Skocz do zawartości
IGNORED

system za dyche

koc

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jednak najtańsze bołersy omine szerokim łukiem, jeszcze szerszym Yamahe (nie zależnie od tego czy to kino czy stereło, bo nie lubie - kwestia gustu)... wezme za to wińsko - bo tytoń odstawiłem jakiś czas temu. :)

broy: TA nie pociągnie moich monitorów, bo to jednak słabowita lampa. Natomiast mt jak najbardziej powinien (choć po to właśnie poleze sobie posłuchać). Wogule daj znać na priv co tam jeszcze masz.

• 10 miesięcy później...

mam prosbe. moj system (w o mnie) jest okablowany budzetowym audioquestem - copperhead i type 6+. chcialbym poprawic przede wszystkim gore, wydaje mi sie malo przejrzysta. pytanie do osob bardziej osluchanych niz ja - za czym mialbym sie rozgladac (moglbym wydac gora 2 tys. zl, choc w zwiazku z tara labs bedzie mnie to bolalo:-)? bede wdzieczny rowniez za sugestie dotyczace ewentualnej wymiany glosnikow na glosniki z wyzszej ligi (do 5 kzl). slucham przede wszystkim klasyki i lubie po pierwsze przestrzen, po drugie precyzje, po trzecie dynamike.

profundo,

nie słyszałem baltlaba, sam mam MF A3, ci co słyszeli oba twierdżą że są w nich jakieś podobieństwa.

Posłuchaj sobie S&L Centurion. Wprawdzie nie słyszałem tego modelu,ale słuszałem 2 wyższe i byłem pod wrażeniem. Centuriony jużkilka osó z forum posiada, wypowiadłąy sięb. pozytywnie. Kosztujachyba 6000zł wię już jesteś blisko, może coś wynegocjujesz, pytaj Martina.

Drugi typ to VA Mozazrt używane do dostania za 4000zł a może i niżej jak trafisz. Aktualnie gram na nich. Jeżeli będą dla ciebie zbyt charakterne, posłuchaje ewentualnie Proac 125 grają bardziej pastelowo w stosunku do VA.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.