Skocz do zawartości
IGNORED

Miles

Gość Pleszka

Rekomendowane odpowiedzi

hehe, ładnie bas po wątrobie jeździ... ciekawe jak to w klubie udźwignęło nagłośnienie - tam jest co robić na dole... teraz mam mini monitorki, ale jak bym kiedyś..... echhh... 2 subwoofery i nie potrzebny wentylator w domu :D

https://www.audiostereo.pl/topic/2639-miles/page/2/#findComment-40623

NIkt tu nie wspomniał o REWELACYJNYM ośmiopłytowym boxie Complete Live AT The Plugged Nickel. Te 8 płyt to pełna REJESTRACJA koncertów w klubie w NY. Piszę o rejestracji dokonano w ten sposób że magnetofon pracował przez cały czas, a grupa grała kolejne sety. I tak przez 3 dni . Każda płyta to jeden set. Całość słychana non stop robi niesamowite wrażenie. Mnie udało się go kupić za 170 zł ale widziałem w sklepach internetowych za ponad 300 i chyba się już seria tłoczenia kończy......

https://www.audiostereo.pl/topic/2639-miles/page/2/#findComment-40658

drażniła mnie swego czasu pewna przykra rzecz... wszystkie dobre płyty Milesa kosztowały dość przyzwoicie (30-40pln) a kilka płyt usilnie nie potrafiło zejść poniżej 50pln. Dotyczyło to zwłaszcza Windy na szafot - Fontana łupi ludzi ile wlezie... wydali jedną płyte Milesa i wciąż strasznie chce im się na niej zarabiać - widział ktoś ją poniżej 50pln? bo ja od kilku lat nie. Kolejną mega ceną jest Dingo - nieco nie zrozumiała taktyka ale.... Warner swego czasu miał droższe płyty, lecz od kilku lat Tutu czy Doo-Bop kosztują już znacznie przyzwoiciej.. ciekawą rzeczą były płyty Milesa, które określibym jako "wypadki przy pracy". Zwykle kosztowały bardzo słono (może to i dobrze? w początkach zainteresowania jazzem jeszcze bym je kupił... ;)

ma ktoś podobne skojarzenia? przyznam, że śledze regularnie co sie dzieje "w Milesie", więc wiem jak się te ceny kształtowały przez kilka ostatnich lat...

https://www.audiostereo.pl/topic/2639-miles/page/2/#findComment-40997
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.