Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy kity Tripath'a z 41Hz.com

gallegro

Rekomendowane odpowiedzi

>macsch

Jeśli dobrze rozumiem to masz ten kit fizycznie.

Domyślam się że nie mogłes sie doczekać na wspólny import i zamówiłeś indywidualnie (na początku pisałeś sie na taki amp). Nie ładnie... :-) A tak poważnie to pisz na PW (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś) do misio 1973 i electro. W poniedziałek jak dojdą przelewy może być za pózno.

Prawdopodobnie zarówno aplikacja jak i topografia PCB jest krytyczna i nawet nieznaczne odstępstwo skutkuje wadliwym działaniem. Myślę więc że aplikacja jest prawie identyczna. Nie twierdzę jednak że zawsze mam rację ;-)

>cyku

Bardzo przepraszam Wszystkich za zwloke !

Nigdy nie dokonywalem tego rodzaju wplat na konto ! (nie posiadam konta osobistego !)

Blednie skojarzylem, ze ten bank, to gdzies niedaleko mnie i wybralem sie Tam - pieszo !!! :)

Dopiero spotkany kolega (tez audiofil :), uswiadomil mi moja pomylke i obiecal, ze NATYCHMIAST po powrocie do domu,

przeleje naleznosc ze Swego konta ! (wszystkie dane mu przekazalem !). Tak, ze wydaje mi sie ze przelew juz poszedl !

Mam tylko jedna pytanio-prosbe !

Mam lekka paranoje na punkcie przesylek pocztowych (b. zle doswiadczenia !)

Zawsze wydaje mi sie, ze przesylka albo zginie (zostanie skradziona), badz bedzie uszkodzona (zlamana na pol ! :)

Czy przesylka tu w Kraju bedzie Rejestrowana, a sam "kit" Sztywno opakowany ?

Bardzo bym o To prosil i ewentualna ekstra naleznosc zaraz bym uzupelnil ! :)

Gdyby zaistniala taka opcja (np. wysylka wszystkich Warszawskich zamowien pod 1 adres) chetnie odebralbym ja w Warszawie - osobiscie !

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za zwloke !!! :)

No proszę, poskutkowało :-)

Rozumiem że przelew został wysłany dopiero dzisiaj. W zależności z jakiego banku, możemy czekać nawet do czwartku. A został jeszcze jeden outsider :-( Panowie potraktujcie to poważnie, bo bezsensownie tracimy czas.

Co do przesyłki to od kilku lat dostaję średnio 2 tygodniowo (przeważnie pocztą) i nie miałem żadnych problemów.

>cyku wyślij może maila do ostatniego dłużnika.

gallegro, 6 Cze 2006, 17:56

>A został jeszcze jeden outsider :-( Panowie potraktujcie to poważnie, bo

>bezsensownie tracimy czas.

Dane do przelewu zostały przekazane w piątek po 18:00. Zrobiłem przelew w najbliższym możliwym terminie czyli w poniedziałek rano, dziwię się że pieniądze jeszcze nie dotarły.

Pozdrawiam:)

commo - kasa juz jest

atopos - powiem tak, zalozylem kase na zwykly list polecony, co do pakowania chyba nie ma tutaj nikogo z moich zamowien u Petera kto moglby powiedziec jak pakuje paczki - zapewniam ze to co przyjdzie na 100% sie nie zniszczy. Co do "znikniecia" paczki w pocztowych czelusciach - mozliwosc zawsze istnieje, ale powiem ci ze ja zadnych zlych doswiadczen nie mam, co nie znaczy ze gdzies tam nie slyszlem o jakichs zgubach. Tak na uspokojenie powiem Ci ze zamowienia z Kanady nr 1 i 2 opiewaly na laczna sume 28 tysiecy PLN - wszystko bylo wyslane zwyklymi poleconymi i nic nie zniklo. Oczywiscie jesli chcesz mozesz doplacic za ubezpieczenie.

gallegro -> spokojnie, jak widzisz wszystko sie wyjasnilo, Commo rzeczywiscie wyslal kase w piatek (szybciej sie nie dalo) - niestety ze jego banku troche to potrwalo nim doszlo. Atopos sie "wytlumaczyl" wiec wszysko OK. tak na oslode powiem ci ze to zamowienie jest najprzyjemniejszym jakie robilem. Wszyscy wiedza czego chca, kasa od reki, szybkie decyzje. Na prawde jest super - dzieki panowie za "dyscypline"

gallegro -> zapewniam cie ze jestem czlowiekiem z natury impulsywnym i jesli by ktorys z panow sie "bujal" bylbym pierwszy od skreslania z listy. W zamowieniu z Kanady nr 1 uczestnicy tak mi cisnienie podniesli ze pozwolilem sobie "porzucac k**wami" w postach - nawet mnie Lukar nie wyciol, i na szczescie nikt sie na mnie nie obrazil ;-)

>cyku

Przelew poszedl ok. 16 przez bank PKO (ten z bizonem ! :)

Kolega zapewnia, ze ZAWSZE dochodzi - nastepnego dnia ! :)

Jezeli to przesylka Polecona, to oczywiscie - wystarczy ! :)

Bardzo dziekuje i przepraszam za spoznienie !

Pozdrawiam

Może ktoś się orientuje ile czasu idzie taka rejestrowana przesyłka ze Szwecji ?

Offtopic:

>Arsen Lupin

Widać że się amerykańskich filmów (western-ów) naoglądałeś. O ile mi wiadomo w logo banku PKO S.A. jest nasz rodzimy ŻUBR z Białowieży :-). A moze jeszcze powiesz że piwo z okolic Białegostoku to też BIZON :-)))

wrtah - jak pewnie zauwazyles kazdy "wazny moment" zamowienia potwierdzam odpowiednim postem w tym watku i jak pewnie widzisz ostatnia z tych informacji to ta, ze Jan dostal nasze pieniadze. Nastepna jaka sie pojawi to dla odmiany taka ze kity sa u mnie, a nastepna, ze kity do was wyslane. Pewnie jestes w stanie droga dedukcji dojsc do wniosku ze paczka kula sie do nas. A gdzie jest dokladnie...kto to wie. Moze lezy sobie w jakims urzedzie pocztowym gdzies na koncu swiata, a moze jedzie sobie na naczepie z predkoscia swiatla czyli 90km/h z Panem Heniem - kierowca TIR'a. Drogi wrath'cie, drogi bracie, rozumie Twoje niedajaca sie wyciszyc chec uslyszenia wzmaka cyfrowego, ale nie martw sie prosze, kazda radosna nowina natychmiast sie z Wami podziele.

pozdrawiam

cyku

cyku: wybacz żem niecierpliwy ale lutownica w ramach protestu już mnie dwa razy gorącem ujadła :-)

To musiał być znak - albo "wymień mi grot" albo "dawaj kit na tripathu do lutowania"

Grot ma 3 tygodnie czyli pół roku życia przed sobą - wiec obstawiam drugą opcję.

:-)

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dokumentacja polezy do polnocy - nie chce zbyt dlugo wystawiac czego czego Jan wogoole nie wystawia. Jak ktos nie sciagnie prosze sie do mnie na maila odezwac - odpowiem z odpowiednim zalacznikiem.

wrath - widze łze wzruszenia w twym oku....kity wlasnie dostalem ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

cyku: łzę? chyba fontanne łez szczęściowych :-)

Kiedy możemy się spodziewać kitów w domu

- nie żebtym poganiał ale wicierozumicie urlopa by sobie trzeba wypisać :-)

dzięki za info

pzdrówka

Sprawdzilem dostnosc TA2020-020 - maja ich jeszcze kilkanascie sztuk na magazynie w cenie ok. 35zł/netto. Gdyby ktos byl zainteresowany - moglibysmy zrobic swoj wlasny KIT z plytka drukowana wyprodukowana w Polsce ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.