Skocz do zawartości
IGNORED

Wizyta u McGyvera

StyQ

Rekomendowane odpowiedzi

A jakie to sa projekty - kupic podroby Heco na bazarze, wymienic dobra kopulke na gowniane Tesle i zastapic jedna cewke rdzeniową druga troche wieksza...

Siedza se chlopaki na dywanie i wymieniaja jedne częsci na inne ktore wyjeli z kolumn wczesniej "modrnizowanych". A jak skonczą zabawę to Grafton zabiera wiaderko z czesciami idzie do domu i bidny McGyver nawet schematow zwrotnic nie ma. Wszystko mu zabiera ten zly Grafton.

Pomiary robi ucho Jaro4444, a PR zapewnia Muls.

Jak sie jeszcze jakis frajer znajdzie co to kupi to przeciez nie przyzna ze guzik z interesu wyszlo, bo by sobie sam odebral szanse odsprzedazy takiego "dziela" GURU.

I sie biznes kreci.

Qubric dał "wstępniaka";)

Teraz pewnie zobaczymy jakiś profesjonalny projekt?

Pozdrawiam

PS. Qubric, nie trzymaj kolegów w niepewności.

Jakie głośniki proponujesz? cena do 1Kzł, 2 drożne.

Obudowy raczej wolnostojące, może być BR.

Nadaje się do czegoś ta Vifa MH Twoim zdaniem?

Qubric, 1 Cze 2006, 09:12

>A jakie to sa projekty - kupic podroby Heco na bazarze, wymienic dobra kopulke na gowniane Tesle i

>zastapic jedna cewke rdzeniową druga troche wieksza...

>

>Siedza se chlopaki na dywanie i wymieniaja jedne częsci na inne ktore wyjeli z kolumn wczesniej

>"modrnizowanych". A jak skonczą zabawę to Grafton zabiera wiaderko z czesciami idzie do domu i bidny

>McGyver nawet schematow zwrotnic nie ma. Wszystko mu zabiera ten zly Grafton.

>

>Pomiary robi ucho Jaro4444, a PR zapewnia Muls.

>

>Jak sie jeszcze jakis frajer znajdzie co to kupi to przeciez nie przyzna ze guzik z interesu wyszlo,

>bo by sobie sam odebral szanse odsprzedazy takiego "dziela" GURU.

>

>I sie biznes kreci.

Qubric -->

... chłopie ... lubię Cię :)

Jeszcze nikt na tym Forum w sposób tak przystępny nie wytłumaczył mi idei DIY ;)

zdezintegrowany_3PO

lancaster, 1 Cze 2006, 10:41

Tu, wydaje mi sie, dajesz sie wprowadzić w tok kontynuowania PR diyowców;-) Qubric nigdy nie twierdził, że jest konstruktorem ani nie chwalił sie że jest na polu diy wielkim guru. Taki argument to brzmi trochę tak, jakby nasza drużyna w piłce nożnej powiedziała do malkontentów: "zagrajcie lepiej niż my, to wtedy można nas krytykować;-)

jar, to nie jest zaden argument;)

A tak serio, to jestem ciekaw co kol. Qubric mialby ewentualnie do zaproponowania...

Czemu nie?

Może nie będac "guru od pisz na priva" ma do zaproponowania jakis fajny projekt.

Tylko trochę nasz kolega nieśmialy;)

Jak by to powiedział kolega AL, czuję taką intencję w jego wpisie;)

Pozdrawiam

jar1, zastanowmy sie o jakich DIYowcach mowimy... Jaki to DIY ktory opiera sie na radzie dobrego wujka Graftona, idz do mistrza on "ci zrobi" :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

No właśnie panowie, bo DIY, to DIY. Robimy sami dla siebie.

No niby...np. Zybel robi nam obudowy do projektu Mite.

To już nie będzie DIY?;(

A tak serio, to wiadomo o co chodzi...wątek sponsorowany niezbędny.

Bardzo dobrze zrobil to Audio Academy, wątki może niezbyt ciekawe, ale za to każdy kto chce kupić ich produkt bez problemu ich znajdzie.

A przy okazji reklama.

lancaster, 1 Cze 2006, 11:11

>No właśnie panowie, bo DIY, to DIY. Robimy sami dla siebie.

>No niby...np. Zybel robi nam obudowy do projektu Mite.

>To już nie będzie DIY?;(

No ale w wypadku skorzystania z uslug mistrza, cale Twoje DIY bedzie polegac na rozpakowaniu pudelka :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

A może McGyver tak ma od tej kawy ?

Nie pij tego chłopie , zacytuję tu tekst z pewnego kultowego filmy opartego na komiksie kiedy to jeden facet wali drugiego w głowę metalowym dzbankiem do parzenia kawy oi mówi taki tekst : ,, too much coffeine will kill you "

Kto wie co to za film?

...there is no spoon...

arturp, 1 Cze 2006, 15:56

>jeden facet wali drugiego w głowę metalowym dzbankiem do parzenia kawy oi mówi taki tekst : ,, too

>much coffeine will kill you "

>Kto wie co to za film?

South Park.

Niestety . Pytanie pomocnicze. Co jest matką wszystkich zagadek według jednego z bohaterów tego filmu ?

Mocna wskazówka - Główny bohater lata ale nie jest ptakiem.

...there is no spoon...

• 3 tygodnie później...

McGyver

>Pytałem Lukara o wątek sponsorowany. Nigdy nie dostałem żadnej odpowiedzi, choćby "ugryź się w dupę". Wnioskuję zatem, że Lukar nie chce z >jakichś powodów zarobić. Niemniej jestem zawiedziony brakiem jakiejkolwiek odpowiedzi.

Czesc McGyver, jak tam walka o watek sponsorowany? Forumowicze, moze pomozemy koledze!!! Ktos ma jakies pomysly? Bo tyle czasu admin olewa McGyvera :P

Foxbat, proponuję otworzyc nowy watek pt: "SPONSOROWANY WĄTEK MCGYVERA". Myślę, ze nikt nie będzie miał nic przeciwko?

Adam będzie mógł tam zamieszczać swoją ofertę i wklejac recenzje zadowolonych użytkowników jego wyrobów. Na początek proponuję, żebyś go w tym wyteczył;p

Faktycznie Lukar długo odpowiada...Rozmawiałem z McGyverem na odsłuchu u Lutka, wtedy czekał już zdaje się 2 tygodnie.

Lukar zlituj się.

lancaster, faktycznie, gdybym tak zrobil pewnie nikt do McG nie mialby pretensji :> A tak serio mowiac, Lukar naprawde musi olewac konstruktora kolumn, np. mkorekowi zalatwil szybciusienko :P A podobno pecunia non olet...

Cos pan Admin sie tez miga od odpowiedzi :P A szukajac teorii spiskowych, moze jakies firmy stoja za tym? :D

foxbat, też tak myślę!

Lobby ProAc/AudioPhysicowe. Nie raz obnażane były oszczędności w konstrukcjach tych producentów:)

A tak serio, top troxchę szkoda, ze MG przestal pisywac na forum tyle co kiedyś....nie udawaj, że Ci go nie brakuje;)

Pozdrawiam

lancaster

>A tak serio, top troxchę szkoda, ze MG przestal pisywac na forum tyle co kiedyś....nie udawaj, że Ci

>go nie brakuje;)

No brakuje, juz nigdy nie dowiem sie wiecej o glosnikach Heco w obudowie "iloslitrowej" :) No i graftona szkoda, wnosil tyle swierzosci :D A i zagadke zlotego sluchu i hiendowego pokoju konstruktorskiego moge odlozyc na polke z ArchiwumX :)

lancaster

A mi nie brakuje tych setek quasi informacyjnych,autopromocyjnych wpisów McG.,traktujących Forum jak słup ogłoszeniowy.typu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dla nie znających specyfiki Forum ( kółka wzajemnej adoracji,etatowi zachwalacze, klakierzy snujący się po Forum za swoim GURU,atakujący sforą jak ktoś osmieli się mieć inne zdanie...) wyjdzie to na zdrowie !

No tak,teraz jest nuda,nic się nie dzieje...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

salmo, plaża totalna. Żeby tak chociaż senicz, albo Arsen atakowali. eeeeeech....kiedyś, to były czasy;)

A tak bardziej poważnie, to wiadomo, że profesjonalisci pełną gębą bywają na forum rzadko.

Jak dla mnie nr.1 to Peter, GC, NOS DAC i jeszcze kilka innych. Wszystko bez aury sensacji, za to profesjonalnie i elegancko. Potem to już tylko puszczone pojedyncze projekty ala Drakula Darka Kuleszy(nie mówie tu o ogonie, jaki si za nim pociągnął)

Ogólnie, to nikt nie opublikował własnego projektu żadnych wyśmienitych kolumn(Dzięki MG jest zwrotnica do Studio100). Przynajmniej nic o tym nie wiem Forum to forum, znajdą się osoby, które będą traktować je jak przystanek po drodze do profesjonalnej działalności. Nie uwazam, żeby to było źle. Może faktycznie wątki sponsorowane się kłaniają...

Tak to już jest u nas w kraju, nie ruszysz bez reklamy, nie zareklamujesz sie bez kasy, a kasy jak nie masz z dobrego rozdania, to nieprędko sie dorobisz, chyba, że jak każdy uczciwy Polak bez kasy pojedziesz za chlebem na zachód.

Jest też opcja dla nieuczciwych Polaków bez kasy "na miejscu";)

Tak, że nie dziwię się ludziom, którzy zostali przez kogoś naciagnięci, nie można pozwalac na takie praktyki, ale też jeżeli będzie sie ucinało wszelkie czyjeś próby wejścia na rynek(jakie by one nie byly), to ludzie będa rozmawiać tylko o tym dlaczego tak nudno. W każdym razie ja z takich rozmów wysiadam;)

Gorąco dzisiaj;p

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.