą niszę:))

Pozdrawiam

no to jak bedzie? ile kasy i czy beda kolumny? watek juz od maja a ja nie zauwazylem??

jest tylko problem z wygladem moich prototypow - musza byc ladne? co? bo jesli tak zaraz pedze po pedzel.

senicz, napisz co konkretnie proponujesz.

Zasada jest taka, ze należy sprzęt dostarczyc do KAiM, a tam koledzy zestawiają systemy.

Skontaktuj się z jar1, lub Walerym.

Pozdrawiam

a po co mam do kaim? moge odrazu na as. Ile kasy? zreszta co maja zestawiac? Przynosze dvd z wzm i podlaczam i gra. Co tu zestawiac? Jesli nie ma dobrych kolumn to moze zalatwic jakies od wystawcow? moze electry?? choc kolumny musza byc naprawde super bo te pokoje w sobieskim dudnia strasznie i jak rezon. pokoju trafi na fr kolumn to bryndza. Ostatecznie moge przywiezdz swoje male marantz-e te przynajmniej nie dudnia choc bez slomy.

Lancaster napisz do mnie maila to pogadamy.

Senicz, obawiam się, ze juz niczego(w sensie pomieszczenie) nie załatwisz.

Termin zgłoszeń juz minął i teraz pozostaje skorzystać z zaproszenia pokoju forumowo-Kaimowego.

Bardzo niegrzecznie sie wypinac na kolegów;)

Napisz jakie masz propozycje sprzętów?

Całosć i tak trzeba podrzucić do KAiM, żeby wstępnie ustalic co z czym gra.

No chyba, ze dostarczysz cały system(tak by było chyba najlepiej) i wtedy nie będzie kłopotu z doborem urządzeń.

Twój system-wiadomo hajend:)

Pozdrawiam

jak widac niewiele jest chetnych do pokazania sie. Najgorsze ze nie ma kolumn. Prezentowac gotowce firmowe to chyba nieladnie w pokoju diy. Wiec kolumny potrzebne na gwalt. Brakuje tez wzm z jajami. GC to pryszcze. Jak bym sie zwalil ze swoja wystawa to bym zdominowal pokaz a tego nikt nie chce. A wydawalo by sie ze kolumny najlatwiej jest zrobic. jesli nic nie wyjdzie z kolegami to pogadam z duzym wystawca. Ale tu znowu jest problem kolumn.

Seniczu, kolumny sa. Kolega twonk coś tam w pocie czoła ustrugał, wiadomo, ze nie dorównaja Twoim - ale jakie dorównają?

Podsumowując: z tego co wiadomo, to bedą kolumny na Fostexie(2way-100% DIY) i monitory na Tonsilach(klony Totem Mite).

Sam widzisz, ze jesteś niezbędny, przywiex swoje paczki z mfb, czy jak tam to sie nazywa?

Słoma może szokowac mniej wtajemniczonych; proponuję przynajmniej przy otworze b-r(jeżeli takowy jest) nieco wybrać.

Pozdrawiam

koniec swiata bliski... senicz odkryl, ze sa inne zakladki niz DIY !!!! bojcie sie!!!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Pomyślcie o jakichś ustrojach akust. - mogą się b. przydać...

No i - za przykładem Decibela - jakby były jakieś okazałe, żywe kwiaty w pokoju - byłoby fajniej. (Mogę się do kwiatów dołożyć.)

>Detom, Veteran, mam taki pomysł, żebyście moze wystawili wszystkie swoje projekty:

>płytki, gotowe moduły itp. Uważam, ze taka prezentacja ubarwi pomieszczenie.

lancaster doskonały pomysł, myślałem nawet o tym ale musiałaby być jakaś gablota czy coś. No bo nie będe przecież nad tymi płytkami stał i ich pilnował ;-)) Ktoś mógłby to potraktować jak sample a te mają w Polsce wzięcie no nie :-))

DeTom, chętnie bym pomógł, ale nie dysponuje taka gablotą....może ktoś z kolegów na liejscu ma takową i mogłby do tego zbożnego celu wypozyczyć?;)

Pozdrawiam

Może jestem naiwny, ale może umówcie sie z któryms wydawca gazety poswieconej audio może wstawi wam gablotkę wzamian za wyekponowanie jego gazety w waszym pokoju.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.